Peter Nyman

Paitsi, että kommunikaation pitää olla nopeaa, joustavaa ja läsnä olevaa, täytyy sen toimia monikulttuurisessa ympäristössä. Norsunluutorniin, jossa puhuu lähin

Valokuvaaja: Tero Ahonen

Uutisankkuri, viestintävalmentaja

Peter Nyman

Viesti vakuuttavasti vuorovaikutuksessa ja vaikuta

Speakersforumin Vuoden Juontaja 2014.

Peter Nyman on kokenut ja karismaattinen yritystapahtumien juontaja ja bisness-seminaarien moderaattori. Hän on journalisti, uutisankkuri ja viestintäammattilainen, joka myös valmentaa kolmella kielellä. Peter on jo vuosia tehnyt viestintävalmennuksia yritysten johto- ja avainhenkilöille, mutta puhuu viestinnästä myös suuremmille yleisöille.

Peter on inspiroiva viestintävalmentaja, jonka tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet toimia vaativassa viestintäympäristössä. Hän valmentaa kaikkia niitä, jotka joutuvat esiintymään medialle ja mediassa, seminaareissa, myyntityössä tai ihan vain kokouksissa.

Vaikkei kokisikaan itseään synnynnäiseksi esiintyjäksi, niin viestinnän ja vuorovaikutuksen taitajiksi voivat kaikki oppia. Olet sitten tiimipalaverissa, kokouksessa, seminaarissa puhumassa tai toimittajan tentissä, kyse on aina kommunikaatiosta ja kyvystä kommunikoida. Synnyinlahjoilla voi pärjätä tiettyyn pisteeseen, mutta kyse on lopulta tekniikkalajista, ja tekniikan voi kuka tahansa Peterin valmennuksessa ottaa haltuun.

Toimittaja- ja viestintäkoulutuksen saanut Peter on valmentajana osaava ja innostava ja uskoo aktiiviseen vuorovaikutukseen. Hänen työkielensä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Video

Pressikuvat

Peter Nyman

Peter Nyman

Viestinnän ja vuorovaikutuksen edistäjä

Valokuvaaja: Tero Ahonen

Esiintymis- ja viestintätaidot

Mediasta tutut valmentajat

Palkitut Vuoden Juontajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2