Uutiskirje Toukokuu 2024

Mielenterveydestä monipuolisesti ja syvällisesti mutta kevyesti – helposti lähestyttävien eläinhahmojen avulla

CupOfTherapyn duo Antti Ervasti ja Matti Pikkujämsä ovat luoneet ainutlaatuisen tapahtuman, jossa yhdistyy mielenterveys ja taide tavalla, jota et ole aiemmin kokenut.

»Lue koko artikkeli...

Marjo Rantanen – Ansaitset parempaa

Moni toteaa, että elämässä on ainakin kaksi tilannetta, joissa on ajatellut ansaitsevansa parempaa: toinen liittyy työhön ja toinen johonkin ihmissuhteeseen. Yhdistän kirjan teoriaan oman valmennustyökaluni sekä valmennuksissa nousseita ajankohtaisia ilmiöitä. Tein paljon käännöstyötä Jungin alkuperäisistä teksteistä sekä lanseeraan uutena juttuna mm. työelämän stressiluupin ja miten sen saa parempaan hallintaan. Tunnistamalla oman tyylinsä on helpompi ymmärtää kaverin erilaista tyyliä. Kirja antaa myös esihenkilölle uudenlaisen työkalun vaikkapa etäjohtamiseen.

»Lue koko artikkeli...

Vuosittainen strategiaprosessi – menneen ajan jäänne?

Keväällä strategiaprosessi käyntiin, syksyllä budjetoidaan ja toteutus käyntiin kun investoinnit ja resurssit varmistettu. Kuulostaako tutulle? Vuotuinen strategiaprosessi tai strategiapäivitys on vakiintunut käytäntö monessa organisaatioissa, mutta vastaako vuosittain päivitettävä strategia enää nopeasti muuttuvan toimintaympäristön vaatimuksiin? Onko strategia jo auttamattomasti vanhentunut heti valmistuttuaan?

»Lue koko artikkeli...

Va­lon var­jos­sa: Miten minusta tuli HIMin kosketinsoittaja ja mitä tapahtui sitten – Juska Salminen

Jussi-Mikko "Juska" Salminen on nuorisotyön ammattilainen, jossa hän hyödyntää vahvasti taustaansa musiikki- ja media-alalla. Uudessa kirjassaan Juska avaa rehellisesti, millaista oli elää HIM-vuosien aikana, millaisia vaatimuksia rokkitähden rooli toi ja mitkä olivat julkisuuden varjopuolet.

»Lue koko artikkeli...

Urheilupuhujat ja valmentajat

Speakersforumin urheilupuhujat ja valmentajat omaavat laajan kokemuksen menestyneiden joukkueiden ja organisaatioiden parissa toimimisesta. Puheenvuoroissa ja valmennuksissa käsitellään monipuolisesti teemoja kuten hyvinvointi, johtajuus, tavoitteiden asettaminen, asenne, tiimityö, palaute, stressinhallinta ja hyvinvoivan johtamiskulttuurin rakentaminen.

»Lue koko artikkeli...

Olli Keskisen uusi puheenvuoro Pelisilmä – saatavilla vain Speakersforumilta!

Kummelin perustajajäsenen Olli Keskisen uusin puhe-esitys tuo kiinalaisen kenraali Sun Tzun ajankohtaiset opit Suomeen ja tämän päivän työelämään! Pelisilmä on käytännönläheinen esitys, jonka klassikko-opit inspiroivat yleisöä pohtimaan ja ideoimaan omaa työpäiväänsä. Miten minä voisin kehittää omaa pelisilmääni? Miten käyttäydyn työpäiväni aikana?

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2