Yritykset hakevat puhujilta teknologian ymmärrystä ja innostusta

Pauli Aalto-Setälä – Tuore Turun yliopiston työelämäprofessori

Pauli Aalto-Setälällä on monitahoinen kokemus johtamisesta, median murroksesta ja digitaalisesta markkinoinnista. Hän on ollut perustamassa useita menestyksekkäitä medioita ja tv-kanavia.

Aalto-Setälä toteaa, että pelko on johtamisen pahin vihollinen, joka syö innostusta ja uusien innovaatioiden syntymistä. Innostus on tärkeä elementti menestyksessä ja siihen on panostettava. Positiivisen ajattelun ja vahvuuksien tunnistaminen sekä vahvistaminen on esimiehen tärkeä tehtävä, hän korostaa.

Puhujana Aalto-Setälä on nokkela ja hauska, joka tunnetaan uudistusmielisenä tekijänä ja vaikuttajana.

Pauli Aalto-Setälä nimitettiin juuri työelämäprofessoriksi (Professor of Practice) Turun yliopistoon. Työelämäprofessorina Aalto-Setälä alkaa vetää Turun yliopistossa uutta Digital Mindset -koulutusohjelmaa. Hänet on myös valittu Speakersforumin Vuoden puhujaksi 2007

Puhujaesittely

Aapo Cederberg – Kyberturvallisuus yritysten kilpailutekijänä

Tulevaisuuden turvallisuutta on entistä haasteellisempaa ennustaa, toteaa kyberturvallisuuden asiantuntija Aapo Cederberg. Kaikki, mitä maailmalla tapahtuu heijastuu myös Suomeen. Pärjätäkseen moderni yhteiskunta panostaa turvallisuuteen ja kulkee eri toimittajien kanssa käsi kädessä toisiaan tukien.

Sähköisten palveluiden ja digitaalisuuden myötä olemme haavoittuvaisempia ja organisaatioiden eri toimintojen turvallisuus on noussut kilpailukykytekijäksi. Kyberturvallisuus ulottuu poliittisiin, taloudellisiin, teknisiin ja sotilaallisiin toimintoihin. Koulutus, ymmärrys ja osaaminen ovat avainasemassa tässä uuden maailman hybridisodankäynnissä.

Cederbergin puheissa välittyy pitkän linjan asiantuntijuus. Hän auttaa yrityksiä strategisen tason kyberanalyyseissä ja kuinka esille tuleviin uhkiin voidaan varautua. Tällä hetkellä Cederberg toimii Geneven turvallisuuspolitiikan keskuksessa asiantuntijana.

Puhujaesittely

Anna Perho – Ajankäytön hallinnan tärkeys

Pitkän uran radiotoimittajana taakse jättänyt Anna Perho keskittyy tällä hetkellä ratkaisukeskeiseen valmennukseen.

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä kokee olevansa kiireinen ja stressaantunut, Perho toteaa. Kun olemme teknologian ympäröimiä ja voimme tehdä kaikkea, niin helposti luulemme, että meidän pitäiskin tehdä kaikkea.
Vain murto-osa suunnittelee päivänsä ja samalla haaveilee stressivapaasta ympäristöstä. Perho tarjoaa kuulijoille vaivatta sovellettavia työkaluja ajankäytön hallinnan tehostamiseen sekä inspiraatiota suunnitelmallisempaan ajankäyttöön.

Puhujana hänellä on reipas ja innostava ote, ja herättää kuulijoita tekemään konkreettisia tekoa parantaakseen omaa arki- ja työelämää.

Puhujaesittely

Perttu Pölönen – Disruptio yllättää perinteiset toimialat

Perttu Pölönen on valmistunut Singularity Universitysta, tulevaisuusyliopistosta, jossa hänelle tuli vahva näkemys disruptiosta. Eksponentiaaliset teknologiat muuttavat maailmaa, ja emme voi tietää, mitä kohta tulee osaksi arkeamme. Vaikka organisaatio olisi nyt suuri ja vakaa, ei se takaa sen menestystä tulevaisuudessa. Pölönen näkee, että identiteetti ja stereotypiat ovat tämän aikamme suurin haaste.

Olipa kyse paneelikeskustelusta, TEDx-puheesta tai esiintymisestä yritysjohtajille, Pölönen tuo keskusteluun ainutlaatuisia näkemyksiä useasta eri näkökulmasta, jotka pohjaavat hänen monipuoliseen ja upeaan tarinaansa.

Puhujaesittely

Speakersforum Academy – Puheen Boot Camp 16.8.2017

Speakersforum Academy järjestää elokuussa Puheen Boot Campin, jonka vetäjinä toimii mestaripuhujat, valmentajat André Noël Chaker ja Tom Pöysti.

Valmennus sopii eri roolien asiantuntijoille, jotka tarvitsevat sparrausta työelämän esiintymistilanteisiin. Kohderyhmänä ovat myös puheen ammattilaiset, kuten kouluttajat ja luennoitsijat.

Ammattipuhujien käytännön vinkit auttavat valmennettavia oppimaan, mikä tekee puheesta vaikuttavan, kuinka sillä vangitaan kuulijan huomio tunteita herättäen ja miten löytää oma ääni. On tärkeää tunnistaa omat vahvuudet puhujana, ja tietää, mitkä ovat omat kehittämisalueet.

Tehokas päivä koostuu workshopeista ja mukaan elokuun ohjelmaan mahtuu 50 osallistujaa.

Lue lisää Puheen Boot Camp-valmennuksesta

Puhuja-alan tutkimus 2017 – Ammattipuhujien käyttö tapahtumissa

Speakersforum selvitti puhuja-alan tunnettuutta ja arvostusta sekä ammattipuhujien käyttöön liittyviä syitä, miksi ja milloin yritys käyttää ulkopuolista osaamista järjestämissään tapahtumissa.

Tutkimuksessa selvisi, että vastanneista 60% odottaa puhujalta ravistelua ja herättelyä uuden äärelle.
Puhujan ei odoteta vain viihdyttävän tai olevan tapahtuman pääteemasta irrallinen osa. Ammattipuhuja on isossa roolissa, kun kyse on tapahtuman onnistumisesta ja sisällön merkityksellisyydestä. Kiitelty puhuja osaa tuoda esiin tuoreita näkökulmia, havaintoja, ajamatta liikaa omaa agendaansa.

Tulevaisuus ja digitalisaatio sekä motivaatio/asenne ovat vuoden 2017 trendiaiheita. Vastaajista reilusti yli puolet (55%) ilmoitti, että tärkeimpiä aiheita vuonna 2017 on ymmärtää digitalisaation mahdollisuuksia ja teknologian tuomia hyötyjä.

Lue lisää puhuja-alan tutkimuksesta

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2