Marko Kesti

Marko Kesti

Henkilöstötuottavuuden parantaja ja hiljaisen tiedon mittaaja.

Marko Kesti on Mcompetencen johtava asiantuntija, joka on erikoistunut henkilöstön hiljaisen tiedon kehittämiseen ja henkilöstötuottavuuden parantamiseen.

Marko Kesti on Tohtori ja työskentelee Lapin Yliopistolla ( Dr., M.Sc. / Adjunct Professor HRM-P, University of Lapland)

Kesti on Suomen tietokirjailijoiden jäsen ja kirjoittanut useita henkilöstön kehittämistä käsitteleviä kirjoja. Hänen kehittämä organisaation hiljaisen tiedon kehittämismenetelmä on hyväksytty kansainvälisessä tiedeyhteisössä.

Jokaisessa organisaatiossa on valtavat mahdollisuudet parantaa tuottavuutta ja kilpailukykyä. Henkilöstöllä on valtavasti hiljaista tietoa, jota voidaan hyödyntää kehittämisessä. Tämä innostaa sekä johdon että henkilöstön, sillä tuottavuus ja työhyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Oikeilla menetelmillä ja työkaluilla organisaation kehittäminen on mukavaa yhdessä tekemistä, joka tuo nopeasti liiketoiminnallisia hyötyjä.

Marko Kesti tuo tuoreen ja innostavan näkökulman henkilöstövoimavarojen kehittämiseen sekä antaa käytännön työkaluja henkilöstötuottavuuden kehittämiseen. Valmennukset voivat sisältää myös ohjausta kuntoiluun ja innostaa liikkumiseen. Pitempikestoisiin valmennuksiin voidaan sisällyttää esimerkiksi Personal Trainer. Myös kuntotestit mahdollisia.

Kesti on luonteeltaan empaattinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Hän on intohimoinen kehittäjä, jonka innovatiivisuus on noteerattu kansainvälisessä tiedeyhteisössä. Insinöörimäinen ajattelu näkyy suoraviivaisena ja määrätietoisena otteena organisaation kehittämiseen liittyvissä haasteissa. Hän on kyennyt mallintamaan mahdottomalta tuntuvia asioita, kuten hiljaisen tiedon mittaaminen, henkilöstötuottavuuden skenaariolaskenta ja systeemiälykkyys.

Erityisosaaminen: Henkilöstön hiljaisen tiedon mittaaminen, HR-liiketoiminta-analyysit, organisaation kyvykkyyksien (johtaminen, esimiestoiminta, toimintakulttuuri, työosaaminen, prosessit) tunnistaminen ja kehittäminen, organisaation systeemiälykkyyden kehittäminen, henkilöstötuottavuuden skenaariolaskenta

Kirjallisia töitä:
Väitösartikkeli: Hiljaiset signaalit HRIS: yksi ratkaisu organisaation inhimillisen pääoman ja henkilöstötuottavuuden kehittämisessä, Hallinnon tutkimus 2009

Väitösartikkeli: E-HRM system as a function of human competence recognition and effective management – The Tacit Signal HRIS. Encyclopedia of HRIS, 2008

Kirja: Huipputuottava organisaatio. ISBN 978-951-37-5021-3. 2007. Edita Publishing Oy

Kirja: Hiljaiset signaalit – avain organisaation kehittämiseen. ISBN 951-37-4491-4. 2005, Edita Publishing Oy.

Marko Kesti

Marko Kesti

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2