Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta

Yksi erikoinen pandemia-ajan vuosi jää taas taaksemme ja voimme todeta hybridimallin sekä webinaarien tulleen jäädäkseen. Vaikka huomaamme myös livekeikkojen piristyneen, palvelee Speakersforum-studio edelleen mutkattomasti mahdollistaen erilaiset puheenvuorot, työpajat ja webinaarit käytetyimpien alustojen kautta. Kysy lisää Speakersforum-studiosta tai lue lisää täältä.

SPEAKERSFORUM -studio

SPEAKERSFORUM –studio tuo sinulle laadukkaasti toteutetut puheenvuorot, työpajat ja webinaarit ilman monimutkaista toteutusta. ...

Meille ensisijaisen tärkeää on varausten joustavuus ja haluamme muistuttaa, että tilanteen
salliessa voi esimerkiksi aina virtuaalitapahtuman vaihtaa livekeikaksi, sekä vastaavanlaisesti
myös fyysisen luennon kätevästi verkkoon. Lisäksi jokaiseen puhujavaraukseen sisältyy
Speakersforumin maksuton siirtoturva, joka tarvittaessa oikeuttaa puheenvuoron siirtämisen
toiseen ajankohtaan täysin maksutta.

Olemme sitoutuneet tukemaan asiakkaitamme tilaisuuksien vastuullisessa järjestämisessä ja haluamme jälleen ensi vuonna jatkaa samaa hienoa yhteistyötä niin asiakkaiden kuin puhujien kanssa - turvallisesti, fiksusti & kaikissa eri muodoissa.

Iloista joulun odotusta ja hyvää uutta vuotta!

Ystävällisin terveisin,
Speakersforum Finland

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2