Vuoden Puhuja 2023 –voittajat

Puhuja-alan merkittävimmät henkilöt palkitaan vuosittain Speakersforumin Vuoden Puhuja –äänestyksessä ja ehdokkaat ovat saaneet poikkeuksetta kiitettävää palautetta puhetoimeksiannoistaan. Tämän vuoden äänestys keräsi huikeat yli 4200 ääntä – iso kiitos kaikille äänestäjille!

Vuoden Puhuja 2023 –palkinnon voittajaksi äänestettiin Arman Alizad. Vuoden Puhuja on vaikuttanut suomalaiseen puhujakulttuuriin ainutlaatuisella ammattitaidollaan ja palkinto jaetaan Armanille toistamiseen tunnustuksena merkittävästä työstään alalla. Hänen puheista välittyy aito palo avartaa käsityksiä maailmankuvasta ja sen monimuotoisuudesta. Tutustu lisää Armanin aiheisiin täältä.

Vuoden Juontaja –palkinto myönnettiin tänä vuonna Jasmin Hamidille. Jasmin on pitkän linjan ammattilainen ja improvisaatiokykyinen juontaja. Hän työskentelee näyttelijänä, juontajana, puhujana sekä sosiaalisen median sisällöntuottajana. Tutustu lisää Jasminin aiheisiin täältä.

Vuoden Tulokkaaksi äänestettiin Rosa Nenonen! Rosa on tietokirjailija, puhuja ja positiiviseen psykologiaan pohjautuvan hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Hän on innostava suunnannäyttäjä, joka rohkaisee kuulijoitaan omalla esimerkillään rikkomaan itselle asetettuja rajoja. Lue lisää Rosan teemoista täältä.

Lämpimät onnittelut kaikille voittajille! Seuraa meitä somessa @speakersforum ja näet lisää tunnelmia voittajatilaisuudesta. Mikäli haluat lisätietoja upeasta voittajakolmikosta tai varata heidät seuraavaan tapahtumaasi, autamme mielellämme!

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2