Menestyksen teesit - Tulos tehdään kohtaamisilla!

Marjo Rantanen - Tunnelmamuotoilu asiakaskokemuksen ytimessä

-Tunnelmamuotoilun avulla pystymme ohjaamaan kokemuksia ja tunteita. Ajattelutyyli, tunteet ja temperamenttierot vaikuttavat siihen, kuinka me minkäkin asian koemme. On muistettava, että työyhteisön tunnelma näkyy suoraan asiakkaalle, ja ilman sen johtamista seurauksena voi olla kaaos, tunnelmamuotoiluun erikoistunut kokemusvalmentaja ja kirjailija Marjo Rantanen painottaa.

Rantanen yhdistää palvelumuotoiluun ja konseptointiin oppeja aivojen toiminnasta, sosiaalipsykologiasta ja jopa viihteen maailmasta. Hän on vahvasti yleisön kanssa läsnä räätälöiden esityksensä sisällön sekä tunnelman kohderyhmänsä huomioiden.

- Tulevaisuuden menestyjät osaavat luoda ja johtaa kokemuksia sekä tehdä itsestään kiinnostavia uudella tavalla. Tunnelma tarttuu, koska aistimme toistemme todellisia aikomuksia, ajatuksia ja tunteita sanojen ja tekojen takana. Yrityksille tunnelma luo uusia mahdollisuuksia myös digitaalisessa maailmassa.

Haluatko kuulla lisää Marjosta?

Perttu Pölönen - Disruptio menestyksen edellytyksenä

Selvitäkseen tässä ajassa jokaisen firman pitäisi ymmärtää disruption merkitys. On pyrittävä luomaan jotakin, mikä saa nykyisen ratkaisun näyttämään tarpeettomalta, linjaa sävelkellonkeksijä, taiteilija ja yrittäjä Perttu Pölönen.

Pölönen on ehdolla Vuoden Tulokas -kategoriassa, hänet on valittu vuoden luovimmaksi suomalaiseksi 2014, palkittu Slushissa ja hän on saanut ykkössijan EU:n nuorten keksijöiden kilpailussa. Pölösen sävelkello on klassinen keksintötarina siitä, miten oma henkilökohtainen ongelma ja sen ratkaiseminen voivat synnyttää yrityksen ja kansainvälisen vientituotteen.

Pölösellä on syvä ymmärrys disruptiosta ja hän on saanut oppia suoraan Piilaakson tulevaisuusyliopistossa pioneereilta uusien teknologioiden ja trendien valtavista vaikutuksista.

Haluatko kuulla lisää Pertusta?

Elise Pietarila - Luo ilmiöitä ja vaikuta digitaalisessa mediassa

Elise Pietarila tunnetaan rohkeana edelläkävijänä sekä ilmiöiden luojana. Hänellä on omakohtaisia onnistumisen kokemuksia markkinoinnista, sosiaalisen ja digitaalisen median hyödyntämisestä, tiedon popularisoinnista, luovasta johtamisesta, yhteisöjen synnyttämisestä, yritysten yhteiskuntavastuusta ja median tulevaisuudesta.

- Kun verrataan digitaalista mediaa perinteiseen mediaan, ainut oikea ero on se, että digitaalinen media kykenee vuorovaikutuksen. Se, että on mahdollisuus kysyä, joukkoistaa ja kommunikoida viestin vastaanottajien kanssa, on mielestäni digitaalisen median ydin, kertoo Pietarila verraten perinteistä mediaa ilmoitustauluun - ilman mahdollisuutta vuorovaikutukseen.

Pietarila on markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuotannon ammattilainen sekä yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten Docventures- ja Madventures -tuotantoyhtiön Gimmeyawallet Productionsin toimitusjohtajana ja TubeCon-tubettajatapahtuman perustajana. Pietarila on ollut mukana voittamassa muun muassa viittä Kultaista Venlaa ja Formaatti-Finlandiaa. Pietarilalle tärkeintä on kuitenkin luoda ihmisille merkityksellisiä ilmiöitä ja käyttää vaikutusvaltaansa hyvään.

Haluatko kuulla lisää Elisestä?

André Noël Chaker - Ole rohkeasti oma itsesi, käännä heikkoudet vahvuuksiksi

Suomalaistunut kanadalainen André Noël Chaker räjäytti viisi vuotta sitten pankin kertomalla meille, mitkä ovat suomalaisuuden ja menestyksen yhtymäkohdat. Hän julistaa avoimuuden, rohkeuden, ainutlaatuisuuden sekä sisun sanomaa valaen uskoa ja innostusta yleisöönsä.

- Kun löysin Suomen 25 vuotta sitten, tämä maa ja sen henki tekivät minuun vahvan vaikutuksen. Suomalaisuudessa on jotakin hyvin erityistä, Chaker muistuttaa. Lokakuussa Chaker täytti Helsingin Tuomiokirkon Sata menestyksen vuotta -konsertillaan, jonka hän järjesti yhteistyössä tapahtumatuottaja Eventforumin, Speakersforumin sekä Alma Median kanssa Suomi100 -hengessä.

André Noël Chaker on bisnesantropologi ja kirjailija, jonka tavaramerkkinä on saada yleisö yhteislauluun. Chaker tunnetaan eläväisestä, kansainvälisestä ja viihdyttävästä tyylistään, jossa suuret eleet sekä tunteet näkyvät ja innostunut tunnelma on takuuvarmaa.


Haluatko kuulla lisää Andrésta?

Henrik Dettmann - Tulos tehdään kohtaamisilla

Jos hoitaa kaikki pienet asiat hyvin, ei koskaan tule isoja asioita, painottaa arvostettu koripallovalmentaja Henrik Dettmann menestyksen salaisuudesta puhuttaessa.

Dettmann on toiminut menestyneen Susijengin päävalmentajana ja nostanut suomalaisen koripallon uudelle tasolle vieden joukkueen EM -lopputurnaukseen kolmesti. Vuoden 2014 Urheilugaalassa miesten koripallomaajoukkue valittiin vuoden joukkueeksi ja Susijengin fani-ilmiö vuoden urheilukulttuuriteoksi sekä Henrik Dettmann vuoden valmentajaksi.

- Paras valmentaja on aito. Pitää olla oma itsensä. Valmentaja on hyvä kuuntelija. Hän on empaattinen ja ymmärtää, että jokainen tiimissä on erilainen. Tulos syntyy aina siitä, miten kaksi ihmistä arjessa kohtaavat, Dettman muistuttaa.

Haluatko kuulla lisää Henrikistä?

Juha Wiskari - Saa aikaan enemmän, tehokkaammin ja rohkeammin

Yrittäjä, kirjailija Juha Wiskari on kokenut ajanhallinnan kouluttaja sekä kulttuurimuutoksen toteuttaja. Hän on tunnettu kirjoistaan “Kiireentappoase”, "Totuuden hetki – esimiestyö palveluympäristössä", "Kartta arjen huippusuorituksiin” ja "Oikotietä arjen huippusuorituksiin”.

Wiskarin mukaan tieto, taito, prosessit ja mielenvoima ovat ne aineisosat, joiden avulla niin yksilöt kuin yritykset saavat aikaan enemmän vähemmällä - tehokkaammin ja rohkeammin. Wiskari puhuu valmentavasta johtamisesta, menestyvän projektityöskentelyn perusteista sekä oppimistekniikoista käytännönläheisesti ja positiivisesti omakohtaisten tarinoiden sekä lukuisten esimerkkien kautta.

Haluatko kuulla lisää Juhasta?

Sami Sykkö - Vuoden Juontaja -ehdokas

Tyylitaiturina tunnettu Sami Sykkö on koulutukseltaan ekonomi ja ottaa haltuun tapahtumat aina pienistä yritysjuhlista suuriin bisnesseminaareihin.

Vuoden Juontaja -ehdokas Sami Sykkö on juontanut useita televisio-ohjelmia ja toiminut taitoluistelukommentaattorina. Sykkö on kokenut haastattelija, joka saa haastateltavista irti kiinnostavan tiedon lisäksi myös huumoria.


Haluatko kuulla lisää Samista?

Anna äänesi vuoden vaikuttavimmalle puhujalle!

Tänä vuonna ehdolla Vuoden Puhujaksi on useampi väkevä tarinankertoja, joiden omakohtaiset koskettavat kokemukset ja rohkea asenne ovat vieneet heitä puhumaan pitkin Suomea erilaisiin tapahtumiin. Lisäksi teknologian tuoma siirtymävaihe ja sen tuomat haasteet ja mahdollisuudet ovat vahvasti esillä niin Vuoden Puhuja kuin Vuoden Tulokas –ehdokkaiden joukossa.

Yhteiskunnallisesti tärkeät aiheet: kasvu ja suorituskyky näkyvät ehdokasvalinnoissa. Kaiken kaikkiaan vuoden 2017 aikana tapahtumia on järjestetty ennätysmäärä, ja tapahtumien kirjo on ollut valtaisa. Vuoden Juontaja –kategoriassa on ehdolla viisi hyvin eri taustaista ammattijuontajaa ja moderaattoria.

Vuoden Puhuja valitaan jo 12. kerran. Edeltävä Vuoden Puhuja (2016) on monien maailmankuvaa avartanut Madventures-seikkailukaksikko. Suomalaisen puhujakulttuurin suurta juhlaa vietetään 17. tammikuuta 2018 Sanomatalolla, jossa Vuoden Puhuja, Vuoden Tulokas ja Vuoden Juontaja nimetään. Nelonen Media ja Supla ovat Vuoden Puhuja -gaalan mediayhteistyökumppani.

Anna äänesi ja vaikuta!

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2