Uutiskirje Marraskuu 2022

Menestyksen myytit

Tässä artikkelissa jaan kolme myyttiä menestykseen liittyen, jotka pitävät tiukasti pintansa, vaikka tutkimustulokset kertovat jotain ihan muuta. Samalla annan kolme tutkittua keinoa tilalle, jotka eivät ainoastaan nosta hyvinvointia, vaan vievät lopulta myös parempiin tuloksiin.

»Lue koko artikkeli...

Puhujasuosituksia

Miten käsittelet maailmanpoliittiseen tilanteeseen liittyvää huolta ja epävarmuutta? Kuinka antaa ja löytää työkaluja sekä uudenlaisia näkemyksiä kaiken tämän kuohunnan keskellä, niin arjessa kuin työssä? Muutokset ja epävarmuus haastavat meitä, mieltämme ja resilienssikykyämme. Tieto voi kuitenkin lisätä turvaa. Nyt kysytyimpiä puheenvuoroja ovat esimerkiksi turvallisuuden, hyvinvoinnin, tulevaisuuden, resilienssin, talouden, energiakriisin sekä yritysvastuun teemat. Kuten positiivisen psykologian kouluttaja Rosa Nenonen kirjoittaa vieraskynässään: “Emme voi pelata varman päälle, jos haluamme kehittyä ja hyödyntää täyttä potentiaaliamme.”

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Perttu Pölönen

Tämän viikon Mitä jos? -jakson vieraaksi saapuu keksijä, säveltäjä, futuristi, tietokirjailija ja Speakersforumin All Stars –puhuja sekä vuoden 2017 Vuoden Tulokas Perttu Pölönen. Perttu on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut myyntimenestyksiksi nousseet kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Mitä jos Perttu olisi maailman paras yhdessä asiassa? Millä tavoin Perttu valjastaa musiikin voimaa omassa elämässään? Mikä tulevaisuuspuheen ajatus on?

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Marjo Rantanen

Mitä jos? -podcastin kolmas vieraamme syventyy oman jutun ja hyvän tunnelman löytämiseen. Tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija Marjo Rantanen avaa ajatuksiaan muun muassa siitä, miksi omaa tunnelmaa kannattaa tahdittaa, ja mikä merkitys rutiineilla on. Jakso käsittelee myös omien vahvuuksien tunnistamista, miten muotoilla oman elämän “happy place” ja miten kohdata mahdollinen tunnelmanpilaaja. Lisäksi jaksossa pohditaan esimerkiksi mitä jos Marjo ei koskaan olisi hypännyt kohti tuntematonta ja ryhtynyt yrittäjäksi, sekä mitä jos hänellä olisi mahdollisuus nähdä 20 vuoden päähän.

»Lue koko artikkeli...

Mitä jos? -podcastin vieraana Esko Valtaoja

Mitä jos? -podcastin toisena vieraanamme on arvostettu tieteentekijä, tähtitieteen emeritusprofessori ja Speakersforumin yksi kysytyimmistä puhujista, Esko Valtaoja. Esko on suosittu seminaaripuhuja puhuen yhteiskunnallisista ilmiöistä ja tulevaisuudesta, tieteestä, taiteesta, kulttuurista ja uskonnosta. Esko on myös valittu Speakersforumin Vuoden Puhujaksi 2014 ja All Stars –puhujaksi. Mitä jos saisit välittää yhden viestin miljoonille ihmisille? Jaksossa keskustellaan muun muassa taiteen merkityksestä Eskon elämässä ja mistä kiinnostus filosofiaa ja tähtitieteitä kohtaan lähti liikkeelle. Lisäksi jaksossa pohditaan muun muassa mistä hyvä elämä koostuu, tietoisesta läsnäolosta ja maailman ihmettelystä.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2