Haluatko työskennellä Suomen ajankohtaisimpien ja inspiroivimpien puhujien kanssa? Motivoiko sinua halu auttaa asiakkaitasi onnistumaan?

Asiakasvastaavana Pohjoismaiden suurimassa puhujatoimistossa koordinoit suuria verkostoja ja tehtäväsi on löytää oikeat puhujat oikeille yrityksille. Jos sinulta löytyy suuri sisäinen palo onnistua sekä haluat työskennellä vapaasti ja oma-aloitteisesti olet etsimämme henkilö!

Etsimme nyt uusia työntekijöitä tiimiimme, jotka haluavat vaikuttaa yksilöihin ja yrityksiin.

Olemme Suomen puhuja-alan markkinajohtaja. Ideoimme puhujasisältöä kotimaisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Meidän ydinpalvelumme on auttaa asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiin, ratkaisemaan ongelmia, vastaamaan haasteisiin ja menestymään. Euroopan suurimmalla puhujaverkostolla toimitamme tuhansia kouluttajia, asiantuntijoita, moderaattoreja, juontajia, viihdyttäjiä ja fasilitaattoreja asiakkaidemme tilaisuuksiin joka vuosi, ja tässä kohdassa sinä astut mukaan kuvaan!

Tavoitteenamme on pystyä ymmärtämään parhaalla mahdollisella tavalla jokaisen asiakkaamme tarpeet ja erityistoiveet. Asiakasvastaavana tulet työskentelemään tiiviisti omien asiakkuuksiesi kanssa pääsääntöisesti puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tulet työskentelemään rinnakkain monien kiinnostavien asiakasprojektien parissa. Tavoitteena on oikean puhujan löytäminen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Menestyksesi yrityksessä riippuu sinusta!

Me tarjoamme

 • Mahdollisuuden verkostoitua innostavien puhujien ja asiantuntijoiden kanssa eri aloilta, mm. urheilusta, hyvinvoinnista, politiikasta ja yritystoiminnasta.
 • Kiinnostavia keskusteluja yritysten päättäjien kanssa siitä miten voit auttaa heitä kehittymään ja muuttumaan entistä tuottavimmiksi.
 • Syvemmän katsauksen liiketoimintaan ja ymmärryksen eri alojen toimintaan ja haasteisiin.
 • Mahdollisuuden osallistua seminaareihin, joissa pääset kuulemaan inspiroivimpia puhujia. Kutsumme myös ajankohtaisimpia puhujia toimistollemme viikoittain.
 • Taustasi, toiveidesi ja osaamisesi huomioon ottaen rakennamme sinulle asiakassalkun, jolla pääset itsenäisesti toteuttamaan omaa myyntiäsi.

Mitä odotamme sinulta

 • Vähintään ammatillinen korkeakoulututkinto (esim. Tradenomi)
 • Aikaisempaa myyntikokemusta, mielellään B2B.
 • Olet tottunut edustamaan yritystä ulospäin

Eduksi katsomme

 • Aikaisempaa näyttöä asiakaspalvelussa työskentelystä ja laadukkaan asiakaskokemuksen luomisesta.
 • Aikaisempaa kokemusta uusiasiakashankinnasta ja puhelintyöskentelystä.
 • Hyvä kielitaito

Jotta menestyt meillä asiakasvastaavana sinulla täytyy olla hyvät vuorovaikutustaidot, sillä työnkuvaasi kuuluu yhteydenpito eri päättäjien kanssa elinkeinoelämässä/yritysmaailmassa. Sinua motivoi rakentaa pitkiä ja laadukkaita asiakassuhteita. Otat vastuuta työtehtävistäsi, asiakkaistasi, tuloksistasi ja ylität itsesi, jotta asiakas ja puhuja saavat parhaan mahdollisen palvelun alusta loppuun. Tärkeintä on kuitenkin oma-aloitteisuus, kyky omaksua uusia toimintatapoja, kokeilla ja toteuttaa omia ideoita. Kokemuksestasi riippuen pääset aloittamaan räätälöidyllä asiakassalkulla tai kehittämään osaamistasi uusasiakashankinnassa. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä! Vaikka työskentely on itsenäistä sinun täytyy myös viihtyä tiimissä, jossa kaikki tukevat ja auttavat toisiaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Otathan yhteyttä jos kiinnostuit meistä!

Toimistomme sijaitsee Mankkaalla. Muutamme alkuvuodesta 2020 Accountor Toweriin, Espoon kehittyvän Keilaniemenrannan sydämeen.

Paikka: Espoo
Työaika/Työn kesto: Kokopäivätyö
Vakituinen sopimus, 6 kuukauden koeajalla
Aloitus: Joulukuu 2019
Palkka: Kiinteä ja provisio

 

Lähetä hakemuksesi

Täytä tietosi ja liitä asiakirjasi Word-asiakirjana, PDF- tiedostona tai RTF-tiedostona.

Yhteystiedot
1
Hakemus
2

Lisätietoja

Turo Temmes
turo.temmes@speakersforum.fi

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2