Mitä jos? -podcastin vieraana Esko Valtaoja

Mitä jos? -podcastin toisena vieraanamme on arvostettu tieteentekijä, tähtitieteen emeritusprofessori ja Speakersforumin yksi kysytyimmistä puhujista, Esko Valtaoja. Esko on suosittu seminaaripuhuja puhuen yhteiskunnallisista ilmiöistä ja tulevaisuudesta, tieteestä, taiteesta, kulttuurista ja uskonnosta. Esko on myös valittu Speakersforumin Vuoden Puhujaksi 2014 ja All Stars –puhujaksi.

Mitä jos saisit välittää yhden viestin miljoonille ihmisille? Jaksossa keskustellaan muun muassa taiteen merkityksestä Eskon elämässä ja mistä kiinnostus filosofiaa ja tähtitieteitä kohtaan lähti liikkeelle. Lisäksi jaksossa pohditaan muun muassa mistä hyvä elämä koostuu, tietoisesta läsnäolosta ja maailman ihmettelystä.

Ollaan todella hereillä. Se on yllättävän hankalaa. Kuinka moni meistä katsoo sitä jokapäivistä matkaa kotoa töihin? Sehän on joka päivä sama. Paljon kivempaa on katsoa kännykkään, jos siellä olisi tullut vaikka uusi kissavideo. Mutta yksi keino olisi pakottaa itsensä tylsyyteen. Sillä lailla, että nyt en ota kännykkää esiin, vaan alan katsomaan kaikkea tätä mitä ympärillä on.

Lisää jaksoja huippuvieraiden johdolla luvassa maanantaisin, kuuntele Spotifysta tai katso jakso alta.

Mitä jos Esko Valtaoja voisi välittää yhden viestin miljoonille ihmisille? Jalmafi X Speakersforum

Mitä jos Esko Valtaoja voisi välittää yhden viestin miljoonille ihmisille? Jalmafi X Speakersforum Vieraana avaruustähtitiete...

Tämän podcastin vieraat ovat puhumisen ammattilaisia ja varattavissa sekä online- että livetilaisuuksiin. Kysy lisää Speakersforumin tiimiltä!

Seuraa meitä myös somessa @speakersforum ja kuulet ajankohtaisimmat puhuja-alan uutiset.

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2