Speakersforum News - Uutiskirjeitä Speakersforum - Syyskuu 2015

Pauli Aalto-Setälä - Kuukauden puhuja

Pauli Aalto-Setälä on Aller Median toimitusjohtaja, kokenut mediavaikuttaja, journalisti ja kirjailija. Pauli puhuu vuorovaikutustaitojen merkityksestä, tunneosaamisen kehittämisestä ja innostuksesta. Pauli on muutosjohtamisen asiantuntija ja innostuksen merkityksen jalkauttaja.
– Innostus on tärkein kansantaloudellinen tuote, johon me kaikki voidaan vaikuttaa, Pauli painottaa. Nyt tarvitaan hyvää johtajuusviestintää enemmän kuin koskaan. Suomessa ei ole pulaa ideoista, mutta innostajista on. Jos Paulilla on huono päivä, hän pyrkii innostamaan muita. Se on esimiehen tehtävä ja siinä inspiroi myös itseään.

”Pelko on johtajan pahin ongelma. Ei pidä rakentaa itselleen rooleja, vaan olla oma itsensä. On oltava itse esimerkki eikä muilta voi vaatia sellaista, mitä ei itse uskalla kokeilla. Auttaa, kun käyttäytyy verkossa ja fyysisissä kohtaamisissa samalla tavalla, eikä yritä rakentaa erilaisia rooleja. Silloin ei tarvitse muistella, miltä minun nyt pitäisi kuulostaa ja mitähän tästä muut ajattelevat”, kertoo Pauli Jukka Saksin haastattelussa.

Lue lisää tästä

Sampo Kaulanen – Puhuja tulokas

-Mulle yrittäjyys on tapa toteuttaa omaa hulluutta. Se on antanut mulle vapauden toimia vastoin yleisiä tapoja. Luulen, että minun olisi ollut hankala sopeutua tiettyyn muottiin. Vaikka alku on ollutkin todella raskas, niin en olisi ikinä uskonut etukäteen mihin kaikkiin seikkailuihin ja uusiin juttuihin tämä yrittäjän ura vei, kertoo sosiaalisen median tunnetuin kauppias Sampo Kaulanen, joka hurmaa aitoudellaan ja asenteellaan.
Sampo pyörittää Äkäslompolossa K-markettia Jounin Kauppaa, jonka hänen isoisänsä on perustanut jo vuonna 1950. Sampo päätyi itse yrittäjäksi monen mutkan kautta ja nauttiikin nyt yrittäjyydestä sekä itsensä toteuttamisesta yrittäjyyden kautta. Sampo on palkittu markkinoinnista sosiaalisessa mediassa mm. Vuoden 2014 Some Awards –gaalassa, jossa Jounin kauppa valittiin sosiaalisen median suomalaisista ilmiöistä ja vaikuttajista parhaaksi.

Lue lisää tästä

Jaana Saarinen – Luento Klubi -illassa 30.09.2015

"Minä en ole mikään esiintyjä...." - Oletpa, olet mitä vain tahdot! Esiintyminen on yhtä tärkeää kuin sisältö, se on se väylä ja keino, jonka vuoksi ja jonka ansiosta sisältö ei mene hukkaan. Asenne ja harjoittelu tekee mestarin. Hyvän, paremman esiintymisen niin esteenä kuin tekijänäkin olet vain sinä! , painottaa esiintymisen asiantuntija ja tunnettu esiintymis- sekä vuorovaikutusvalmentaja Jaana Saarinen. Jaanalla on ollut lukuisia rooleja niin TV- elokuva- kuin teatteriproduktioissakin. Hän on tehnyt useita esiintymisvalmennuksia niin yrityksille kuin julkiselle sektorillekkin.

Lisätietoja Luento Klubista http://www.luentoklubi.fi

Lue lisää tästä

Tuomas Enbuske – Media-alan ammattilainen

Tuomas Enbuske, media-alan rautainen ammattilainen, kirjoittaja, juontaja ja puhuja. Tuomas on ajattelija, joka uskaltaa sanoa rehellisesti mielipiteensä ja näkökulmansa. Hänellä on taito luoda keskustelua ja mielenkiintoa aiheen kuin aiheen ympärille. 25 vuotta media-alalla työskennellyttä Tuomasta voisi jo kutsua omaksi mediakseen. Hän on persoona, joka herättää tunteita ja mielipiteitä, mutta kuten Tuomas itse asian ilmaisee; aluksi vihataan ja kummastellaan, sitten rakastetaan. Ihmisen on oltava aito ja sanottava mitä ajattelee, kun mikään tässä maailmassa ei ole varmaa kuitenkaan. Työssään Tuomas uskoo symbiooseihin ja yhteistyöhön, joista kaikki hyötyvät.
Moderoidessaan hän tuo aiheeseen kuin aiheeseen mielenkiintoisen näkökulman ja saa kuulijansa kiinnostumaan. – Oon parhaimmillani, kun tarvitaan moderoijaa, joka tekee tylsän kuuloisesta otsikosta viihdyttävän. Korkean ja matalan yhdistäminen, vaikeista asioista kiinnostavan tekeminen ja asioiden yhdistäminen on mun vahvuuksia, kertoo Tuomas.

Lue lisää tästä

Emilia Vuorisalmi – Kuukauden kirja

Lääkäri Emilia Vuorisalmi kirjoitti tietokirjan rakkaudesta. Sekaisin Lovesta - Rakkauden käsikirja ( Otava, 2015) raottaa lääketieteen ja Emilian omien havaintojen avulla, mitä ihmisessä tapahtuu kun hän rakastuu.
Tämä tuore kirjailija on myös loistava puhuja, jonka aihealueisiin kuuluvat mm. rakkaus, hyvinvointi ja tehokkuus työpaikalla. Emilia pureutuu myös siihen, miten stressi vaikuttaa parisuhteeseen ja toisaalta miten parisuhde suojaa stressiltä. Emilia lähestyy aiheitaan lääketieteen näkökulmasta tuoden asiantuntijuutensa mukanaan luennolle. -On tärkeää tiedostaa se miten omaa aivokemiaa tuntemalla pystyy lisäämään omaa hyvinvointia, Emilia painottaa. Rakastuessaan ihminen tulee riippuvaiseksi dopamiinista, joten onneksi dopamiinia erittyy myös onnistuneen työn tai tyydyttävän harrastuksen seurauksena.

Lue lisää tästä

Tuija Piepponen – Esiintymistaidot ja vuorovaikutus

Tuija Piepponen on ilmaisutaidon luennoitsija, monipuolinen taiteilija, näyttelijä sekä kolumnisti. Tuija oli kanssamme Tampereella 2. syyskuuta järjestetyssä Kokousjärjestäjien aamiaistilaisuudessa. Tuija otti lavan haltuunsa tapansa mukaan upealla lavakarismallaan. Tuija kertoii esimerkkien sekä huumorin kautta esiintymistaidosta sekä suomalaisuudesta.
-Ei suomalaisella ole huono itsetunto, vaan yleinen yhteinen käsitys siitä, millainen on suomalainen ihminen, Tuija painotti ja jakoi vinkkinsä vaikuttavaan esiintymiseen.
– On uskallettava ja oltava rohkea. Ajatuksilla on valtava voima. Ennen esitystä on luotava päälle tahtotila; tahdon mennä, tehdä, kertoa asian ja innostua. Hae hyvät puolet; vastassa on kuulija, vuorovaikutus ja vastaanotto. Ihminen on sitä mitä hän ajattelee.

Lue lisää tästä

Nicklas Bergman – International Keynote speaker

Nicklas Bergmanilla on yli 20 vuoden kokemus teknologia-alasta yrittäjänä ja sijoittajana. Hän elää ja hengittää teknologiaa, etsien jatkuvasti uusia mahdollisuuksia alati muuttuvasta teknologisesta ympäristöstä. Nicklasta on usein käytetty neuvojana tulevaisuuden bisneksen ja teknologian yhdistämisessä. Hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa alalta sekä käynnissä oleva tutkimus ihmisten suhteesta teknologiaan ja sen kehitykseen antavat monipuolisen näkökulman aiheeseen. Nicklas puhuu tulevaisuudesta ja siitä miten teknologia vaikuttaa ja muokkaa sitä, kuinka teknologia vaikuttaa bisnekseen ja strategioihin ja mitkä vaikutuksen sillä taas on yksilön elämään. Nicklasta on kuvailtu puhujana yhdeksi kärkifuturisteista ja hänen tieteellinen analyyttinen ajattelunsa yhdistettynä futuristin uteliaisuuteen tuovat puheeseen oman tunnelmansa saaden yleisön otteeseensa.

Lue lisää tästä

Katso puhuja-alan uutiset tästä

Olemme avanneet puhuja-alan oman median, Puheen Palon. Se on areena, jossa puhe, tarinan voima, puhuja-alan ajankohtaiset ilmiöt ja asiantuntijuus kohtaavat. Reaaliaikainen sisältö, tiedot tulevista tapahtumista, asiantuntija-artikkelit ja tiedotteet puhujakulttuurin parista. Puheen Palo on Speakersforumin ylläpitämä kohtaamispaikka, jossa jaetaan viimeisintä asiantuntijatietoa työelämästä ja sen ilmiöistä sekä herätellään keskustelua ja vaalitaan vuorovaikutusta.

Katso puhuja-alan uutiset tästä

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2