Myynti- ja markkinointijohtaja

Etsimme kunnianhimoista ja käytännönläheistä myynnin ja markkinoinnin ammattilaista – oletko sinä etsimämme

Speakersforum tarjoaa innostavia, uusia näkemyksiä ja ajattelutapoja tarjoavia puhujia ja kouluttajia asiakkaidemme kasvun ja kehityksen tueksi.

Kaipaatko uusia haasteita suurten kasvumahdollisuuksien parista? Haluaisitko työskennellä niin, että voisit hyödyntää potentiaaliasi kokonaisvaltaisesti ja työstää omia ideoitasi luovasti vailla ankeita kahleita?

Myynti- ja markkinointijohtajana kasvatat Suomen liiketoimintaamme ja edustat täydellä sydämellä Speakersforumia energisen ja innostuneen tiimisi kanssa.

Rooli on mahdollisuus sinulle näyttää kyntesi toteuttamalla kasvustrategiaamme käytännössä sekä johtamalla myynti- ja markkinointitoimenpiteitämme. Vastuullasi ovat liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittämisvastuu ja 16 hengen kasvava, dynaaminen tiimi, josta suurin osa työskentelee myynnin parissa. Päivittäisessä työssäsi rakennat vahvoja asiakassuhteita ja uusia ja merkityksellisiä yhteyksiä asiakkaidemme ja puhujien välille.

Jotta menestyisit tehtävässä, tarvitset aimo annoksen tuloshakuista ja hyvin kunnianhimoista asennetta liiketoiminnan johtamiseen. Koska teemme töitä ihmisten kanssa, toivomme, että sinäkin voimaannut ja innostut aidosti ihmisten kohtaamisesta ja osaat kääntää vinkit kaupoiksi asiakasta kuunnellen ja ymmärtäen. Erinomaiset viestintä- ja neuvottelutaidot suomeksi ja englanniksi ovat tässä työssä työkalupakkisi tärkeimmät työkalut. Tämän lisäksi sinulle on kertynyt kokemusta esimiestehtävistä myynnin johtamisen parissa. Koulutukseltasi voit olla vaikkapa KTM tai vastaava.

Speakersforumin myynti- ja markkinointijohtajana toimit tiiviissä yhteistyössä maan arvostetuimpien puhujien sekä muiden business-vaikuttajien kanssa, osallistut huipputapahtumiin, kuuntelet inspiroivia puheita, ja osallistut ajankohtaisiin keskusteluihin. Vedät dynaamista, innostunutta ja kasvavaa organisaatiota ja toimit aidosti uniikissa toimintaympäristössä. Autat asiakkaitamme kehittymään, ihmisiä kasvamaan, ja levität inspiraatiota koko yhteiskuntaan!

Onko tämä sinun paikkasi? Jos haluat kuulla lisää, soita rekrytoivalle esimiehelle Jesper Palmqvistille puh. 020 155 2992 tai Joakim Hibellille puh. 020 155 2997. Tehtävästä kertovat myös MPS-konsultit Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413 ja Veronika Solovian, puh. 020 746 9463. Täytä hakulomake palkkatoiveineen englanniksi ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 4.11.2018 mennessä.

Speakersforum Finland on puhujien, juontajien ja valmentajien välittämiseen erikoistunut yritys. Verkostomme kattaa yli 8000 ammattilaista; puhujia, juontajia ja valmentajia monenlaisiin tilaisuuksiin. Speakersforum perustettiin vuonna 2001 ja toimistomme sijaitsee Espoossa. Olemme osa ruotsalaista TF Group -konsernia, joka työllistää noin 60 henkilöä ja samalla kuulumme osana suurimpaan kouluttajia ja puhujia välittävään yritykseen Pohjoismaissa. TF Group osallistuu yli 5000 tapahtuman ja seminaarin järjestämiseen vuosittain.

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki