Marko Siivonen

Aidot vuorovaikutuksen ja myynnin vahvuutesi eivät löydy ulkopuoleltasi, vaan omista aivoistasi.

Alansa johtavan asiantuntijan Suomessa

Marko Siivonen

Menestynyt valmentaja ja kouluttaja

Marko "Makke" Siivonen on kansainvälisesti menestynyt valmentaja ja kouluttaja. Hän on jo 30 vuoden ajan auttanut niin yrityksiä, työyhteisöjä kuin huippu-urheilijoita ja heidän valmentajiaan pärjäämään kilpailijoitaan paremmin. Makken ainutlaatuiset, toiminnalliseen neurotieteeseen perustuvat palvelut, luennot ja valmennukset ovat tehneet hänestä kansainvälisesti suositun kouluttajan ja alansa johtavan asiantuntijan Suomessa.

Makke on uransa aikana Englannissa, USA:ssa ja Sveitsissäkin osoittanut useasti todeksi sen, että säännöllinen menestyminen on mahdollista vain jos menestystä osataan johtaa. Mistä menestyksen johtamisessa on kyse – hän vastaa siihen näin:

Menestyksen johtaminen on PALJON MUUTAKIN kuin liiketoiminnan johtamista. Menestyksestä on usein tehty tiukasti kontrolloitu pakko, jota kvartaaleittain seurataan tunnuslukujen avulla. Olemme unohtaneet että menestys on tarkoitettu nautittavaksi, elettäväksi. Jotta menestystä voi elää, sitä tulee johtaa ja siihen tarvitaan aivoilta apua. On ymmärrettävä miten yksilön aidot vahvuudet, tilanneherkkyys ja toisten kanssa toimiminen linkittyvät kulloiseenkin tavoitteeseen ja sen saavuttamiseksi tarvittaviin taitoihin. Anna menestykselle mahdollisuus – opi johtamaan sitä!

Makken kehuttua ja kiitettyä ammattitaitoa hyödyntävät kotimaan valloitukseen keskittyvät pk-yritykset siinä missä kansainvälisille markkinoilla menestyvät pörssiyhtiötkin. Hänen tehtävänsä vaihtelevat johtoryhmien toiminnan tehostamisesta myyntitiimien kehittämiseen ja työyhteisöjen innostamisesta henkilökohtaisiin konsultaatioihin. Makke osallistaa ja innostaa asiakkaitaan ja tarjoaa konkreettisia esimerkkejä ideoista, ratkaisuista, menetelmistä ja toimintatavoista, joilla huomisen parempi menestys on mahdollista saavuttaa.

Video

Pressikuvat

Marko Siivonen

Marko Siivonen

Sensomotoriikan asiantuntija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2