Uutiskirje Toukokuu 2018

Uudet kotisivumme ovat täällä!

Olemme uudistaneet kotisivumme palvelemaan paremmin tarpeitasi, kun on aika suunnitella tulevan tapahtumanne puhujasisältöä.

Tässä muutama hyödyllinen vinkki uusien kotisivujemme käyttöön; Tarkennettu haku tarjoaa mahdollisuuden hakea puhujavaihtoehtoja teeman, sekä puhujan luennon tyylin mukaan. Voit tallentaa sopivimmat puhujaprofiilit suosikkeihisi ja tulostaa tai vastaanottaa sähköpostiisi kokoamasi listan vaihtoehdoista. Puhujien videot sekä markkinointimateriaalia varten tarvittavat pressikuvat löytyvät nyt myös helposti jokaisen puhujan profiilista.
Chattimme on auki sinua varten, voit sitä kautta ottaa nopeasti yhteyttä, jos tarvitset neuvoja tai ideoita etsiessäsi sopivia puhujia.

Kuluneen kevään aikana verkostoomme on tullut paljon uusia puhujia ja juontajia. Tästä uutiskirjeestä pääset tutustumaan heistä muutamaan. Kerromme heistä ja muista uusista tulokkaista myös mielellämme lisää, ollaan siis yhteydessä!

»Käy katsomassa uudet kotisivumme!

Miten voit antaa parhaasi töissä? – Jaana Saarinen

Asenteen, sanojen ja uskomusten voima on valtava. Se, mitä tuomme mukanamme, kun avaamme aamulla työpaikan oven, merkitsee. Millä tuulella olemme, kuinka puhumme, millaisia sanoja käytämme, mitä arvostamme, rikkoo tai rakentaa niin omaa työmotivaatiota kuin työtiimiä. Se, miten ammattitaitomme saadaan kukoistamaan, on suurimmaksi osaksi omissa käsissämme.

»Lue koko artikkeli...

Ihmisyys on keskiössä – Jaana Hautala

Työelämän kiihtyvä muutos on nostanut arvoonsa uudenlaisia taitoja. Kiireen keskellä on osattava pysähtyä, suunnata fokus oikein, samalla mukautuen muutokseen ja oppien uutta. Yhteistyökyky, rohkea ajattelu, tunnetaidot ja mielenhallinta ovat nousseet tärkeiksi taidoiksi arjessa.

Hyvinvoivat ihmiset ovat työyhteisöjen tuloksentekijöitä. Kuinka minimoida kiire ja maksimoida fokus? Entä mikä merkitys energialla ja sen johtamisella on?

»Lue koko artikkeli...

Ilmiörakentaja Tero Vanhanen luo merkitystä ja disruptoi vanhaa

Kuinka maksimoimme vetovoimamme ja pystymme uudistumaan yrityksenä, yksilönä, yhteisönä tai valtiona? Ilmiörakentaja Tero Vanhasen työssä limittyvät markkinointi, palvelumuotoilu ja kehittäminen. Uraauurtavat hankkeet, rohkeus ja työskentely eri sektoreilla ovat antaneet Terolle näkökulmaa kehittämistyöhön, uuden luomiseen ja sisäisen motivaation merkitykseen. Avainsanoiksi nousevat vuorovaikutus, monimuotoisuus, käyttäjäyhteisöiden valtaistuminen sekä suuremman kuvan näkeminen ja merkityksen löytäminen.

”Pidetään yhden pikkukaupungin kokoisena valtiona yhdessä huolta vetovoimastamme keskinäisen väittelyn sijaan.”

»Lue koko artikkeli...

Vastuullinen menestys luo merkityksen – Jere Hietala

Vastuullinen menestys luo merkityksen toiminnalle ja määrittää isomman kuvan, jonka eteen teemme töitä. Yhtälailla kuin onnistumiset mahdollistuvat monen asian, ihmisen ja tapahtuman kautta, myös menestystä tulisi käyttää muiden hyödyksi, antamalla takaisin. Saaminen vaatii aina luopumista jostakin.

Palkittu valokuvaaja, sarjayrittäjä ja puhuja Jere Hietala uskoo kunniallisen perinnön jättämiseen vastuullisuudesta, menestyksestä, omistautumisesta ja rohkeudesta. Oletko pysähtynyt miettimään, mikä on sinun tehtäväsi tässä maailmassa?

»Lue koko artikkeli...

Mitä yritykset voivat oppia rockbändiltä? - Mato Valtonen

Mistä menestystarinat ja aikamme ilmiöt syntyvät. Kuinka toimivat bändit, jotka onnistuvat luomaan ainutlaatuisen yhteyden faneihinsa tai saamaan yleisön täyteen kerta toisensa jälkeen. Sleepy Sleepersistä ja Leningrad Cowboystä tunnettu yllyttäjä, elämän sanoittaja Mato Valtonen avaa kirjoituksessaan menestystekijät, jotka yritysten olisi hyvä oppia bändeiltä.

Uskallatko käyttää hetken ja miettiä, kuinka sinun yrityksessäsi nämä esimerkit ilmenevät?

»Lue koko artikkeli...

Näin rakennat uutta liiketoimintaa - Matti Ristimäki

Tekoälyn hyödyntäminen tai mikä tahansa muukaan teknologian hyödyntäminen ei ole, eikä saa olla itseisarvo. Niin tekoälyssä kuin digitalisaatiossa yleensäkin keskeistä on itseasiassa toimintamallin radikaali muutos.

Lue Tieto Oyj:n uuden datakeskeisen liiketoimintayksikön keskeisimmän startup-liiketoiminnan vetäjä Matti Ristimäen vinkit tekoälyn hyödyntämiseen sekä tekijöihin, joista menestynyt liiketoiminta rakentuu.

»Lue koko artikkeli...

Robson Lindberg - Vaikuttava tarina asenteen voimasta

Vaikuttavan omakohtaisen tarinan omaava Robson Lindberg uskoo asenteen ja positiivisuuden voimaan. Hänen elämänsä muuttui helmikuussa 2016 aivovamman seurauksena. Aivovammaisten asioita eteenpäin vievä Robson haluaa inspiroida ja motivoida yleisöjä näkemään mahdollisuuksia sekä kulkemaan kohti tavoitteitaan.

Lue uuden puhujamme Robsonin haastattelu ja inspiroidu!

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2