Speakersforum etsii useampia B2B-myyjiä

Tiedätkö, miten ylitetään asiakkaan odotukset? Haluatko olla mukana luomassa onnistuneita tapahtumia? Tämä tehtävä soveltuu sinulle, joka olet tuloshakuinen ja haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Olennaista ei ole se, kuinka paljon olet kerryttänyt kokemusta myyntityön parissa, vaan tärkeintä on intohimosi myyntityötä kohtaan. Speakersforum tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä myyjänä. Heräsikö kiinnostuksesi? Lue lisää ja hae jo tänään!

Työtehtävä

Tässä tehtävässä pääset tekemään itsenäistä myyntityötä uusasiakashankinnan parissa, mutta myös kommunikoida nykyisten asiakkaiden kanssa. Tukenasi toimii tiivis myyntitiimi, josta saat sparrailuapua tarjouksien käsittelyssä. Työpäiväsi pitävät sisällään yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatin kautta. Olennaisessa osassa työpäivääsi on myös tuottaa puhujasisältöä erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin, sekä löytää tapahtumiin oikeat puhujat.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Kommunikointi asiakkaiden kanssa puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä
 • Pyyntöjen ja kampanjoiden parissa työskentely
 • Asiakkuuksien hankinta

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi ja jolta löytyy kiinnostusta tapahtumatuotantoon. Yritys tarjoaa mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa yrityksen kehitykseen.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto ja/tai jonkin verran kokemusta asiakaspalvelu -ja myyntityöstä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin intohimo kehittyä myyntityön ammattilaiseksi. Olet tuloshakuinen, kommunikointikykyinen ja tartut rohkeasti sinulle annettuihin tehtäviin.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. amk)
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
 • Kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myyntityöstä
 • Asiakaspalveluhenkisyys ja motivaatio kehittyä myyntityön ammattilaiseksi

Eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito ja aikaisempi kokemus puhelintyöstä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 • Työmäärä: Kokoaikainen
 • Kesto: Vakituinen
 • Paikka: Espoo
 • Palkka: Pohja + provisio

Muuta tietoa

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys.

Speakersforum tarjoaa tapahtumiin räätälöityä, laadukasta puhujasisältöä sekä mahdollistaa merkityksellisiä kokemuksia ja kohtaamisia. Yrityksen puhujaverkosto sisältää yli 8000 asiantuntijaa. Toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, asiantuntemukseen ja luotettavuuteen. Missiona on viedä eteenpäin suomalaista puhujakulttuuria yhdessä puhujien ja yhteistyökumppanien kanssa. Puhuminen välittää viestin, tavoittaa ihmiset ja muuttaa maailmaa.

Speakersforum käy vuosittain yli 10 000 keskustelua ja ideointia asiakkaittensa kanssa tapahtuman puhujasisältöihin liittyen ja ovat mukana luomassa sisältöä yli 3000 tapahtumaan.

Speakersforum perustettiin vuonna 2001 osaksi ruotsalaista TF Group -konsernia. TF Group on Euroopan suurin tapahtumakonsultaatioon, koulutukseen sekä puhujien välittämiseen keskittyvä konserni, jossa työskentelee 50 puhuja-alan ammattilaista. TF Group perustettiin vuonna 1995 ja tänä päivänä se osallistuu yli 6000 tapahtuman ja seminaarin järjestämiseen vuosittain. Konserni on edustettuna laajalti Pohjoismaissa ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa.

Hae työpaikkaa!

rekrytointi@speakersforum.fi

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki