Speakersforum All Stars -voittajat

Juuri ennen kesälomasesongin alkua paljastimme Speakersforum All Stars –äänestyksen kärkikuusikon, jotka te valitsitte kahdenkymmenen huippupuhujan joukosta. Palkintojenjakotilaisuus järjestettiin uudessa Speakersforum –studiossa ja juontajana toimi Speakersforumin Vuoden Juontaja 2019 – Kirsi Alm-Siira.

Ensimmäinen voittaja Perttu Pölönen korosti menneisyyden toimivan peilinä tulevaisuuden ymmärtämistä varten sekä kertoi matkustavansa mieluummin ajassa kauas kuin lähelle.

Toinen palkittava Esko Valtaoja kertoi olleen lapsena ujo ja ihmetteli suosiotaan puhujana. Valtaoja ei myöskään usko että ihmiskunta tulee asettumaan marsiin ainakaan vielä vuoteen 2030 mennessä, mutta ihmisen uteliaisuuden ansiosta sinne ollaan kovasti matkalla.

Filosofi Esa Saarinen havainnoi tuttuun tapaan että puhuminen on ennen kaikkea ajattelun viemistä eteenpäin ja että puheen merkitys tiivistyy todellisten ajatusten ajattelemiseen ja todellisten tunteiden tuntemiseen, joka toimii heijastuksena ihmisenä olosta.

Saku Tuominen otti palkinnon vastaan etänä Italista käsin ja alleviivasi koronavuoden positiivisia puolia kuten elämän epävarmuuden hyväksymistä, kasvua ja kiitollisuutta.

Tunneluennoitsija Camilla Tuominen muisteli tunteiden ennakkoasetelmaa työelämässä vuonna 2012 kun aloitti luennoinnin ja tunsi suurta kiitollisuutta teeman huikeasta menestyksestä Suomen eri toimialoilla. Tuominen halusi kiittää asiakkaitaan heidän rohkeudesta nostaa tunteiden merkitys pintaan omissa organisaatioissaan.

Viimeinen palkittava, Marjo Rantanen, muisteli ensimmäistä puheenvuoroon koskaan Speakersforumilla ja korosti kuinka tiimityö on ollut merkittävässä roolissa puhujana menestymisessä. Rantanen kertoi kaipaavansa ennen kaikkiaan live-tapahtumissa nousevaa puheen sorinaa ja siellä syntyvää tunnelmaa.

Mikäli et ehtinyt vielä katsomaan palkintojenjakolähetystä niin se on katsottavissa kokonaan täältä

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2