Gunnar Söderström

Personal trainer ja ravintoterapeutti

Gunnar Söderström

Ruotsin Vuoden Tulokas 2019 – Uskalla olla niin hyvä kun voit vaan olla

Gunnar Söderström tietää tasan tarkkaan mitä tarvitsemme vahvistamaan hyvinvointiamme ja tuomaan esiin meidän sisäisen voiman ja potentiaalin. Gunnar valittiin Ruotsin Vuoden Puhuja äänestyksessä Vuoden Tulokkaaksi 2019.

Hyvän ilmapiirin työpaikalla luo toimiva yhteistyö, viihtyvyys ja hyvinvointi - nämä konkretisoituvat Gunnarin luennoilla. Hän tuo esiin miten suuri vastuu meillä jokaisella on meidän kaikkien viihtyvyyteen työpaikalla. Inspiroivalla ja positiivisella otteella Gunnar luo näkökulmia ja ajatuksia siitä että kuinka suuri vastuu meillä on muiden jokapäiväisen hyvinvoinnin saralla ja mitä ihmeitä oma tekeminen voi tuottaa.

Tämä ajatusmaailma – yhdistettynä käytännönläheisiin vinkkeihin ja strategioihin on investointi, johon jokaisen työryhmän kuuluisi panostaa, niin pienien kuin suurien. Tämä on kuin investointi joka nopeasti maksaa itsensä takaisin, kerta toisensa jälkeen niin tuloksessa kuin viihtyvyydessä.

Gunnarilla on uniikki taito motivoida ja inspiroida joka ista kuulijaa. Gunnarin luennot ovat hauskoja ja helposti samaistuttavia. Häntä arvostetaan erityisen paljon hänen ajatuksiaherättävistä luennoista työn ilosta ja yhteistyöstä.

Gunnar on ammatiltaan personal trainer ja ravintoterapeutti. Vuosina 1999-2012 hän kuului Ruotsin elittiin triathloneissa. Hän on myös työskennellyt Ruotsin jalkapalloseuralle, Fifalle jalkapallon maailmanmestaruus-kisoissa Brasiliassa ja Euroopan mestaruus-kisoissa Pariisissa. Tällä hetkellä hän toimii mental-coachina Brynäs A-joukkeelle. Gunnar tunnetaan myös vakiokasvona Ruotsin televisiossa.

Gunnarin luennot käsittelevät paljon sitä miten me vaikutamme toisiimme ja mitä me voimme tehdä, jotta loisimme paremman tunnelman töissä ja arjessa. Gunnar uskoo että voima jota tarvitsemme unelmiemme saavuttamiseen löytyy jokaisen sisältä – ainoa mikä on ratkaisevaa tässä on sinun oma asenneoitumisesi. Hankkimalla oikean asenteen on totta kai helpommin sanottu kuin tehty, mutta Gunnar antaa sinulle korvaamattomia työkaluja jotta pääset alkuun ja oikealle polulle!

Gunnarin luennot saatavilla englanniksi ja ruotsiksi.

Pressikuvat

Gunnar Söderström

Gunnar Söderström

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2