Turo Temmes Speakersforumin uudeksi maajohtajaksi!

Vuosi 2019 on jälleen lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti puhuja-alalla. Viime vuonna yksinään loimme onnistuneesti sisältöä lukemattomiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Haluamme kiittää asiakkaitamme, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä lähes 20 vuotta. Me olemme yhdessä rakentaneet tätä alaa eteenpäin ja luoneet onnistuneita tapahtumia.

Haluamme ilmoittaa teille Turo Temmeksen nimittämisestä Speakersforumin uudeksi maajohtajaksi. Turo siirtyy johtamaan Speakersforumin tiimiä, joka koostuu puhuja-alan rautaisista asiantuntijoista sekä uusista tulokkaista, jotka yhdessä ovat kehittämässä Suomen johtavaa puhujatoimistoa uusiin haasteisiin.

Turo siirtyi Speakersforumille myynninjohdon tehtävistä Elixialta, jossa hän oli muun muassa mukana rakentamassa ja kehittämässä myyntiorganisaatiota entisen SATS:in ja nykyisen Elixian yhdistymisessä vuonna 2014. Turolla on paljon visioita ja näkökulmia siitä miten kehittää tätä innostavaa ja keskustelua herättävää puhuja-alaa entisestään Suomesssa.

Puhuja-alan kasvu, kehitys ja muutos Suomessa on ollut suuressa huomiossa. Ymmärrys ammattipuhujan ja vaikuttavan sisällön merkityksestä on kehittynyt entistä arvokkaammaksi ja on ollut etuoikeutettua olla luomassa tätä ilmiötä Suomessa ja jatkaa Pohjoismaiden suurimpana puhujien välitykseen, tapahtumakonsul¬taatioon ja vaikuttavan sisällön tuottamiseen erikoistuvana yrityksenä, yhdessä emoyhtiömme TF Groupin kanssa. Yrityksenä pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme ensiluokkaista ja asiantuntevaa palvelua, jonka seurauksena löydämme juuri oikean puhujan teille ja luomme vaikuttavaa sisältöä yhdessä.

Meillä Speakersforumilla missiona on aina ollut löytää räätälöidyt puhujat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Asiantuntijamme käyvät vuosittain yli 10 000 keskustelua ja ideointia asiakkaidemme kanssa. Uskomme, että vaikuttava puhe on mukana muovaamassa kulttuuria parempaan. Pyrimme pysymään trendien edellä, löytäen kiinnostavimmat puhujat niin Suomesta kuin ulkomailta. Jatkuvasti päivittyvä puhujaverkostomme sisältää parhaillaan yli 8000 vaikuttajaa. Edustamme suomalaisille jo ennestään tuttuja kasvoja, samoin kuin nousevia tähtiä eri aloilta. Luodaan yhdessä puhetta, joka liikuttaa suomalaisia!

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2