Suomalaiset vahvasti mukana muuttuvassa maailmassa

Esko Valtaoja – On parempi tietää, kuin luulla

Hiljattain julkistetun Tiedebarometri 2016 mukaan avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja on merkittävin nykyisin toimivista tieteenharjoittajista.

– Ruokkikaa aivojanne, lopettakaa somettaminen kuukaudeksi, ja lukekaa kirjaa. Maailma alkaa näyttää ihan erilaiselta.

Valtaoja näkee tulevaisuuden valoisana ja muistuttaa, että todellisuuden näkeminen edellyttää asioiden tarkastelua pitkällä tähtäimellä, on katsottava jopa sadan vuoden taakse. Jatkuva uutisvirta vääristää maailmankuvaamme kun negatiiviset maailmantapahtumat saavat huomion.

Valtaoja on tunnettu nykyhetken ja tulevan optimistisista ajatuksista. Puhujana hän on asiantunteva ja maustaa esityksiään osuvalla huumorilla.

Lue lisää Eskosta

Markku Wilenius – Varaudu pahimpaan skenaarioon

Arvostettu tulevaisuudentutkimuksen professori Markku Wilenius tietää, että tulevaisuus on täynnä epävarmuuksia ja sattumia. Meitä ravistaa energian ja materiaalien vallankumous, teknologian murros ja monet muut tekijät.

Pahimman skenaarion voi ottaa haasteena, lähteä suunnittelemaan ratkaisua, ennen kuin pahin on edes tapahtunut. Kaikki ovat nähneet kuinka olosuhteet voivat muuttua hetkessä. Tulevaisuus ei kehity tasaisesti ja Wilenius kehottaa yritysten nostamaan valmiustasoaan.

Kestävien ratkaisujen löytäminen vie Wileniusta eteenpäin tutkimus- ja kehitystyössään. 20 vuoden aikana karttunut asiantuntemus on vaikuttava. Hän on vetänyt lukuisia strategisia kehitysprojekteja niin suomalaisissa kuin kansainvälisissä yrityksissä.

Lue lisää Markusta

Signmark – Chabla -mobiilisovellus yhdistää kuurot ja tulkit maailmanlaajuisesti

Marko Vuoriheimo “Signmark” kaataa ja murtaa ennakkoluuloja. Hän on tehnyt mahdottomasta totta ollen maailman ensimmäinen kuuro artisti. Signmark luo tuntoaistilla musiikkia kuuleville.

Singmarkin tavoite on viedä eteenpäin sanomaa, että yhteiskunnan ei tulisi suhtautua kuuroihin vammaisina, vaan kielivähemmistönä. Kuuroilla on oma kulttuurinsa ja historiansa. Signmarkin tarina on vaikuttava esimerkki periksiantamattomuudesta, ja hänen aitous unelmiin uskomisesta on tarttuva.

Signmarkin ideoimana yhdessä CGI:n kanssa syntyi mullistava Chabla-mobiilisovellus. Chabla auttaa viitomakielen tulkkipulaan yhdistäen tulkit, kuurot ja kuulevat. Sovellus mahdollistaa etätulkkauksen ajasta ja paikasta riippumatta. Suomen lisäksi palvelu on avattu Iso-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa ja Tanskassa.

Lue lisää Signmarkista

Jutta Gustafsberg – Jossittelu ei vie pitkälle

Jutta Gustafsberg on menestynyt hyvinvointiyrittäjä ja elämänlaadun parantamisen asiantuntija. Gustafsberg painottaa kongreettista toimintaa ja näin unelmien toteutus ei jää vain haaveilutasolle. Asenteen on oltava kohdillaan kun lähdetään tavoittelemaan parempaa elämänlaatua.

Harkittu pelisuunnitelma ja tekemisen meininki vievät kohti onnistumisia. Mahdollisuuksiin on tartuttava rohkeasti ja heitettävä itsensä peliin. “Jossittelu ja sit kun” –ajattelu ei vie pitkälle.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi puhuttaa yhä enemmän, ja se ei rakennu pelkästään treenatusta vartalosta. Mukaan tarvitaan henkinen tasapaino ja luonto parantavana voimana on nousussa. Viimeisin Gustafsbergin projekti on rakentaa meditaatio- ja hyvinvointikeskus.

Puhuja Gustafsberg on motivoiva ja innostava. Hän antaa käytännönläheisiä työkaluja, joita jokainen voi ottaa vaivatta käyttöön. Pienistä asioista syntyy suuri suuri vaikutus.

Lue lisää Jutasta

Saku Tuominen – Koulutusjärjestelmän uudistaja

Maailma muuttuu kiihtyvällä vauhdilla. Työelämässä vaadittavat taidot ja toiminta, ammattinimikeet ja jopa kokonaiset toimialat ovat katoamassa. Nuorissa on tulevaisuus, ja siksi koulunkin on muututtava, jotta voimme taata hyvät valmiudet heille elämässä ja työelämässä menestymiseen.

Työelämän uudistajana ja luovuusguruna tunnettu Saku Tuominen johtaa koulutuksen uudistukseen tähtävää tutkimushanke HundrEdia. Sen missio on auttaa maailman kouluja muuttumaan etsimällä innostavia innovaatioita ja jakaa niitä maailmanlaajuisesti.

Luennoillaan Tuominen tartuttaa kuulijaan kipinän, jonka tavoite on johtaa näkyviin tekoihin. Puhuja hän on mukaansatempaava ja herättää kuulijan mielenkiinnon omakohtaisilla tarinoillaan.

Lue lisää Sakusta

Sami Sykkö – Kuukauden juontaja

Suomen suosituimman muotitoimittajan Sami Sykön sydämessä sykkii palo kulttuuria, taidetta ja muotia kohtaan. Arvostettu Sykkö on toiminut mm. Gloria-lehden päätoimittajana ja vastannut Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen muotiteemoista.

Aina Linnan juhlien iltapuvuista suomalaisiin koteihin Sykkö on jakanut asiantuntemustaan. Sykkö on kokenut haastattelija, joka on nähty lukuisissa tv -ohjelmissa juontajana ja kommentaattorina. Ahkerana kirjoittana tyylivinkkejä voi seurata Sami Sykön tyylillä –blogista.

Lue lisää Samista

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2