Uutiskirje Maaliskuu 2020

Speakersforum LIVE!

Tervetuloa kokemaan Speakersforumin uusi tapahtumakonsepti Speakersforum LIVE! Tarjoamme sinulle laadukkaasti toteutetut virtuaalielämykset, joiden ansiosta mieleenpainuvat kokemukset ja merkittävät kohtaamiset ovat mahdollisia nykyhetkessä. Webinaarien ja virtuaalitapahtumien ei tarvitse olla kehnosti toteutettuja versioita tapahtumasta vaan ne voivat olla inspiroivia elämyksiä! Laadukas toteutus ei tarkoita vaivaa ja pitkiä prosesseja vaan ammattitaitoisia tekijöitä. Tämäkin idea syntyi lennosta, mutta toteutui hetkessä!

Speakersforum LIVE:ssä pääset kuulemaan Vuoden Aihe 2019- voittajan, Olli Keskisen, hulvattoman hauskan, opettavaisen ja huippusuositun puhe-esityksen räätälöidyn version "Parempi (etä)työpäivä"

Tämä esitys elää kuulijoiden mielessä vielä pitkään sen kokemisen jälkeen. Ollin tarinoiden punainen lanka on se, että meidän tulisi tehdä yhä parempaa tulosta yhä vähemmällä vaivalla. "Tyhmä paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä."

Speakersforum LIVE:n juontaa koko kansan suosikki, Mikko Leppilampi.

Perjantaina 27.3.2020 klo 10.00-11.00

Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen live@speakersforum.fi saat samaan sähköpostiin osallistumislinkin perjantai-aamuna. Osallistuminen on täysin maksutonta.

Yhteistyössä Bright Finland ja ML Entertainment.

»Ilmoittaudu mukaan...

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2