All Stars – äänestys on täällä – Huippupuhujia kahdeltakymmeneltä vuodelta!

Speakersforum on toiminut suomalaisen puhujakulttuurin edistäjänä ja vaikuttavan puheen jakajana viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Tämän kunniaksi halusimme tuoda Suomen vaikuttavimpia puhujia vuosien varrelta All Stars –äänestyksen muodossa.

All Stars -ehdokkaat ovat alansa huippuja, karismaattisia esiintyjiä ja valovoimaisia luennoitsijoita. He jakavat omakohtaisten tarinoidensa kautta tietoa, joka saa aikaan inspiraatiota ja herättää motivaatiota parempaan huomiseen. Kyseiset puhujat saavat poikkeuksetta kiitettävää palautetta asiakkailtamme ja ovat luennoineet ympäri Suomea ja useamman vuoden ajan.

Äänestys on nyt käynnissä Speakersforumin kotisivuilla. Käy tutustumassa ehdokkaisiin ja äänestämässä puhujaa, joka ansaitsee mielestäsi valtakunnallista tunnustusta tekemästään työstä luennoitsijana. Voittajat palkitaan toukokuussa.

Ehdokkaisiin pääset tutustumaan oheisesta linkistä.

Haluaisimme kuulla omakohtaisen tarinasi siitä kuka puhuja on herättänyt juuri sinussa kipinän ja edesauttanut jonkinlaista muutosta tai kehitystä. Voit jakaa kokemuksesi sosiaalisessa mediassa käyttäen mainintoja #speakersforum ja #AllStars2021 – Tulemme myös jakamaan videoita osana äänestystä sosiaalisessa mediassa, joten käythän seuraamassa meitä joko Instagramissa tai LinkedIn:issä.

Ystävällisin terveisin,
Speakersforum Finland

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2