> >

Anni Hautala

Kokenut ja energinen juontaja

Anni Hautala on radiojuontaja ja ikuinen opiskelija, jonka tiedonnälkä on kyltymätön. Hän haluaa tietää tuleeko hyttynen humalaan imettyään humalaisen ihmisen verta. Elämän oppeja, kokemuksia ja arjen jokapäiväisiä kommelluksia Anni käyttää aamuisin juontamassaan Aamulypsyssä, joka on pyörinyt Suomipopin taajuudella jo kymmenen vuotta. Annin televisiodebyytti tapahtui maaliskuussa 2016 Nelosella Kielletty rakkaus -ohjelman juontajana.

Anni pyrkii rakentamaan samaistumispintaa puolelle miljoonalle päivittäiselle kuulijalle. On mukavampaa aloittaa aamu ihmisen kanssa, joka rehellisesti tietää miltä kuulijasta tuntuu, kun lapsi on heittäytynyt lattialle eikä suostu pukeutumaan. "Aamuradion neljän tunnin lähetyksen juontaminen suorana videsti viikossa on opettavaista. Ajatuksen pitää leikata terävästi jo silloin, kun kroppa vastaa kyselee, missä oikein ollaan."

Yritystapahtumien juonnoissa Anni on juuri sama Anni, kuin radiossa, tv:ssä ja kotonakin: Lämmin, rehellinen, eläytyvä ja avoin. Emma-gaalan juonto 2016 oli menestys, mutta hänelle sopii myös yritysjuhlat, henkilöstötapahtumat, sekä vaikkapa bisnesseminaarit, joihin halutaan sopivasti rentoutta mukaan.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta