Paul Viio - Menestyvä myynti vuonna 2025 – asiakkaan arvo ohjaavana tekijänä

KTT Paul Viio, B2B myynnin ammattilainen ja myynnin professori, on asiakasarvopohjaisen myynnin ja myynnin johtamisen asiantuntija, joka auttaa luomaan ja kehittämään maailmanluokan yrityksiä. Hänen innostavissa ja mukaansatempaavissa keynote puheissa ja myynnin valmennuksissa hän keskittyy arvonluontiin asiakkaalle ja sen kautta myyntituloksen parantamiseen ja menestyksen rakentamiseen.

Keskeinen sanoma Paulin keynote puheissa on se, miten tärkeää on keskittyä ammattimaiseen myynnin ja asiakkuuksien johtamiseen, asiakassuhteiden kehittämiseen, arvonluontiin (value co-creation) ja asiakaskokemukseen johtamiseen (customer experience management) koko asiakkaan polun (customer journey) aikana sekä henkilökohtaisen myynnin että asiakaspalvelun ja digitaalisten kanavien tukemana.

Paulin myynnin osaamisessa ja tavassa auttaa yrityksiä yhdistyy käytäntö ja tiede. Hänellä on 25 vuoden omakohtainen kokemus kansainvälisestä B2B myynnistä ja monimutkaisia ratkaisuja tarjoavien myyntiorganisaatioiden johtamisesta toimialoilla, joissa on valveutuneita asiakkaita ja asiansa osaavia ammattiostajia. Tämän lisäksi hän toimii Suomen ainoana myynnin professorina (EVLI Assistant Professor of Selling and Sales Management) Hanken Svenska handelshögskolanissa Helsingissä, josta hän on myös ainoana myynnin alueelta väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi. Aikaisemmin hän toimi myynnin ja myynnin johtamisen professorina myös Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Paulin myynnin tutkimuksia on julkaistu arvostetuissa kansainvälisissä tieteellisissä julkaisuissa ja lisäksi hän toimii myynnin ja myynnin johtamisen aihealueen asiantuntijana ja tarkastajana tieteellisissä julkaisuissa.

Paul on hyvin pidetty ja kokenut keynote puhuja sekä myynnin ja myynnin johtamisen kouluttaja/valmentaja. Lisäksi hän toimii neuvonantaja yrityksille, jotka kaipaavat kokenutta B2B myynnin asiantuntijaa tukemaan heidän myyntiä ja asiakashallintaa.

Paul on auttanut satoja johtajia ja yrityksiä maailmanlaajuisesti. Lisäksi hän on puhujana ja tutkimuksensa kautta inspiroinut ja auttanut tuhansia henkilöitä parantamaan heidän myyntituloksiansa ja menestystä liiketoiminnassa asiakasarvoon keskittymällä. Paul esiintyy ja valmentaa yrityksiä ja organisaatioita neljällä kielellä: suomi, ruotsi, englanti ja saksa

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2