Speakersforum-studio on täällä!

Powered by Wulff Entre My Remote Studio

Kuuntelimme asiakkaidemme ja puhujiemme toiveita kuinka me Speakersforumilla voimme kehittää toimintaamme vastaamaan muuttuneita työskentelytapoja. Tämän vuoksi Speakersforum on aloittanut yhteistyön Wulff Entren kanssa, jonka myötä Speakersforumin Keilaniemen tiloihin on nyt valmistunut My Remote Studio – uusi ja helppo tapa toteuttaa digiluentoja!

Lanseerauksen kunniaksi Speakersforumilla on nyt käynnissä rajoitettu kampanja, jonka myötä saat studion käyttöösi maksuttomasti puhujavarauksen yhteydessä!

Speakersforum–studio tuo sinulle laadukkaasti toteutetut puheenvuorot, työpajat ja webinaarit ilman monimutkaista toteutusta. Speakersforumin Espoon Keilaniemen toimistossa sijaitseva studio mahdollistaa erilaiset etäkohtaamiset kaikkien käytetyimpien alustojen mm. Teamsin, Zoomin ja Meetsin kautta. Tämä tarkoittaa, että puheenvuorot voidaan toteuttaa laadukkaana webinaarina, mutta yhtä helposti kuin viikoittainen Teams- palaveri!

Käy kurkkaamassa miltä Speakersforum-studio näyttää täältä

Wulff Entre on yli 100-vuotias yritys, jolla on kaksi palvelualuetta. My Remote Studio ja Exhibition On Demand -konseptit mahdollistavat laadukkaita etäkohtaamisia markkinoijan omiin tiloihin rakennetuista itsepalvelustudioista. Premium Exhibition Services -palvelut puolestaan auttavat kansainvälisille messuille osallistuvia yrityksiä kokonaisvaltaisella palvelulla niin että näytteilleasettaja voi keskittyä kaupalliseen menestykseen messuilla ilman suunnittelu-, rakennus-, tai järjestelyvastuita. Kaksi palvelualuetta yhdistyvät messujen yhteydessä hybridiratkaisujen muodossa. Katso lisää sivuiltamme www.myremotestudio.fi ja www.wulffentre.com

Kysy lisää Speakersforum-studiosta ja suunnitellaan yhdessä tilaisuudestanne vaikuttava niin sisällöltään kuin toteutukseltaan!

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2