Olli Keskisen uusi puheenvuoro Pelisilmä – saatavilla vain Speakersforumilta!

Kummelin perustajajäsenen Olli Keskisen uusin puhe-esitys tuo kiinalaisen kenraali Sun Tzun ajankohtaiset opit Suomeen ja tämän päivän työelämään!

Pelisilmä on käytännönläheinen esitys, jonka klassikko-opit inspiroivat yleisöä pohtimaan ja ideoimaan omaa työpäiväänsä. Miten minä voisin kehittää omaa pelisilmääni? Miten käyttäydyn työpäiväni aikana?

Pari tuhatta vuotta sitten Sun Tzu oivalsi, että pelkkä voima ei tuo parhaita tuloksia. Kannattaa käyttää pelisilmää. Tarina alkaa ruokakaupasta. Yleisö pääsee seuraamaan tilanteita, joissa myymäläpäällikkö, työntekijät, asiakkaat ja pääkonttorin pomo nostavat Sun Tzun oppien avulla kaupan asiakaspalvelun ja kannattavuuden uudelle tasolle.

Työssä menestyminen vaatii usein johtajuutta, ajoitusta, pelisilmää. Millaisen valinnan tein? Milloin on oikea hetki?

Ruokakaupasta tarina etenee käsittelemään ihmisten välistä toimintaa laajemmin työelämässä. Interaktiiviset osuudet räätälöivät aihetta yleisön nykyhetkeen. Sun Tzun mukaan moraali on tärkein yksittäinen yhteisölle kilpailuetua tuottava tekijä. Yksilön moraali ilmenee hänen käyttäytymisenään arjen tilanteissa. Jämäkkään ja reiluun ihmiseen luotetaan. Luottamuksen ilmapiirissä myös yksilön pelisilmä kehittyy.

Varaa Olli seuraavaan tapahtumaasi Speakersforumilta!

Olli Keskinen - Pelisilmä

Olli Keskinen on yrittäjä ja innostava puhuja. Hänet tunnetaan yhtenä Kummeli-sketsisarjan luojista ja alkuperäisjäsenistä....

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2