Vaikuttavaa puhujasisältöä syksyn tapahtumiin!

Jarno Limnéll – Turvallisuus on johtamiskysymys

Turvallisuus puhututtaa nyt Suomessa enemmän kuin koskaan, toteaa kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll. Turvattomuuden tunne digitaalisessa maailmassa on vahvasti kasvanut. Jarno näkee, että turvallisuuden tulevaisuutta leimaa kolme ominaisuutta, kuten muutosnopeus, monimutkaisuus ja raja-aitojen hämärtyminen.

Jarno puhuu turvallisuudesta hyvin laajasti, niin digitaalisen maailman kyberturvallisuudesta kuin fyysisen maailman turvallisuudesta. Jarnon kokemukseen yhdistyy vahva johtamisen näkökulma. Hän toteaa, että tämän päivän niin turvallisuudessa kuin teknologian kehittämisessä johtamisen näkökulma on erityisen tärkeä. Hän on kirjoittanut laajasti turvallisuudesta vuosikymmeniä ja esimerkiksi oli hiljattain keynote-puhujana EU-huippukokouksessa.

»Tutustu koko profiiliin

Henkka Hyppönen - Ongelmat luovat uusia bisnesmahdollisuuksia

Miten pärjätä alati muuttuvassa maailmassa? Luova johtaja ja tietokirjailija Henkka Hyppönen valottaa, että tässä ajassa ei ole parhaita käytäntöjä, vaan itse asiassa ne pärjäävät parhaiten, jotka ajattelevat luovasti ja omaperäisesti ratkaisten universaaleja ongelmia. Mitä sitten tehdä, jos tuleekin tajunneeksi, että tulevaisuus tapahtui jo.

Joka toimialalla ollaan luovassa bisneksessä. Digitaalinen murros mahdollistaa sen paremmin kuin koskaan. Menestyksekkäät yritykset ymmärtävät, että tänä päivänä ongelmien löytäminen on kannattavaa. Ongelmat luovat uusia bisnesmahdollisuuksia. Kun löytää universaalin ongelman, on lähempänä uuden toimialan syntyä ja parempaa tuottavuutta.

Yli 30 000 ihmistä valmentaneen Hyppösen erityisenä vahvuutena on kyky haastaa ja innostaa osallistujia ajattelemaan asioita yllättävistä näkökulmista. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat tulevaisuus, yrityskulttuuri, luova työ ja henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyvät teemat. Suomen suosion lisäksi Hyppösen puheenvuorot ovat myös kansainvälisesti tunnettuja ja kysyttyjä.

»Tutustu koko profiiliin

Anni Laurila –Yhteinen tulevaisuutemme on jokaisen käsissä

Anni Laurila on nuori arkkitehti, joka ylittää perinteisiä rajoja tuodakseen ratkaisuja maailmanlaajuisiin haasteisiin. Häntä on kuvailtu maailmanparantajaksi ja "superälyköksi" mediassa mm. Kauppalehdessä, YLE Teemalla, MTV:llä, Aalto-yliopiston tulevaisuuden toivona sekä Tekniikka & Taloudessa. Hänen matkansa tähän päivään on tehnyt hänen näkökulmansa alati muuttuvasta maailmasta ainutlaatuiseksi.

Laurila on kutsuttu puhujaksi Suomessa ja Yhdysvalloissa monipuolisesti eri tapahtumiin. Laurila on puhunut mm. nuorten startup-yhteisöjen sekä vaikuttajien ja teknologiajohtajien tapahtumissa.

»Tutustu koko profiiliin

Robert Nemlander – Kestävä kehitys keskiössä

Robert Nemlander on perustaja ja hallituksen jäsen EntoCube Oy:ssä, joka on Pohjoismaiden johtava ja NASA:n kanssa yhteistyötä tekevä hyönteiskasvatusteknologia- ja hyönteisruokayritys. Tavoitteena on mullistaa kestävä proteiinintuotanto Maassa ja tulevaisuuden siirtokunnissa syvällä avaruudessa.

Nemlanderilla on uskomaton tarina, suorat näkemykset ja äärimmäisen laaja tietopohja, jolla nähdä maailma kokonaisuutena ja ajatella laatikon ulkopuolella. Hän puntaroi tulevaisuutta ja yhteiskunnan suuria haasteita ihmisläheisellä ja inspiroivalla viestillä, joka ei kaunistele haasteita, mutta tuo esille ratkaisuja, mahdollisuuksia ja suurta toivoa.

Nemlander on kansainvälisesti palkittu vaikuttaja ja puhuja, jolla on kyky yksinkertaistaa monimutkaiset aiheet tarinoiden ympärille. Hänet on valittu mm. astronauttikokelaaksi Mars One koulutusohjelmaan, Suomen top-120 teknisen osaajan joukkoon vuonna 2016, maailman sadan nuoren vaikuttajan joukkoon St. Gallen Symposiumiin vuosina 2017 ja 2018.

»Tutustu koko profiiliin

Maria Ritola – Teknologioiden mahdollisuuksien tunnistaminen

Maria Ritola on suomalainen yrittäjä ja tutkija. Hän työskentelee parhaillaan NASA:n tutkismuskeskuksessa perustamassaan Iris AI- startupissa, jonka keinoäly auttaa yrittäjiä ja innovatiivisia suuryrityksiä löytämään ja hyödyntämään tieteellisiä sisältöjä tehokkaasti ilman vaatimuksia alan aiemmasta osaamisesta.

Ritola puhuu teknologioiden mahdollisuuksien tunnistamisesta, tulevaisuuden trendeistä, kestävistä innovaatioista ja yhteisöjen rakentamisesta sekä yrittäjyydestä. Hän on inspiroiva puhuja, jota on kuultu mm. Slushissa, Global Cleantech Summitissa ja Singularity Universityssa.

»Tutustu koko profiiliin

Markku Wilenius – Tulevaisuus on täynnä epävarmuuksia

Professori Markku Wilenius on yksi alansa pioneereista, omaten yli 20 vuoden kokemuksen tulevaisuudentutkimuksen parissa. Hän on tehnyt yhteistyöstä lukuisten valtiollisten toimijoiden kanssa, työskennellyt lähes kaikkien Suomen tärkeimpien yritysten parissa, sekä suuryritysten kanssa ympäri maailmaa.

Wilenius tietää, että tulevaisuus on täynnä epävarmuuksia ja sattumia. Meitä ravistaa energian ja materiaalien vallankumous, teknologian murros ja monet muut tekijät. Tulevaisuus ei kehity tasaisesti ja Wilenius kehottaa yritysten nostamaan valmiustasoaan.

Kestävien ratkaisujen löytäminen vie Wileniusta eteenpäin tutkimus- ja kehitystyössään. 20 vuoden aikana karttunut asiantuntemus on vaikuttava. Hän on vetänyt lukuisia strategisia kehitysprojekteja niin suomalaisissa kuin kansainvälisissä yrityksissä.

Wilenius on erittäin arvostettu ja kysytty puhuja niin suurilla konferensseilla ja messuilla kuin myös pienryhmäkeskustelujen vetäjänä.

»Tutustu koko profiiliin

Henrietta Kekäläinen – Tulevaisuus on tehtävä itse

Henrietta Kekäläinen on sarjayrittäjä, teknologian puolestapuhuja ja ongelmanratkoja. Hän on ehtinyt työskennellä ympäri maailmaa pienissä yrityksissä sekä Suomessa ulkoministeriössä.

Kekäläinen on Carbo Culture-nimisen yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Carbo Culture valmistaa biohiiltä biomassajätteestä Kaliforniassa. Kekäläinen on valmistunut Singularity yliopistosta, jonka tavoitteena on ratkaista teknologian avulla maailman keskeisimpiä ongelmia kuten; ympäristöön, ravintoon, veteen ja terveyteen liittyviä asioita.

Teknologia ja sen mahdollisuudet muokata tulevaisuutemme ovat Kekäläisen intohimo. Hän on ollut puhumassa mm. TEDX, SLUSH, Tech Open Air Berlin, EU Code Week, SHIFT, Katapult ja Pioneers Festival - tapahtumissa. Hän tuo vahvasti esiin ajatusta siitä, että tulevaisuuden ennustamisen sijaan tulevaisuus on tehtävä itse.

»Tutustu koko profiiliin

Palkitut Vuoden Puhujat

Olemme palkinneet valovoimaisia, vaikuttavia puhujia vuodesta 2006 lähtien. Näitä puhujia ja juontajia yhdistää asiakkailtamme tulviva kiitoksen määrä ammattitaitoisesti hoidetuista toimeksiannoista.

Henkilöt ovat lunastaneet paikkansa valtakunnallisesti eri alojen tapahtumissa ja ansainneet suurien yleisöjen valtavat suosionosoitukset. Nämä puhujat ja juontajat ovat vuodesta toiseen kiinnostavia ja kysytyimpiä puhujia.

»Tutustu palkittuihin Vuoden Puhujiin))

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2