Varaa puhujat loppuvuoden tilaisuuksiin

Kerää porukka yhteen loppuvuoden nostatukseen! Toimiva tiimihenki vahvistaa sisäisten suhteiden dynamiikkaa ja rakentaa luottamusta. Kun tiimityöskentely toimii laadukkaasti, saadaan myös enemmän aikaan. Siispä työhyvinvoinnin edistäminen pitkin vuotta on ensisijaisen tärkeää, vaikka voimavarojen haaliminen voi välillä tuntua myös haastavalta. Varaa ulkopuolinen puhuja! Ulkopuolinen puhuja on mainio keino motivoida ja nostattaa yhteishengen tunnelmaa. Me varmistamme parhaat luennoitsijat ja keynote-puhujat tapahtumaan tai koulutukseen. Kokosimme vinkit yhteen, lue lisää alta:

Tero Karhu (Uskalla mokata ja ota vahvuutesi käyttöön!)

Teron puheenvuorot käsittelevät omien ajatusten voimaa sekä kykyä heittäytyä ja ottaa käyttöön kaikki vahvuudet. Hänen energiset luentonsa kannustavat ja motivoivat osallistujaa näkemään haasteet mahdollisuuksina antaen konkreettisia työkaluja, joilla omaa ajatteluaan muuttamalla päästään parhaimpiin lopputuloksiin ja ylitetään esteitä matkalta.

Lue lisää

Sari Havas (Vuorovaikutusvalmentaja)

Sari Havas on karismaattinen ja inspiroiva puhuja. Sarin intohimona on puhua aiheista, joita kohtaamme päivittäin: esiintymistaito, työyhteisön dynamiikka ja vuorovaikutus. Sarin valmennustapa on ihmisläheinen ja konkreettinen. Hän uskoo elämyksen voimaan. Muutos tapahtuu vain oman kokemuksen ja elämyksen kautta, siksi Sarilla on powerpointtien asemasta aktivoivia harjoitteita. Sarin energia tempaa mukaansa osallistujat, jopa sen ujoimmankin. Sari luo valmennuksiinsa turvallisen ja luottamuksen ilmapiirin, jossa osallistujat saavat positiivisen ja voimauttavan kokemuksen.

Lue lisää

Kaj Kunnas (Urheilutoimittaja)

Ylen tunnettu selostaja Kaj Kunnas on valovoimainen ja karismaattinen juontaja, moderaattori, jolla pysyy langat käsissä, ja tunnelma on käsin kosketeltava. Kunnas puhuu mm. positiivisuudesta, henkisestä kasvusta, kiitollisuudesta, henkisestä hyvinvoinnista ja tiimityöstä.

Lue lisää

Rosa Nenonen (Positiivisen psykologian kouluttaja)

Rosa Nenonen on tietokirjailija, puhuja ja positiiviseen psykologiaan pohjautuvan hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Puhuessaan Rosa yhdistää ainutlaatuisella tavalla modernin tutkitun tiedon omiin oivalluksiinsa hyvästä elämästä. Rosa haluaakin auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamia rajoja ja kurkottamaan parhaimpaansa. Meillä kaikilla on paljon enemmän annettavaa kuin uskommekaan, hän sanoo.

Lue lisää

Mika Poutala (Urheilija, yrittäjä ja poliitikko)

Mika Poutala on nelinkertainen olympiapikaluistelija, joka muistetaan muutaman sadasosan tappiosta olympiajäiltä 2010 ja 2018. Tappioista huolimatta häntä on pidetty urheilumaailman positiivisimpana hahmona. Osittain tästä johtuen hän sai urheilugaalassa vuoden esikuva palkinnon vuonna 2016. Mikan puheita on kehuttu pysäyttäviksi, inspiroiviksi ja tunteellisiksi. Joten jos haluat jättää pysyvän jäljen ihmisten mieliin, on Mika Poutala oikea valinta tilaisuuteesi.

Lue lisää

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2