Esittelyssä Ulrika Björkstam

Ulrika Björkstam (VTM) on resilienssiin eli muutoskykyyn erikoistunut ratkaisukeskeinen valmentaja. Hänen esikoisteoksensa, kriisistä selviytymistä ja post-traumaattista kasvua käsittelevä omaelämäkerrallinen kirja Nouse nyt (WSOY) julkaistiin keväällä 2018.

Ulrika Björkstam on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Åbo Akademista. Hän on toiminut suomalaisyritysten konsultoinnin ja valmennuksen parissa vuodesta 2006 lähtien. Vakavasta onnettomuudesta selviytyminen sai Ulrikan perehtymään meissä kaikissa piilevään voimavaraan: resilienssiin. Erilaisten valmentajakoulutusten lisäksi hän on opiskellut mm. työ- ja organisaatiopsykologiaa, sosiaalipsykologiaa sekä skeematerapiaa. Ulrika Björkstam on Suomen ensimmäinen CReC-sertifioitu resilienssivalmentaja. Organisaatioiden ja yksilöiden valmentajana hän on työskennellyt vuodesta 2013.

Ulrikan suositut luennot porautuvat selkeästi jäsennellyllä tavalla resilienssin eli muutoskyvyn ytimeen. Ne auttavat tuomaan resilienssin käsitteen arjen tasolle antaen kuulijoille konkreettisia ajatuksia siitä, kuinka jokainen voi tätä voimavaraa itsessään ja omassa työympäristössään kehittää. Luennot tarjoavat ratkaisukeskeisiä työkaluja oman toiminnan ymmärtämiseen ja muuttamiseen kohti parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ulrikan vahva läsnäolo ja rauhallinen olemus tarjoavat kuulijalle mahdollisuuden pysähtyä näiden tärkeiden teemojen äärelle.

Ulrika yhdistää puheenvuoroihinsa ja valmennuksiinsa myös aiemman ammatillisen taustansa tulevaisuuden ennakoinnin parista ja haastaa kuulijansa ajattelemaan, minkälaista tulevaisuutta luomme niin yksilötasolla kuin organisaatioissakin.

Ulrikan kutsumuksena on olla rakentamassa maailmaa, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena. Ulrika uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain sellaiset organisaatiot, jotka panostavat työntekijöidensä muutoskykyyn ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luennoissaan hän yhdistää tarinoita, tiedettä ja käytännön kokemuksia helposti omaksuttavassa muodossa. Ulrika luennoi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Jokaisen puheenvuoron sisältö ja tunnelma muotoillaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2