Syyskuu – aika vaikuttua puheesta

Tervetuloa syksyn ensimmäisen uutiskirjeen pariin! Ajatuksia herättävät luennot ja puheenvuorot ovat loistava tapa lisätä energiaa tulevaan syksyyn. Koemme, että etenkin toimiva työyhteisö on yksi merkittävin jaksamista edistävistä voimavaroista nykyisen maailmantilanteen, epävarmuuden ja tulevien pimenevien iltojen keskellä. Pinnalla ovat niin mielen taidot, yhteisöllisyyden vahvistaminen ja yhteistyö, ihmislähtöinen johtaminen, työn tulevaisuuden muutokset, kuin työelämän kannalta itsemyötätuntoisempi työasenne. Meiltä löytyvät edellä mainittuihin ja moneen muuhun teemaan parhaat asiantuntijat. Lue lisää alta tai kysy suoraan meiltä!

Lorenz Backman (Työhyvinvointi, menestystekijät ja mielen voima)

Lorenz Backman on mielen valmentaja, luennoitsija, kouluttaja, esiintyjä ja Pelasta muistisairas ry.n työntekijä. Lorenz auttaa luennoillaan yleisöä löytämään menestystekijät ja lisäämään ihmismielen mahdollisuuksia. Lorenzin puheiden teemoja ovat; Rooleista vapaaksi, Elämä ilman jännittämistä, Valovoimaisuuden salaisuus, Sanattoman viestinnän judomestari sekä Itsensä johtaminen ja työhyvinvoinnin avaimet. Hän käsittelee luennoillaan mm. kehonkieltä kommunikaatiovälineenä, ihmismielen mahdollisuuksia, karismaa, ja esiintymistaitoa tavoitteenaan antaa kuulijalle työkalut tulla parhaaksi versioksi itsestään ja löytämään omat mahdollisuutensa.

Lue lisää

Elina Hiltunen (Maailman johtaviin futuristeihin kuuluva yrittäjä ja puhuja)

Elina Hiltunen on futuristi, kauppatieteiden tohtori (organisaatiot ja johtaminen) ja diplomi-insinööri (kemia: syventymisaineet polymeeriteknologia, teknillinen kemia, ympäristönsuojelu ja International Design Business Management, IDBM). Elina on arvostettu luennoitsija ja kouluttaja. Uransa aikana hän on pitänyt satoja tulevaisuusaiheisia luentoja sekä Suomessa että ulkomailla. Ennakointikokemusta Elinalla on esimerkiksi Nokialta, Finprosta ja Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta. Hän on myös työskennellyt Aalto yliopiston ARTSissa executive in residence tittelillä. Elina luennoi mm. muutosjohtamisesta ja eri aiheista liittyen tulevaisuuteen.

Lue lisää

Klaus Härö (Ihmislähtöinen johtaminen ja kansainväliset tiimit)

Klaus Härö on maamme rakastetuimpia ja arvostetuimpia elokuvantekijöitä. Hänen elokuvansa ovat voittaneet kymmenittäin palkintoja kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla, muun muassa Berliinin elokuvajuhlien arvostetun kristallikarhun sekä Ingmar Bergmanin palkinnon, maestron itsensä valitsemana. Mukaan mahtuu myös neljä kertaa maansa edustajana Oscar-kisassa, pääsy Oscarien shortlistalle sekä Golden Globe –ehdokkuus. Ison ja usein kansainvälisen leffaryhmän vetäjänä Härön keskeisiä teemoja ovat tiimityö ja ihmislähtöinen johtaminen. Usean kansainvälisen yhteistuotannon aikana hän on oppinut, kuinka erilaiset luovat ihmiset toimimaan yhteisen tavoitteen eteen, jokaisen vahvuudet esiin tuoden. Miten laittaa egot sivuun unohtamatta ihmistä? Miten olla luova, kun aikataulut ja resurssit ovat yhä tiukemmat? Ja miten suhtautua pettymyksiin, kun niitä tulee vastaan?

Klaus Härön ohjaama uutuuselokuva Rakkaani merikapteeni ja englanninkieliseltä nimeltään My Sailor, My Love saa ensi-iltansa 30. syyskuuta 2022.

Lue lisää

Anna Perho (Räväkkä puhuja, loistava juontaja!)

Anna Perho on Suomen suosituimpia inspiraatiopuhujia, jonka motto on "kunnollista, mutta hauskaa." Annan puheet nojaavat vankkaan akateemiseen näyttöön, jonka hän paketoi keikalla viihdyttävään ja ajattelua provosoivaan muotoon. Anna on työskennellyt myös yritysvalmentajana vuosikymmenen ajan. Hän ammentaakin puheisiinsa runsaasti esimerkkejä elävästä elämästä ja työpaikkojen draamoista. Anna on konseptoinut puheensa selkeiksi teemoiksi. Suosituin niistä, Antisäätäjä-puhe, käsittelee kiireen taltuttamista ja ajankäytön järkeistämistä.

"Fiksu ajankäyttö on tärkeimpiä itsen johtamisen työkaluja. Paljon tekevänä yrittäjänä olen myös kaikkien kiireisten vertaiskokija, se tyyppi joka todellakin tietää mistä puhuu, kun puhutaan säätämisestä."Lue lisää

Pauli Aalto-Setälä (Menestynyt muutosjohtaja ja palkittu mediavaikuttaja)

Pauli Aalto-Setälä on menestynyt muutosjohtaja, asia- ja viihdeohjelmista neljällä Venlalla palkittu mediavaikuttaja ja vuoden puhuja. Puhuessaan johtamisesta, muutoksesta ja hyvinvoinnista on Aalto-Setälällä poikkeuksellinen käytännön kokemus isojen organisaatioiden johtajana kansainvälisissä yhtiöissä ja startupeissa. Paulin luentoaiheita ovat mm. innostus ja innostava johtaminen, tunneosaaminen ja yksilön ja yhteisön vuorovaikutustaitojen kehittäminen.

Pauli Aalto-Setälän Sovittelija – Kuinka ratkoa riitoja (työ)elämässä -kirja ilmestyy lokakuun lopulla!

Lue lisää

Tommy Hellsten (Kirjailija, luennoitsija)

Tommy Hellsten on terapeutti, kirjailija, kouluttaja, puhuja ja luennoitsija sekä Ihminen tavattavissa -filosofian isä. Hän on kirjoittanut lähes 40 ihmisenä olemiseen liittyviä kysymyksiä käsittelevää menestysteosta, joista tunnetuimpia ovat Virtahepo olohuoneessa, sekä Saat sen mistä luovut, joka on ilmestynyt Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Virossa, Portugalissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa. Tommy pureutuu ihmisyyteen ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen sekä yksilön ja työyhteisön, että yhteiskunnan tasolla. Hänen aiheitaan ovat mm. oma persoona johtamisen välineenä, Hyväntahtoisuus työyhteisöissä ja Olemisen voima – tie todelliseen tehokkuuteen.

Lue lisää

Mona Riabacke (Future Decision Making)

Mona Riabacke, Ph.D. in Risk and Decision Analysis, is a professional speaker, researcher and advisor on decision making. She is also the author of the book Freestyle Decision Making (Päätöksen teko) and host of the podcast Beslutspodden (in Swedish). In her inspiring speeches, Mona provides insights and trigger thoughts, creates "aha moments" about what drives us, and on how to improve our own leadership during times of change. With an increased awareness, her audiences receive usable knowledge and concrete methods on how to better make use of our stone age brains in an ultramodern world. How can we better communicate, manage change and cooperate? She inspires her audiences to find new paths and ways to work when the old ones have become outdated.

Lue lisää

Pääset tutustumaan kaikkiin puhujiimme kotisivujemme puhujaprofiilien kautta. Mikäli et löytänyt etsimääsi puhujaa, kysythän meiltä niin olemme avuksi!

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2