Mari Ravattinen

Työelämän uudistaja

Mari Ravattinen

Tunteikasta, vaikuttavaa ja muutokseen herättävää

Mari Ravattinen on hyvinvoinnin valmentaja, joka inspiroituu ihmisistä. Hän on tehnyt 25-vuotta hyvinvointialalla laajasti töitä yrittäjänä, esihenkilönä ja valmentajana.

Mari Ravattisella on vahva kokemus yritysmaailmassa toimimisesta ja erilaisten persoonien kanssa yhteistyöstä. Mari on taitava verkostoituja ja osaa innostaa ihmiset yhteiseen tekemiseen. Marille on tärkeää että, ihmiset voisi työelämässä hyvin ja yritykset ja työyhteisöt menestyisivät omalla alallaan. Luovuuteen tarvitaan läsnäolon harjoittamista ja yksi tärkeä teema on herättää ihmisiä ymmärtämään miten jokainen voi vaikuttaa itse omaan hyvinvointiin. Mari on kouluttautunut NLP, mindfulness, stressinhallintaan sekä tunneteemaan.

Mari Ravattisen valmennusten aiheita ovat erilaiset hyvinvointiin liittyvät teemat, stressinhallintaan ja parempaan palautumiseen sekä työyhteisön tunnetaitojen kehittämiseen. Tunteilla on mieletön voima, joka voidaan valjastaa eteenpäin vieväksi voimaksi yksilöissä tai työyhteisöissä.

Puhujana Mari Ravattinen on läsnäoleva, kuulijat osallistava, lämminhenkinen ja tilannetajuinen. Marin valmennuksissa kuulijoissa saadaan herätettyä syvällisiä tunteita. Elämän merkityksellisten asioiden teemaa värittää kuitenkin Marin huumori ja positiivinen asenne. Marilla on taito ravistella ajattelemaan vaikeistakin asioista, joista yleensä ollaan hiljaa.

Marin puheen jälkeen jää kuulijalle tunnejälki ja siemen itämään oman elämän muutoksista ja tunteiden voimasta. Mari kertoo valmennuksisssa omaa elämänmakuista tarinaa ja osaa inspiroida ihmiset mukaan heittäytymään myös käytännön harjoituksiin. Marin tapa valmentaa on luoda kuulijalle oma oivallus muutokseen. Tärkeä teema, jota Mari haluaa tuoda näkyväksi on arvostuksen mieletön voima.

Marin puhekeikan tai valmennuksen jälkeen onnistuu myös rentoutus/mindfulness harjoituksen ohjaus.

Aiheet esimerkiksi

  • Hyvinvoinnin avaimet arkeen – miten saadaan keho ja mieli herätettyä muutokseen
  • Parempaa palautumista ja arjen stressinhallintaa
  • Erilaisten persoonallisuuksien ymmärtäminen ja erilaisuudesta voimaa työyhteisöön
  • Tunteiden vaikutus yksilöön ja tiimiin – miten voimme valjastaa tunteista eteenpäin vievän voiman

Pressikuvat

Mari Ravattinen

Mari Ravattinen

Hyvinvointivalmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2