Speakersforum News - Uutiskirjeitä Speakersforum - Elokuu 2015

André Noël Chaker - Keynote-puhuja & moderaattori

André Noël Chaker on "bisnesantropologi". Andre puhuu suomalaisuuden ja liike-elämän menestyksen yhteydestä ja siitä, kuinka omaperäiset kansalliset arvot ja toimintatavat ovat antaneet Suomelle kilpailuedun. André on esiintyjänä ylistetty sekä puhuttelevasta sisällöstä että karismaattisesta esiintymisestä. Hän on puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan!

Andren luennot muutoksesta, innovaatioista ja mahdollisuuksista sekä uskosta suomalaisiin ihmeisiin saavat kerta toisensa jälkeen loistavaa palautetta; kuulijat liike-elämän ja politiikan huippunimiä myöten ovat kiittäneet ja ylistäneet Andréta haltioissaan sekä puhuttelevasta sisällöstä, että karismaattisesta esiintymisestä. Andren uskomaton energisyys, innostus ja läsnäolo tarttuu ja hänen lavakarismansa onkin vertaansa vailla.

André on keynote-puhujana 2015 Master the Art of Presenting tilaisuudessa Scandic Hotel Parkissa 10.9.2015. Lisätietoja osoitteesta http://www.havain.fi/master-the-art/

Tutustu Andréhen puhujana tästä

Mikko Nummenmaa - Kuukauden Puhuja

Mikko Nummenmaa on yrittäjä ja hyvinvoinnin asiantuntija. Hän on tullut tutuksi mm. Suomen Suurin Pudottaja – ohjelman valmentajana. Mikko puhuu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siitä miten pienillä muutoksilla kerrallaan on hyvä kulkea kohti pysyvää elämäntapaa. Hän valaa uskoa siihen, että jokaisella on mahdollisuus ja kyky muuttaa tottumuksiaan sekä kulkea kohti hyvää oloa ja tavoitteitaan.

Mikko puhuu asiantuntevasti ja motivoiden kuulijaansa. Hän antaa käytännön vinkkejä siihen kuinka kulkea kohti haluttua elämäntapaa; motivaation muutokseen tulee lähteä itsestä ja perustua omiin arvoihin.

”Mitä todella haluat saavuttaa elämässä ja kuinka haluat kehittää itseäsi ihmisenä eteenpäin ?”, herättää Mikko pohtimaan, ”suunnitelmien laatiminen ja jalkauttaminen käytäntöön edellyttävät positiivista mielentilaa ja riittävää energiatasoa. Tässä vaiheessa omasta hyvinvoinnista huolehtiminen astuu kuvioon mukaan. Pysyvien elämäntapamuutosten rakentaminen lähtee liikkeelle positiivisten rutiinien rakentamisesta. Lähde liikkeelle yhden positiivisen rutiinin rakentamisesta. Kun huomaat onnistuneesi tahdonvoimasi kasvaa ja olet valmis tarttumaan uusien positiivisten rutiinien rakentamiseen, koska tiedät että niiden rakentaminen on mahdollista sinulle. Mikä voisikaan olla seuraava positiivinen rutiini, jonka haluat jalkauttaa arkeesi ? Menestystä tulevaan lukukauteen !"

Mikko on puhumassa NRJ Workoutissa Helsingin Tapahtumakeskus Telakalla 23.08.2015.

Tutustu Mikkoon puhujana tästä

Marko Kesti – Tutkija & HR-asiantuntija

"Mikä selittää TOP-yritysten menestystä? Tutkimukseni mukaan näiden yritysten kilpailukyky perustuu ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen henkilöstöön", kirjoittaa tutkija Marko Kesti Ilmarisen Parempaa elämää- blogissa. Marko on Mcompetencen johtava asiantuntija ja erikoistunut henkilöstön hiljaisen tiedon kehittämiseen sekä henkilöstötuottavuuden parantamiseen.

-Tutkimusten mukaan yrityksen tuottavuutta voidaan merkittävästi parantaa panostamalla työelämän laatuun. Tämä tarkoittaa työn sujuvuutta parantavia innovaatioita prosessien ja toimintatapojen uudistamisen muodossa.

Marko Kesti on puhuja, joka tuo tuoreen näkökulman henkilöstövoimavarojen kehittämiseen ja antaa käytännön työkaluja joita voidaan hyödyntää. Markon puhuessa yleisö herää ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta. Hän onnistuu motivoimaan niin johtoa kuin henkilöstöä – tuottavuus ja työhyvinvointi kulkevat nimittäin käsi kädessä.

Tutustu Markoon puhujana tästä

Arman Alizad - Tarinoita maailmalta

Arman Alizad on maailmaa nähnyt ja monen maailmankuvaa tarinoillaan avartanut mies. Hän puhuu kokemastaan ja näkemästään tuoden esiin maailman monimuotoisuutta, värikkyyttä ja epätäydellisyyttä. Näistä kokemuksista kumpuaa ymmärrys ja kiitollisuus sekä arvostus sitä kohtaan mitä elämässä jo on ja miten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Unelmia tulee tavoitella ja asioihin voi vaikuttaa, kun vain itse niin haluaa.

Arman puhuu yhdessä journalisti-valokuvaaja Meeri Koutaniemen kanssa Luentoklubi-illassa 23.09.2015 Apollossa. Ilta tulee pitämään sisällään kahden maailmanmatkaajan koskettavia tarinoita ja oivalluksia. Lisätietoja osoitteesta www.luentoklubi.fi .

Tutustu Armaniin puhujana tästä

Ola Ahlvarsson - International Keynote Speaker

Ola Ahlvarsson on yrittäjä, yritystoiminnan rakentaja, muutoksentekijä ja arvostettu kansainvälinen puhuja. Ola puhuu yrittäjyydestä, yrittäjähenkisyydestä yrityksessä, digitalisaatiosta ja yrityksen kasvun mahdollisuuksista.

Ola on yksi Ruotsin suurimman mediatalon Keynote Media Groupin perustaja ja hallituksen jäsen sekä suurta suosiota saaneen SIME- digi-ja teknologia- alan tapahtuman luoja. Innovaatiot ovat Olan ominta osaamista. Hän on ollut mukana luomassa uutta aina 90-luvulta alkaen ja onkin ollut aikansa pioneereja teknologian hyödyntämisessä liiketoiminnassa. Ola on palkittu useasti saavutuksistaan ja hänen kirjoittamansa kirja ”Mission Possible” (2005) on ollut myyntimenestys.

Olan kyky yhdistää kokemuksensa ja asiantuntijuutensa puheissaan viimeisimpiin trendeihin ja vallitseviin ilmiöihin on mieleenpainuvaa.

Lue lisää Olasta puhujana tästä

Inka Mero - Digitalisuus ja strategiat

”Ajattele, rakenna ja toteuta”, on Inka Meron, yrittäjän, sijoittajan ja useiden hallitusten jäsenen motto. Inkalla on vankka kokemus yrityksen toiminnasta aina vaikean alun yli menestykseen. Hän omaa yli 20 vuoden kokemuksen johtotehtävissä kansainvälisestä liikemaailmasta.

Inka nauttii strategioiden rakentamisesta ja toteuttamisesta sekä johtamisesta ja yritysten kehittämisestä. Digitalisuus, yrittäjyys ja liiketoiminnan kehittäminen ovat Inkan ydinosaamista. Hänen laaja-alainen asiantuntijuutensa sekä liiketoimintaympäristöjen ymmärrys yhdistettynä selkeään ja hyvin rakennettuun esitykseen antavat yleisölle paljon.

Lue lisää Inkasta puhujana tästä

Rowan Gibson - International Keynote Speaker

Rowan Gibson on yksi maailman tunnetuimmista keynotepuhujista ja kansainvälinen bisneselämän strategisti. Rowan on kiertänyt 61 eri maassa ja useissa merkittävissä yrityksissä kuten Apple, Bayer, IBM ja Siemens puhumassa uusista kasvumahdollisuuksista sekä auttamassa luomaan uusia markkinoita innovaatioiden avulla. Rowanin onkin sanottu olevan uudelleen ajattelun ja innovaatioiden ammattilainen. Hänen julkaisema kirjansa "Rethinking The Future" on kansainvälinen myyntimenestys.

Rowan puhuu mm. innovaatioista, strategiasta, tulevaisuuden uudelleen ajattelusta, bisnesmallien uudelleen keksimisestä ja visionäärisestä johtajuudesta.

Hänen luentonsa ovat yhdistelmä vankkaa asiantuntemusta, inspiraatiota ja tietoa joka todella vaikuttaa yleisöön.

Lue lisää Rowanista puhujana tästä

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2