Taistelijaksi ei synnytä, vaan kasvetaan

Robson Lindberg

Vaikuttava tarina asenteen voimasta

Robson Lindberg on elävä esimerkki sisusta ja tavoitteita kohti kulkemisesta. Taklausta seurannut aivovamma pakotti Robsonin valitsemaan, jäisikö paikalleen säälimään itseään vai jatkaisiko määrätietoisesti eteenpäin, toteuttamaan unelmiaan.

Se oli elämäni rankinta aikaa. Ihminen pääsee paljon helpommalla jos on positiivinen. Hymyile, vaikka väkisin. Se auttaa. Aina, Robson toteaa.

Kaikki on mahdollista, kun on valmis tekemään töitä tavoitteiden eteen. Samalla mentaliteetilla Robson jatkaa kuntoutustaan ja vie eteenpäin projektejaan sekä yritystään 8MMSQUAD. Aivovammaisten asioita eteenpäin ajava Robson näkee epäonnistumisen luovimpana tilana, jossa ihminen voi olla. Silloin on ainutlaatuinen mahdollisuus kasvaa, ja kun jatkaa periksiantamattomasti yrittämistä, ainut looginen jatkumo on onnistuminen.

Haluan olla kaikessa paras. Aivovammasta johtuen saan oppia joka päivä jotakin uutta, tähän mennessä suurin asia on ollut kirjoittaminen. Saan myös ajaa meidän aivovammaisten asioita. Se on jotain minua suurempaa ja antaa aina voimaa, kertoo Robson.

Tämä taistelija kannustaa jokaista ottamaan vastuun omasta menestyksestä, vaikka elämä tarjoilisi matkalla odottamattomia yllätyksiään. Kukaan ei ole sanonut, että menestyminen on helppoa – päinvastoin. - Mutta kaikki on sen arvoista, koska taistelijaksi ei synnytä. Siihen kasvetaan, hän rohkaisee. On jokaisen oma valinta antaako pelon hallita itseään tai määrittää tekemistään. –Motivaation puute on hyvä tekosyy olla tekemättä asioita. Näen, että jokaisella on oltava tavoitteet niin kirkkaana, ettei ole muita vaihtoehtoja kuin toimia. Ei ole väliä onko se mahdotonta, vai ei. Aina pitää kokeilla, kannustaa Robson hymyillen.

Haluatko Robsonin puhumaan tilaisuutesi?

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2