Hyvinvoiva työntekijä saa aikaan tulosta

Hyvinvoiva työntekijä saa aikaan tulosta

Työhyvinvointiin vaikuttavat useat tekijät ja osa-alueet, joka vaatii sitoutumista niin työntekijöiltä kuin johdolta. Nykyhetken muuttuvassa toimintaympäristössä hyvinvoinnin merkitys korostuu. Työhyvinnoinvointia ei kannata sivuuttaa, sillä huonosti voivat työntekijät heijastavat tämän tunteen asiakkaisiin, joka vaikuttaa mielikuvaan mitä yrityksestä saa. Tulevatko asiakkaat palvelujesi luokse, jos he näkevät ja kokevat, että organisaatiossa vallitsee negatiivinen ilmapiiri.

Koostimme uutiskirjeeseemme puhujia, jotka auttavat sinua, ja yritystäsi voimaan paremmin.

Oy Speakersforum Ab

Teemu Karppinen - Menestys on hyvinvoivan yrityksen sivutuote

Teemu Karppinen on hyvinvointivalmentaja, joka on nähnyt, missä kompastumme tavoitellessamme parempaa elämänlaatua. Jokainen haluaa voida hyvin, olla energinen ja nauttia työstään.

Yksilötason hyvinvoinnin edistämisessä keskitymme liikaa luomaan tavoitteita. On ensin lähdettävä muuttamaan tapoja, ja luomaan niistä sellaisia, että ne kestävät läpi elämän. Kysy siis itseltäsi, voinko elää tämän muutoksen kanssa enemmän kuin kuukauden tai kaksi, Karppinen kertoo.

Pienin askelin tehdyt muutokset ja realistiset tavoitteet auttavat meitä onnistumaan, kun haluamme tehdä muutoksia, jotka tekevät elämästämme paremman. Hyvinvoiva työntekijä on motivoitunut ja nauttii yhdessä muiden kanssa tekemisestä. Tästä syntyy hyvinvoiva yritys, joka tuottaa tulosta ja menestyy.

Puhujaesittely

Oona Tolppanen - Oikeus tulla nähdyksi ja kuulluksi

Hyvinvoiva työntekijä kokee, että työ on terveellistä, mielekästä ja turvallista, kertoo liikunta- ja hyvinvointipalveluiden yrittäjä Oona Tolppanen. Työhyvinvointia lisäävät motivoiva johtaminen ja, että jokainen organisaatiossa osallistuu hyvinvoinnin edistämiseen.

Työssä tulee olla itsenäisyyttä, vastuuta sekä mahdollisuus tulla kuulluksi, ja vaikuttaa yhteisiin päätöksiin. Työ, jota suoritetaan ilman haasteita ei motivoi, eikä kehitä työelämässä eteenpäin. yöyhteisössä jokaisella pitäisi olla tunne, että kuuluu työryhmään ja että omilla tiedoilla ja taidoilla on merkitystä. Hyvä yhteishenki, vuorovaikutus työntekijöiden välillä ja yhteiset arvot ovat suoraan yhteydessä koko työpaikan työhyvinvointiin.

Hyvinvoiva työntekijä jaksaa töissä, on tehokas ja valmis haastamaan itseään, sekä oppimaan uutta. On myös tärkeää, että osaa vapaa-ajalla irroittautua työstään, niin fyysisesti kuin psyykkisestikkin.

Puhujaesittely

Jutta Gustafsberg - Sinä itse olet sijalla 1.

Elämäntapavalmentaja, yrittäjä Jutta Gustafsberg kertoo, kun voi hyvin, pystyy antamaan itsestään ja osaamisestaan muille.

Kun tunnistamme oman arvomaailmamme ja osaamme laittaa arvot järjestykseen, selviämme elämän tuomista vaikeuksista. Monella arvot usein alkavat perheestä, sukulaisista ja ystävistä. Kuitenkin sinä itse ja terveytesi täytyy olla sijalla yksi, Gustafsberg muistuttaa.

Gustafsberg on todennut, että liian usein olemme näkemättä mahdollisuutta vaikuttaa omaan elämääme, ja tyydymme helposti ajatukseen “elämä on vain tällaista”. Paremman elämän saavuttamiseksi täytyy olla valmis kongreettiseen toimintaan ja asennemuutokseen.

|Puhujaesittely

Jaakko Halmetoja – Hyvinvointi on tunnetila

Ravitsemusasiantuntija, tietokirjailija Jaakko Halmetoja on yksi Biohakkerin käsikirjan kirjoittajista. Halmetoja näkee ravinnon teknologiana, ja toteaa, että ihmisten pitäisi enemmän kiinnittää huomiota siihen millä kehoaan ravitsee. Eri sovelluksia ja laitteita hyödyntämällä saamme dataa terveyden optimoimisesta.

Ravitsemus vaikuttaa äärimmäisen paljon jokapäiväiseen havannointiin, energisyyteen ja läsnäoloon. Terveydessä on kyse ilosta, nautinnosta ja jakamisesta, sekä lisäarvon tuottamisesta. Ihmiselle hyvä on parhaan pahin vihollinen, Halmetoja toteaa. Silloin ei ole syytä pyrkiä parempaan, vaan tyydymme nykyhetkessä vallitsevaan tilaan.

Puhujaesittely

Puheen Boot Camp – Puheen ja esiintymisen tehovalmennus 16.8.2017

Vielä on viimeinen hetki ilmoittautua Puheen Boot Campiin, puheen ja esiintymisen tehovalmennukseen. Intensiivisen valmennuksen vetävät huippuvalmentajamme André Noël Chaker ja Tom Pöysti.

Päivä sisältää kaksi vuorovaikutteista, käytännönläheistä workshopia, joissa pääset harjoittelemaan ja saat palautetta.

Puheen Boot Camp
Vaikuta puheella - kehity puhujana!
Ke 16.8.2017, klo 8-16
Tapahtumahotelli Huone, Helsinki

Lue lisää Puheen Boot Camp - valmennuksesta

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2