Toukokuun terveiset puhuja-alalta!

Kansainväliset keynote-puhujat ovat tähdittäneet kevään tapahtumia

Kuluneen kevään aikana Suomessa on nähty lukuisia kansainvälisen tason vierailevia puhujatähtiä maailmalta.
Speakersforum on ollut mukana luomassa puhujasisältöä UPDATE-päivään ja tämän viikon sisältömarkkinoinnin festareille PING Helsinkiin.

Kansainvälisten puhujien kasvavan kysynnän vuoksi loimme oman listauksen palautteiden sekä kysynnän perusteella myös heille. Tutustu kansainvälisten puhujien TOP 10 -listaan. Inspiroidu ja ota yhteyttä mikäli haluat, että sinun tulevaa tapahtumaasi tähdittää yksi näistä huippupuhujista!

Puhuja-ala kasvaa vauhdilla ja tarvitsemme lisää tekijöitä joukkoomme. Seuraa somessa rekrykampanjaamme, sarjan tiimellyksessä pääset mukaan meidän arkeemme.

Tutustu kansainvälisten puhujien TOP 10 -listaukseen tästä!

Elise Pietarila – Ilmiöiden luoja

Elise Pietarila on markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuotannon ammattilainen ja yrittäjä. Hänet tunnetaan parhaiten Docventures – ja Madventures –tuotantoyhtiön Gimmeyawallet Productionsin toimitusjohtajana ja TubeCon- tubettajatapahtuman perustajana. Viime vuosina hän on ollut mukana voittamassa muun muassa viittä Kultaista Venlaa ja Formaatti-Finlandiaa. Tärkeintä Pietarilalle on kuitenkin luoda ihmisille merkityksellisiä ilmiöitä. Pietarilalla on ilmiömäinen taito hyödyntää sosiaalisen- ja digimedian ilmiöpotentiaalia sekä sitouttaa ja osallistaa yleisöä ennennäkemättömällä tavalla.

Pietarila puhuu omakohtaisella kokemuksella markkinoinnista, sosiaalisen ja digitaalisen median hyödyntämisestä, tiedon popularisoinnista, luovasta johtamisesta, yhteisöjen synnyttämisestä, yritysten yhteiskuntavastuusta ja median tulevaisuudesta.

Kiinnostuitko Elisestä?

Marko Siivonen – Aitojen vahvuuksien avulla huippumyyjäksi

Marko Siivonen on kansainvälisesti arvostettu ja menestynyt valmentaja sekä myyntikouluttaja. Hänen valmennuksensa perustuvat toiminnalliseen neurotieteeseen, tavoitteena valjastaa jokaiselle osallistujalle käyttöön omat aidot vahvuutensa.

-Omat aidot vahvuudet tiedostamalla mahdollistetaan tehokkuus, luovuus ja innovaatiot. Kun tuntee itsensä, on helpompaa kohdata toinen. Tiedämme, että jokaisen ihmisen aivot vaalivat autonomiaa ja positiota, sekä etsivät toisia aivoja. Kaipaamme kohtaamista ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tästä yhteenkuuluvuuden tunteesta lähtee onnistunut myyntitapahtuma, esimiestyö ja menestys. Huippusuoritukset tehdään aina yhdessä toisten aivojen kanssa, toteaa Siivonen.

Marko Siivonen on selkeä, asiantunteva ja motivoiva puhuja, joka antaa luennollaan konkreettisia työkaluja myynnin tueksi ja auttaa osallistujaa löytämään omat aidot vahvuutensa.

Kiinnostuitko Markosta?

Milad Mohammadi – Erilaisuus on suurin vahvuus

Yksi Ruotsin suosituimmista puhujista, tulevaisuuden johtajaksi ennustettu Milad Mohammadi on erilaisuuden, unelmien ja ihmisyyden puolestapuhuja. Mohammadi avaa puheessaan omakohtaisen tarinansa kautta erilaisuutta ja sen luomia mahdollisuuksia. Vain 26-vuotias Mohammadi on esimerkillään ja tarinallaan vaikuttanut moniin. Valmistuttuaan asianajajaksi vain 22-vuotiaana hän halusi pystyä vaikuttamaan paitsi politiikkaan, myös ympärillä oleviin ihmisiin. Mohammad puhuu erilaisuudesta, tavoitteista, unelmista ja niiden saavuttamisesta sekä rohkeudesta.

- Yhteiskunta tarvitsee roolimalleja ja meistä jokainen on roolimalli toiselle. On aktivoitava roolimalli itsessä ja mietittävä kuinka voi käyttää vahvuutensa hyvään. On mietittävä minkä vuoksi elää, minkä vuoksi taistelee ja minkä vuoksi tekee töitä. On pyrittävä olemaan hyvä ihminen. Ole se muutos, jonka haluat nähdä, Mohammadi painottaa kertoen haluavansa omalla työllään lisätä ymmärrystä erilaisuudesta ja sen kääntämisestä voimavaraksi.

Hän on tehnyt määrätietoisesti työtä unelmansa eteen hyödyntäen kokemuksiaan erilaisuudesta, monikulttuurisuudesta ja sen luomista haasteista sekä mahdollisuuksista.

Kiinnostuitko Miladista?

Isa Karlsson - Tunnistettavan osaamisen merkitys työelämässä

Imagokouluttaja Isa Karlsson painottaa imagon ja vaikutelman olevan suuressa määrin asennetta, sanatonta viestiä ja tunnistettavuutta.

- Tutkimusten mukaan etsimme vieraasta ihmisestä työelämässä ensin luotettavuutta ja sen jälkeen tunnistettavaa osaamista. Nämä asiat jokainen tietysti määrittää omien arvojen, kulttuurin ja kokemusten kautta, mutta vastuu omasta vaikutelmasta jää meille itsellemme. Tunnistettava osaaminen rakentuu selkeään ristiriidattomaan viestiin, vastuuseen omasta vaikutelmasta, omien vahvuuksien korostamiseen sekä terveeseen itsevarmuuteen, Karlsson kertoo.

Hän kouluttaa asiantuntijoita tarkastelemaan antamaansa viestiä toimivana työvälineenä, käyntikorttina ja osana yrityksen imagoa. Osaamisen tunnistettavuus on ammattitaitoa ja ehdoton kilpailuetu. Isan luennoilla perehdytään itsetunnon muodostumiseen ja opetellaan tuntemaan omat vahvuudet sekä vastaanottamaan ja antamaan kritiikkiä.

Isa on puhumassa 27.05.2016 järjestettävässä Kokousjärjestäjän aamiaistilaisuudessa Hotelli Airport Rantasipin tiloissa. Voit ilmoittautua mukaan inspiroivaan aamuun tästä

Kiinnostuitko Isasta?

Helena Åhman – Johtajan yksi tärkein taito on mielen johtaminen

Hyvä johtajuus vaatii joskus omien aivojen luomien toimintamallien ohittamista – jokaisen aivot luovat myös huonoa ajattelua sekä epätarkoituksenmukaisia tunteita. Speakersforumin Vuoden Puhujaksi valittu Helena Åhman haastaa johtajat pohtimaan sitä, miten he valikoivat kuunnella toisia. Ei ole itsestäänselvää, että keskusteltaessa olisimme aidosti keskittyneitä toiseen ihmiseen. Johtajan mielen johtamisen taidot heijastuvat organisaatiossa hyvin laajasti.

- Elämme siinä mielessä mielenkiintoista ja hyvää aikaa, että ihmisten johtamisesta puhutaan yhä enemmän, vaikka monissa organisaatioissa käytäntöön vieminen on vielä kesken, toteaa Åhman.
Kilpailuedun saavuttaminen nykyisessä monimutkaisessa ympäristössä edellyttää sitä, että saamme kaiken sillä hetkellä mahdollisen aivokapasiteetin käyttöömme myös vaikeissa painetilanteissa. Tällöin ohjaamme ajatteluamme, tunteitamme ja tekemistämme niin, että lopputuloksena on menestystä, hyvinvointia ja tuloksia, kertoo Åhman.

Helena Åhman on puhumassa 26.05.2016 järjestettävässä MUUTOS: Päättäjäfoorumi –tapahtumassa Hotel Kämpissä Helsingissä. Löydät lisätietoa tapahtumasta osoitteesta.

Ilmoittautumalla tapahtumaan sähköpostitse tapahtumat@tulevaisuudentyopaikat.fi
ja mainitsemalla ”Puheen Palo” saat lipusta 10% alennuksen.

Kiinnostuitko Helenasta?

Anni Hautala – Kuukauden juontaja

Anni Hautala on rautainen media-alan ammattilainen, joka nauttii suorien lähetysten hektisyydestä, tapahtumien tuomasta tunnelmasta ja onnistumisen tunteesta. Hautala on tuttu ääni Radio Aallon suositusta Aamulypsy- ohjelmasta ja hänet on nähty televisiossa juontajana mm. Emma-gaalassa sekä Kielletty Rakkaus –ohjelmassa.

Onnistunut tapahtuma on Hautalan mukaan selkeä ja hyvin suunniteltu kokonaisuus, jossa jokainen tietää oman paikkansa ja yleisö viihtyy. Hautala tuo tapahtumaan mukaan vuosien ammattitaitonsa, sanavalmiutensa, tilannetajunsa ja persoonansa varmistaen yleisön viihtymisen sekä tilaisuuden sujumisen erinomaisesti alusta loppuun saakka.

Kiinnostuitko Annista?

Arun Sundararajan – Sharing Economy

Yhteisöllinen kuluttaminen on muuttanut niin markkinoita kuin mainontaa ja markkinointiakin. Ihmiset uskovat entistä enemmän oman verkostonsa suositteluun – eivätkä niin perinteiseen mainontaa. Yksityiselämän ja työn rajat ovat hälventyneet ja yhteisöllinen kuluttaminen perustuu pitkälti luottamukseen. Digitalisaatio, palvelun nopea kasvu ja skaalautuvuus ovat mahdollistaneet menestyneet alustat, jotka taas mahdollistavat yhteisöllisen kuluttamisen sen nykyisessä mittakaavassaan.

Digitalisaation liiketaloudellisiin ja yhteiskunnallisiin vaikutuksiin perehtynyt arvostettu puhuja ja sharing economy –guru Arun Sundararajan avaa näitä teemoja luennollaan tutkimusten sekä esimerkkien kautta. Hän on New Yorkin yliopiston professori ja palkittu tutkija, joka tarkastelee kohtaamisia markkinoilla uudesta näkökulmasta ja tietää mistä tekijöistä koostuu menestyvä ICT- innovaatio.
– Palvelun tai tuotteen jakaminen on myymisen ja antamisen välimaastossa. Jakamistalous luo ja tulee luomaan uusia mahdollisuuksia markkinoille sekä muuttamaan aloja ja tapaa jolla työtä tehdään, toteaa Sundararajan.

Kiinnostuitko Arunista?

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2