Speakersforumin Vuoden Puhuja 2017-Ehdokkaat On Julkistettu

Mediatori Sanomatalolla täyttyi vaikuttavasta puheesta ja puhujista kun Speakersforum julkisti Vuoden Puhuja 2017 –ehdokkaansa tiedotustilaisuudessa tänään 26.9.2017.

Tämän vuoden puheenaiheiksi ovat erityisesti nousseet teknologia, tulevaisuus ja digitalisaatio ja näiden mukanaan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Näihin teemoihin on haettu ulkopuolisten ammattipuhujien ajatuksia ja ymmärrystä. Tarinan voima on edelle

Tämän vuoden puheenaiheiksi ovat erityisesti nousseet teknologia, tulevaisuus ja digitalisaatio ja näiden mukanaan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Näihin teemoihin on haettu ulkopuolisten ammattipuhujien ajatuksia ja ymmärrystä. Tarinan voima on edelleen erityisen suuri ja koskettavat, väkevät ja omakohtaiset tarinat ovat päässeet hyvin kuuluviin. Erilaisissa tapahtumissa halutaan kuulla tulevaisuusorientoituneita, rohkaisevia puhujia, joilla on omakohtaisia menestystarinoita jaettavanaan.

Mistä pitäisi puhua vieläkin enemmän?

Puhujissa arvostetaan oman alansa visionäärisyyttä, henkilöä joka on saanut tunnustusta tekemästään työstä ja jota arvostetaan oman alansa parhaana.

Vuoden Puhuja 2017 -ehdokkaat ovat rap-artisti Signmark, Hotelli Punkaharjun johtaja Saimi Hoyer, biohakkeri ja teknologia guru Teemu Arina, luova johtaja Henkka Hyppönen sekä bisnesantropologi André Noël Chaker.

Työelämän murros näkyy myös Vuoden Tulokas- kategoriassa. Tässä kategoriassa teemoina ovat vahvasti esillä yrittäjyys & start-up, rohkeus, suorituskyky sekä teknologian tuomat mahdollisuudet. Vuoden Tulokkaiden aiheet heijastavat sitä mitä tulemme kuulemaan varmasti lisää myös ensi vuonna. Vuoden Tulokas 2017 -ehdokkaat ovat: Boss Level Podcastin isäntä Sami Honkonen, start up -aktivisti Nelli Lähteenmäki, Social Sellingin mestari Sani Leino, intuition tutkija Asta Raami sekä sävelkellon keksijä Perttu Pölönen.

Vuoden Juontaja –kategoriassa on ehdolla viisi hyvin eri taustaista ammattijuontajaa ja moderaattoria. Sanavalmiit Vuoden Juontaja -ehdokkaat ovat: uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, tyylin & muodin asiantuntija Sami Sykkö, jalkapalloselostaja Tero Karhu, some-entusiasti Ronja Salmi sekä fashionista Maryam Razavi

Vuoden Puhuja valitaan 12.kertaa, joka nimetään Vuoden Puhuja -gaalassa 17. tammikuuta 2018. Viime vuonna Vuoden Puhujaksi valittiin Madventures.

Nelonen Media ja äänisisältöpalvelu Supla ovat solmineet yhteistyön Speakersforumin kanssa, yhteisenä aikomuksena on viedä suomalaista keskustelu- ja puhekulttuuria eteenpäin. Suplassa on syksyn aikana mahdollista kuulla Vuoden Puhuja -ehdokkaiden puheita.

Vuoden Puhuja 2017

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2