Uutiskirje Lokakuu 2018

Myynti- ja markkinointijohtaja

Etsimme kunnianhimoista ja käytännönläheistä myynnin ja markkinoinnin ammattilaista – oletko sinä etsimämme

Speakersforum tarjoaa innostavia, uusia näkemyksiä ja ajattelutapoja tarjoavia puhujia ja kouluttajia asiakkaidemme kasvun ja kehityksen tueksi.

Kaipaatko uusia haasteita suurten kasvumahdollisuuksien parista? Haluaisitko työskennellä niin, että voisit hyödyntää potentiaaliasi kokonaisvaltaisesti ja työstää omia ideoitasi luovasti vailla ankeita kahleita?

Myynti- ja markkinointijohtajana kasvatat Suomen liiketoimintaamme ja edustat täydellä sydämellä Speakersforumia energisen ja innostuneen tiimisi kanssa.

Rooli on mahdollisuus sinulle näyttää kyntesi toteuttamalla kasvustrategiaamme käytännössä sekä johtamalla myynti- ja markkinointitoimenpiteitämme. Vastuullasi ovat liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittämisvastuu ja 16 hengen kasvava, dynaaminen tiimi, josta suurin osa työskentelee myynnin parissa. Päivittäisessä työssäsi rakennat vahvoja asiakassuhteita ja uusia ja merkityksellisiä yhteyksiä asiakkaidemme ja puhujien välille.

»Lue koko ilmoitus...

Speakersforum etsii useampia B2B-myyjiä

Tiedätkö, miten ylitetään asiakkaan odotukset? Haluatko olla mukana luomassa onnistuneita tapahtumia? Tämä tehtävä soveltuu sinulle, joka olet tuloshakuinen ja haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Olennaista ei ole se, kuinka paljon olet kerryttänyt kokemusta myyntityön parissa, vaan tärkeintä on intohimosi myyntityötä kohtaan. Speakersforum tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä myyjänä. Heräsikö kiinnostuksesi? Lue lisää ja hae jo tänään!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Speakersforum Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.

Tässä tehtävässä pääset tekemään itsenäistä myyntityötä uusasiakashankinnan parissa, mutta myös kommunikoida nykyisten asiakkaiden kanssa. Tukenasi toimii tiivis myyntitiimi, josta saat sparrailuapua tarjouksien käsittelyssä. Työpäiväsi pitävät sisällään yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatin kautta. Olennaisessa osassa työpäivääsi on myös tuottaa puhujasisältöä erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin, sekä löytää tapahtumiin oikeat puhujat.

»Lue koko ilmoitus...

Isa Karlsson - Astukaahan esiin osaajat ja asiantuntijat!

Jos ajattelet, että uusi työpaikka, kenties ylennys tai ainakin palkankorotus olisi nyt paikallaan, tämä kirjoitus on juuri sinulle! Meiltä headhuntereilta toistuvasti kysytään, kuinka uida meidän haaviin. Ensimmäinen vastaus on varmasti kaikilla sama, ole löydettävissä! Hyvä startti on, kun lisäät LinkedIn profiilin summary-osioon puhelinnumerosi. Usko minua, asiakkaasikin kiittävät.

Ihan toinen juttu onkin, kuinka tulla nähdyksi työelämässä asiantuntijana ja mahdollisena yrityksen uutena tuloksen tekijänä. Lyhyesti siis, kuinka tehdä osaamisestasi vahva, tunnistettava ja vielä haluttava. Ensimmäiseksi korjaa asenteesi, näkyvyys ei ole sinulle vaihtoehto, se on sinun velvollisuus. Vastuu antamastasi viestistä on sinulla. Käytä se hyvin ja tehokkaasti.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2