Suomalainen asenne vie pitkälle

Tero Karhu – Uskalla mokata

Mitä haittaa, jos mokaa? Kysyy toimittaja, selostajana tunnettu Tero Karhu. Kukaan ei ole täydellinen ja virheet tekevät ihmisistä ihmisiä. Niiden kautta näytät inhimillisen puolen itsestäsi, jolloin samaistuminen on helpompaa ja viestisi menee paremmin perille.

Karhu haluaa luoda uskoa ihmisiin. Moka on lahja, josta syntyy oppimisen tie kohti menestystä. Karhu puhuu myös tiimityöstä ja sen dynamiikasta. Urheilutausta on saanut Karhun pohtimaan, miten saadaan hitsattua joukkue toimivaksi ja tiimityö tehokkaaksi. Miten saadaan ihmiset rohkeasti esittämään omia ajatuksia ja ideoita, mokia pelkäämättä.

Omiin kokemuksiinsa perustuen hän näkee mokat positiivisina ja painottaa tätä puhuessaan. Sanonta “virheistä oppii” ei ole pelkkää sanahelinää. Puhujana Karhu on vaikuttava, innostava ja ja ehdottomasti mukaansatempaava.

Lue lisää Terosta

Marianne Harjula – Sinusta on moneksi

Sinusta on moneksi painottaa valovoimainen puhuja Marianne Harjula, joka on kuin syntynyt lavoille. Oma asenne muutoksia ja haasteita kohtaan on ratkaisevassa asemassa onnistumisen kannalta. Harjula kehottaa pysähtymään ja miettimään mitä positiivista ympärilläsi näet.

Voit itse vaikuttaa myös muiden päivään. Kuuntele, auta ja hymyile ympärilläsi oleville ihmisille. Positiivisuus tarttuu, hän korostaa. Työyhteisössä tiimityö kehittyy kannustuksesta, hyväksynnästä ja haasteista. Tällöin muutoksille ollaan avoimia ja ne eivät herätä niin paljon pelkoa. Lähesty siis muutoksia positiivisen asenteen kautta. Elämä on 10 % sitä, mitä sinulle tapahtuu ja 90 % sitä, miten reagoit.

Harjula on kokenut esiintyjä ja ottaa yllättävätkin tilanteet rautaisella otteella haltuun. 15 vuoden kokemuksella hän tietää, mikä on tapahtuman ydin, tapahtumat ja tilaisuudet tehdään ihmisiltä ihmisille.

Lue lisää Mariannesta

Tomato-show – Suomen positiivinen historia

Suomalaisille tyypillinen epäonnistumisen pelko, kuten itsetunnon puutekin on heitettävä syrjään ja valjastettava mieli rohkeudella sekä riemulla. Suomen suosituimmat asenteen, rohkeuden ja positiivisuuden puolestapuhujat ovat yhdistäneet voimansa tavoitteenaan nostaa suomalaiset takaisin kasvun polulle.

Nämä kaksi taiteilijaa, palkittua puhujaa ja vaikuttavaa esiintyjää – näyttelijä Tom Pöysti ja muusikko Mato Valtonen pureutuvat Suomi 100 – Suomen positiivinen historia – luennolla suomalaisuuteen sekä suomalaisen kansan vahvuuteen historian kautta.

He tuovat esiintyessään elävästi esiin sen, mikä merkityksellinen matka näiden sadan vuoden aikana on kuljettu sekä mistä lähtökohdista noustu ja mihin suuntaan ollaan nyt menossa. Pöystin ja Valtosen elävä kerronta, ainutlaatuiset kokemukset ja tarinat sekä ajatusmaailmojen avoin kyseenalaistaminen on ainutlaatuinen kokemus. Se saa kuulijan nauramaan tuoden perspektiiviä meneillään olevien muutosten nopeuteen ja rohkaisee olemaan ylpeä siitä kuka on ja mistä tulee palauttaen elämänilon ja rohkeuden avainasemaan.


Lue lisää Tomatosta

Alf Rehn – Suomalainen johtajuus

Alf Rehn on tunnettu bisnesajattelija ja johtamisen asiantuntija. Suomalainen johtajuus on tänä päivänä erittäin moninaista. Tavoiteltu ja mahdoton, aina vajaavainen ja silti jatkuvan halumme kohde, toteaa Rehn.

Johtamisen professoria kiehtoo johtajuuden ristiriidat. Johtajan pitää olla kova sekä pehmeä, osata yksityiskohdat ja hallita suuri kuva. Johtajan täytyy toimia nopeasti, harkiten ja olla yksi jengistä. Rehn toivoo suomalaiseen johtajuuteen ennen kaikkea sitä, että hyväksyisimme, ettemme ole samankaltaisia kaikki.

– Nyt pelkäämme sitä “suomalainen johtaja”-mörköä niin pahasti, että kaikki juoksee samoilla kursseilla ja käyttää samoja valmentajia. Tätä kautta luodaan uutta homogeniteettiä! Tietenkin johtajuus tulee muuttumaan – megatrendit kuten globalisaatio, digitalisaatio ja jotainjotaemmevieläolenähneet-saatio takaavat tämän. Mutta samalla johtajuus tulee pysymään ainakin osittain hyvin samana.

Lue lisää Alfista

Roman Schatz - Suomalaisetko vaiteliaita?

Kirjailija, televisiotoimittaja ja ohjaaja Roman Schatz on kokenut ja ahkera seminaaripuhuja ja juontaja. Schatzia kiehtoo, mistä suomen kielessä on oikeasti kysymys: tavasta, jolla suomalainen näkee maailman. Hän haluaa rikkoa myytin, että suomalaiset ovat vaiteliaita. Suomalaiset puhuvat yhtä paljon kuin muutkin, mutta he tekevät sen paljon vähemmillä sanoilla ja tavuilla.

Schatzin humoristinen ja terävä ote on tehnyt hänestä erittäin suositun luennoitsijan. Hänen tarkkanäköiset analyysit suomalaisuudesta ja kulttuurien välisistä eroista ovat naurattaneet ja askarruttaneet suomalaisia jo monen vuoden ajan.

Lue lisää Romanista

Renaz Ebrahimi - Monikulttuurisuus ja kulttuurien kohtaaminen

Iranilaissyntyinen yrittäjä ja toimittaja Renaz Ebrahimi on jo nuorena lähtenyt järjestötyön pariin. Tämän kautta nousi tarve ja palo puhua niistä asioista, joista hänellä itsellään on vahva kokemus. Monikulttuurisuus ja maahanmuutto ovat lähellä Ebrahimin sydäntä. Hän rohkaisee jokaista ja varsinkin nuoria ottamaan riskejä tavoitellessaan omia unelmia.

Radiotoimittajankin tunnettu Ebrahimi on vahvasanainen ja innostava puhuja. Häntä on kuultu mm. Bassoradion ja YleX:n taajuuksilla.


Lue lisää Renazista

Juha Hietanen – Tunnettu televisiotoimittaja ja –juontaja

Juha Hietanen on juontaja, kirjoittaja ja tuottaja, joka on vuoden virkavapaalla Ylen aamu-tv:stä. Uransa aikana Juha on toiminut uutisten ja ajankohtaisten teemojen parissa. Näiden lisäksi Juha on aktiivinen populaarikulttuurin, kirjallisuuden ja urheilun seuraaja.

25 vuoden kokemuksen ansiosta Hietasella on kirkas näkemys tapahtumajuontajan missiosta. Taustatyöhon perehtyvä ja selkeä juontaja tukee tilaisuuden kulkua. Juontajan lisäksi hän on erinomainen talous- ja kehitysyhteistyö panelisti.

Lue lisää Juhasta

Suomalaisen puhujakulttuurin juhlaa

Suomalaista puhujakulttuuria juhlitaan 16.2.2017 Suomen Kansallisoopperassa Vuoden puhuja -gaalassa. Nimeämme jo 11. kerran Vuoden puhujan. Lisäksi palkitaan muita puhuja-alan ansioituneita puhujia; Vuoden tulokas, Vuoden juontaja -kategorioissa.

Kenestä työpsykologian tohtori Helena Åhman saa seuraajansa Vuoden puhujana 2016 ja kuka on läpimurron tehnyt puhujatulokas? Kuka juontaja saa kiitosta ammattimaisesta otteestaan virittää tunnelma kattoon tapahtumissa? Äänestys on käynnissä kotisivuillamme.

Vaikuta ja äänestä omaa suosikkiasi

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2