Vuoden Puhuja 2017 -gaalassa palkittiin alan tekijöitä!

Suomalaisen puhujakulttuurin juhlaa vietettiin 17.01.2018 Sanomatalolla kolmensadan puheen ystävän voimin. Illan aikana koettiin sykähdyttäviä hetkiä Speakersforumin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, sekä valtaisan puhujayhteisön kesken.

Gaalassa palkittiin viime vuoden ansioituneita ammattipuhujia. Puhujat ilmentävät hyvin tämän hetken ajankohtaisia työelämän teemoja, yhteiskunnan tilaa ja tarpeita. Vuoden Puhujat tuovat vahvaa osaamista ja uusia näkökulmia ajankohtaisiin keskustelunaiheisiin ja nostavat esiin teemoja, joista pitäisi puhua vieläkin enemmän.

Vuoden Puhuja 2017 -gaalassa oli ehdolla yhteensä 15 vaikuttavaa puhujaa, jotka lukeutuvat valtakunnallisesti kysytyimpien puhujien ja juontajien joukkoon. Lisäksi palkittiin alan merkittäviä puhujia kunniamaininnoilla.

Vuoden Puhuja 2017

Teemu Arina

Teknologia-asiantuntija, biohakkeri ja tulevaisuuden teknologian hyödyntämisen visionääri Teemu Arina on Vuoden Puhuja 2017.

Myös teknologia-alan sarjayrittäjänä ja tietokirjailijana tunnettu Arina on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin. Hän on puhunut teemoista yleisöille niin Suomessa kuin ulkomailla ja saavuttanut kansainvälistä arvostusta ympäri maailmaa. Arina on saanut Euroopan parlamentin ja UNESCO:n suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon aiheesta "Humanity in Digitization".

Tulevaisuuden työ ja biohakkerointi ovat Arinan intohimon kohteita. Hän jakaa yleisölle uutta tietoa mielen ja ruumiin rajojen ylittämisestä teknologian avulla ja ravistelee käsityksiä työstä, johtamisesta sekä oppimisesta digitalisoituvassa maailmassa, datan hyödyntämisestä liiketoiminnassa sekä itsensä kehittämisestä.

Muut Vuoden Puhuja 2017 –ehdokkaat: Rap-artisti Signmark, Hotelli Punkaharjun johtaja Saimi Hoyer, luova johtaja Henkka Hyppönen sekä Bisnesatropologi André Noël Chaker.

Lue lisää Teemusta

 

Vuoden Tulokas 2017

Perttu Pölönen

Disruption merkityksen sanansaattaja, keksijä, taiteilija, yrittäjä ja säveltäjä Perttu Pölönen on Vuoden Tulokas 2017.

Sävelkellon keksinyt Perttu Pölönen on valittu vuoden luovimmaksi suomalaiseksi 2014, hänet on palkittu Slushissa, ja hän on saanut ykkössijan EU:n nuorten keksijöiden kilpailussa.

Pölönen herättää niin yritykset, organisaatiot kuin yksittäiset ihmiset näkemään disruption voiman ja tämän ajan mahdollisuudet erottautua ja luoda uutta. Hän puhuu eksponentiaalisista teknologioista, innovaatioista, koulutuksesta ja poikkitieteellisyydestä rohkaisten jokaista uuden luomiseen ja kokeiluihin. Pölönen näkee tämän ajan olevan paras aika ryhtyä yrittäjäksi ja kannustaa kaiken olevan mahdollista. Hänen sävelkellonsa on klassinen keksijä-tarina, josta Pölönen ammentaa oppeja yleisölle.

Muut Vuoden Tulokas 2017 –ehdokkaat: Boss Level Podcasting isäntä Sami Honkonen, startup-aktivisti Nelli Lähteenmäki, Social Sellingin mestari Sani Leino sekä intuition tutkija Asta Raami.

Lue lisää Pertusta

 

Vuoden Juontaja 2017

Ronja Salmi

Yrittäjä, kirjailija sekä yksi ikäluokkansa kokeneimmista tv-juontajista ja arvostetuimmista bisnesmoderaattoreista Ronja Salmi on Vuoden Juontaja 2017.

Salmi on käsikirjoittaja, sisällöntuottaja ja karismaattinen esiintyjä. Hänellä on oivallinen tilannetaju, joka ei petä paineenkaan alla. Nämä ominaisuudet tekevät hänestä sujuvan ja pidetyn suurten tapahtumien sekä suorien lähetysten juontajan. Nopeasti leikkaavan päänsä sekä sanavalmiutensa ansiosta hän myös kysytty paneelikeskustelujen ja haastatteluiden vetäjä.

Muut Vuoden Juontaja 2017 –ehdokkaat: Muodin asiantuntija Sami Sykkö, uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, jalkapalloselostaja Tero Karhu ja stylisti Maryam Razavi.

Lue lisää Ronjasta

 

International Guest Speaker

Mark Gallagher

F1- asiantuntija Mark Gallagher on nimetty Vuoden 2017 Kansainväliseksi Puhujaksi. Gallagher puhuu siitä, kuinka luodaan voittava tiimi ja voittamisen kulttuuri, millaista on hyvä johtaminen ja kuinka taataan huippuun viety suorituskyky sekä turvallisuus hektisessä ympäristössä. Gallagher on arvostettu puhuja, joka ammentaa tarinoistaan ja kokemuksistaan formulamaailmasta eri toimialoille sovellettavaa tietoa ja käytännön keinoja joiden avulla kehittää omaa toimintaa ja ajattelua.

Lue lisää Markista

 

Kunniamaininta – Arto O. Salonen – Työn merkityksellisyyden sanansaattaja

Arto O. Salonen

Speakersforum muisti puhuja-alalla kauan vaikuttanutta työn merkityksellisyyden sanansaattajaa, dosentti Arto O.Salosta kunniamaininnalla Vuoden Puhuja 2017 –gaalassa. Salosen esiintymisessä yhdistyy luennosta toiseen vankka akateeminen osaaminen ja rockhenkinen, mutta diplomaattinen suorapuheisuus.

Tulevaisuustutkija Salonen tekee arvokasta työtä valaen jokaiseen yleisössä uskoa oman arvonsa ja erinomaisuutensa löytämisessä sekä kukoistavan elämän mahdollisuuksien tunnistamisessa erilaisissa toimintaympäristöissä. Arto O. Salonen on teemoillaan mukana kasvattamassa työn merkityksellisyyden tuntemista suomalaisessa työelämässä.

Lue lisää Artosta

 

Kunniamaininta – Alf Rehn – Johtajuuden suunnannäyttäjä

Alf Rehn

Speakersforum muisti puhuja-alan pioneeria, kansainvälisen puhujakentän merkittävällä tavalla haltuun ottanutta vaikuttavaa bisnesajattelijaa, johtamisen professori Alf Rehniä. Rehn on urallaan ja ajatuksillaan onnistunut tuomaan johtajuutta ja sen eri puolia esiin ainutlaatuisella tavalla – herätellen, rohkaisten ja murtaen myyttejä sekä tiukassa istuvia uskomuksia.

Alf Rehn kääntää päälaelleen itsestäänselvinä pidettyjä näkemyksiä provosoivan kreatiivisella lähestymistavallaan johtamisen ja liike-elämän tutkimuksessa. Alf Rehn on tehnyt merkittävää työtä paremman johtajuuden edistämisen, johtajuuden inhimillisen puolen esiintuomisen ja johtamisen paradoksien avaamiseksi.

Lue lisää Alfista

 

Muut Vuoden puhuja 2017 –gaalassa ehdolla olleet puhujat

Vuoden Puhuja 2017 -ehdokkaat

 

Signmark - Marko Vuoriheimo

 
 

Saimi Hoyer

 
 

Henkka Hyppönen

 
 

André Noël Chaker

 

Vuoden Tulokas 2017 –ehdokkaat

 

Sami Honkonen

 
 

Nelli Lähteenmäki

 
 

Sani Leino

 
 

Asta Raami

 

Vuoden Juontaja 2017 -ehdokkaat

 

Kirsi Alm-Siira

 
 

Sami Sykkö

 
 

Tero Karhu

 
 

Maryam Razavi

 

Puhujaesittelyt

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta