Rentouttavia vuoden viimeisiä päiviä!

Haluamme toivottaa jokaiselle rauhaisaa joulun aikaa ja energistä uutta vuotta 2024! Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja puhujia kuluneesta vuodesta. Vuosi on ollut vauhdikas ja kunniamme on ollut välittää satoja inspiroivia ja mieleenpainuvia tarinoita eri teemoista. Organisaatioiden toipuessa epävarmuuden jaksoista, johtajuuden merkitys korostuu entisestään, ei ainoastaan kriisinhallinnan välineenä, vaan myös osoituksena organisaation kyvystä navigoida haastavissa olosuhteissa. Myös teemat, kuten taloudelliset haasteet, turvallisuuskysymykset, uudet teknologiat ja tekoäly, resilienssi, tulevaisuuden näkymät ja kestävä kehitys ovat nousseet keskusteluissa esiin. Olemme iloisia voidessamme toivottaa tervetulleeksi yli 60 uutta asiantuntijaa puhujakattaukseemme tänä vuonna!

Mikäli yrityksenne kaipaa puheenvuoroja vielä pikaisellakin aikataululla, ovat asiakasvastaavamme tavoitettavissa puhelimitse +358 201 552990, yhteydenottolomakkeen ja nettisivujemme chat-palvelun kautta.

Lisäksi suunnitelmat ensi vuodelle ovat jo pitkällä (ja olemme niistä innoissamme)! Alkuvuosi startataankin tuttuun tapaan palkitsemalla alamme huippunimet Speakersforumin Vuoden Puhuja 2024 -äänestyksessä. Kuvassa vuoden 2023 upeat palkitut Arman Alizad (Vuoden Puhuja), Rosa Nenonen (Vuoden Tulokas) & Jasmin Hamid (Vuoden Juontaja).

(Kuva: ICONIC Creative Oy)

Rentouttavia vuoden viimeisiä päiviä! Toivottaen, Speakersforum Finland

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2