Uutiskirje Elokuu 2021

Te puhuitte, me kuuntelimme

Speakersforumin asiakaskysely

Teetimme keväällä Speakersforumin asiakaskyselyn, jossa te puhuitte ja me kuuntelimme. Kyselyn tuloksien pohjalta lähdemme kehittämään liiketoimintamme eri prosesseja vastaamaan paremmin toiveitanne ja tämä tulee näkymään ja kuulumaan jo syksystä lähtien.

»Lue koko artikkeli...

Speakersforum etsii uusia asiakasvastaavia

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Etsimme nyt Speakersforumille Account Manageria, myynnin tulevaisuuden kykyä luomaan vaikuttavia kohtaamisia yhdessä tunnettujen puhujien ja Suomen merkittävimpien yrityspäättäjien kanssa.

»Lue koko artikkeli...

Speakersforum All Stars -voittajat

Juuri ennen kesälomasesongin alkua paljastimme Speakersforum All Stars –äänestyksen kärkikuusikon, jotka te valitsitte kahdenkymmenen huippupuhujan joukosta. Palkintojenjakotilaisuus järjestettiin uudessa Speakersforum –studiossa ja juontajana toimi Speakersforumin Vuoden Juontaja 2019 – Kirsi Alm-Siira.

»Lue koko artikkeli...

Monimuotoisemman työelämän asialla

Monimuotoisuus, tiedostamattomat ennakkoluulot ja vanhentuneet ennakkoasetelmat työelämässä. Aiheena sellainen joka varmasti koskettaa yhä useampia organisaatioita. Monimuotoinen työympäristö on yksi tulevaisuuden kilpailu-eduista, mutta ennen kaikkiaan se on teema jota jokaisen organisaation tulisi tutkailla omasta näkökulmastaan.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2