Uutiskirje Lokakuu 2022

Mitä jos? -podcastin ensimmäinen jakso nyt kuunneltavissa

Speakersforumin ja Jalmari Karvisen kanssa yhteistyössä toteutettu Mitä jos? -podcast on vihdoin täällä! Podcastin ensimmäinen vieras Roni Back on yksi Suomen suosituimmista YouTube-tähdistä ja käynnistää kauden avaamalla ajatuksiaan esimerkiksi sisällön merkityksestä, videokuvaamisen tuotantoprosesseista ja motivaation löytämisestä. Jaksossa pohditaan esimerkiksi mitä jos Roni voisi tavata kenet vain ja mitä jos hän ei ikinä olisi tarttunut kameraan ja lähtenyt tekemään videoita.

»Lue koko artikkeli...

Inspiraatiota ja ohjelmanumeroita pikkujouluihin

Hyvää lokakuuta kaikille! Valmistaudu kanssamme loppuvuoden 2022 pikkujoulukauteen ja järjestä koko tiimille mieleenpainuva hetki. Mikäli teidän pikkujouluista tai asiakastilaisuudesta puuttuu vielä tunnelmannostattaja tai esimerkiksi stand-up taitaja, autamme mielellämme. Tutustu ideoihin lisää alta:

»Lue koko artikkeli...

Varaa puhujat loppuvuoden tilaisuuksiin

Kerää porukka yhteen loppuvuoden nostatukseen! Toimiva tiimihenki vahvistaa sisäisten suhteiden dynamiikkaa ja rakentaa luottamusta. Kun tiimityöskentely toimii laadukkaasti, saadaan myös enemmän aikaan. Siispä työhyvinvoinnin edistäminen pitkin vuotta on ensisijaisen tärkeää, vaikka voimavarojen haaliminen voi välillä tuntua myös haastavalta. Varaa ulkopuolinen puhuja! Ulkopuolinen puhuja on mainio keino motivoida ja nostattaa yhteishengen tunnelmaa. Me varmistamme parhaat luennoitsijat ja keynote-puhujat tapahtumaan tai koulutukseen. Kokosimme vinkit yhteen, lue lisää alta:

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2