Mielen taidot ovat työelämän keskeisin kyky

Pamela Tola – Vaikuttava tarina rohkeudesta, asenteesta ja unelmista

Tarinan voima ja vaikuttavuus on läsnä, kun tunnettu näyttelijä, kirjoittaja Pamela Tola astuu lavalle kertomaan omakohtaisen tarinansa.

- Menneisyys ei yksin määritä meitä. Rankoista asioista voi selvitä ja omaan tulevaisuuteen vaikuttaa. Me olemme sitä, mitä uskomme olevamme. Kannustan jokaista uskomaan itseensä ja keskittymään hyvään, Tola rohkaisee.

Luennoillaan Pamela Tola rohkaisee kuulijaa unelmoimaan. Hän kannustaa uskomaan itseensä sekä auttaa löytämään avaimet niin itsetunnon kuin itseensä uskomisen vahvistamiseksi.

- Unelmoinnin pitäisi olla osa meidän jokaisen elämää. Epäonnistumisen pelko on hirveän lamaannuttava voima, joka usein estää meitä lähtemästä tavoittelemaan unelmiamme. Olemme itse itsemme pahimmat viholliset. Ajattelemme itsestämme usein vähemmän, kuin mitä olemme. Puhunkin ihmisille unelmista ja valinnoista. Vain uskaltamalla mennä vaikeita ja pelottavia tilanteita kohti, vahvistut, Tola kannustaa.

Pamela Tolan puhe on ennen kaikkea vaikuttava, inspiroiva, kannustava ja ajatuksia herättävä kokemus. Hän käsittelee omakohtaisen tarinansa kautta teemoja aina unelmista ja niiden merkityksestä oman voimansa löytämiseen, esiintymiseen, ajatusten voimaan ja positiiviseen vuorovaikutuksen.

Haluatko kuulla lisää Pamelasta

Harri Gustafsberg – Mielen taidot ovat työelämän keskeisin kyky

Harri Gustafsberg on henkisestä suorituskyvystä filosofian tohtoriksi väitellyt henkisen valmentamisen rautainen ammattilainen. Hän on aikaisemmin toiminut poliisin valmiusyksikkö Karhun kouluttajana ja operatiivisena johtajana.

- Mieli ohjaa kaikkea toimintaamme, se on sekä tuhoisin, että tehokkain ohjausjärjestelmä. Sen tutkiminen, kehittäminen ja valmentaminen ovat tällä hetkellä suuri intohimoni. Olen tieteen keinoin päässyt selvittämään, miten voimme kehittää kehon ja mielen resursseja. Ihmiselämän suurhanke on itsensä jatkuva kehittäminen, Gustafsberg kertoo.

Hän näkee maailman muuttuvan nopeammin, kuin ymmärryskykymme. Inhimilliset resurssit, mielen taidot, kommunikaatiotaidot ja kyky suojella tärkeitä asioita nousevat ehdottomaksi taidoksi tämän päivän työelämässä.

- Tehokkuus ei synny kuormittamalla ihmisiä yli rajojen, vaan se syntyy mm. inhimillisten resurssien vahvistamisesta ja niiden kohdentamisesta viisaasti. Henkisen suorituskyvyn kehittäminen ei ole enää mutu juttua, vaan sen tutkittua ja validoitua tietoa ja menetelmiä, joiden hyödyntäminen edellyttää kuitenkin viisasta johtamista, suostumusta ja kulttuuriin vaikuttamista. Parhaat käytänteet toimivat organisaatioissa ainoastaan, jos ne tulevat osaksi organisaation toimintakulttuuria.

Haluatko kuulla lisää Harrista?

Valtteri Lindholm – Taidokas mainonta sosiaalisessa mediassa

Valtteri Lindholm on mies ilmiömäisestä markkinoinnista tunnetun Varustelekan takana. Hänestä piti tulla äidinkielenopettaja, mutta sen sijaan hän perusti verkkokaupan. Kielestä kiinnostunut mies kehitteli verkkoon sopivan puhetavan, josta tuli menestyksen avain. Nyt hänen kauppansa Varusteleka on Euroopan suurimpia armeijatavaran nettikauppoja.

Valtteri Lindholm puhuu kokemustensa pohjalta markkinoinnista, mainonnasta ja sosiaalisen median hyödyntämisestä. Lindholmin intohimoinen suhtautuminen markkinointiin välittyy kuulijalle, kun esimerkit ja vahvat mielipiteet yhdistetään hänelle ominaiseen suorasukaiseen puhetapaan. Lindholm opastaa yleisöä tarvittaessa kädestä pitäen luomaan vaikuttavaa mainontaa sosiaalisessa mediassa. Hän kertoo mitä tekijöitä tulee ottaa huomioon, kun haluaa sitouttaa yleisönsä relevantilla sisällöllä huomion kerjäämisen sijasta. Lindholm avaa konkreettisten esimerkkien kautta toimivan mainonnan perusteita antaen suuntaviivat siihen, mikä toimii ja mikä ei.

Haluatko kuulla lisää Valtterista?

Lauri Järvilehto – Merkityksellinen työ ja sisäinen motivaatio

Aikamme ”Science smurf” Lauri Järvilehto on Lightneerin, Filosofian Akatemian ja Unicefin hallituksissa vaikuttava ajattelun taitojen ja työn merkityksellisyyden tuntija.

– Merkityksellinen työ lisää tuottavuutta. Työn merkityksellisyys on kilpailuvaltti ja tulevien sukupolvien vaatimus työltä, huomauttaa Järvilehto lisäten työn merkityksellisyyteen usein liittyvän termejä; sisäinen motivaatio, vapaus, oikea roolitus ja vastuu.

Lauri Järvilehto on kansainvälisesti kysytty puhuja. Hänet on nähty mm. Pekingissä panelistina syksyllä 2017 GES Summitissa, jonka pääpuhujana oli Barack Obama sekä keväällä 2017 keynotena Peter Vesterbackan kanssa Salt Lake Cityssa ASU/GSV Summitissa.

Järvilehdon puheiden teemoja ovat merkityksellinen työ, oppimisen mahdollisuudet, tulevaisuuden työ, sisäinen motivaatio sekä startup –yrittäjyyteen liittyvät teemat. – Aito innostus työtään kohtaan on voimavara. Sieltä voit ammentaa intoa, energiaa ja käyttövoimaa, Järvilehto muistuttaa

Haluatko kuulla lisää Laurista?

Timo Toivanen – Johda yrityksesi luvuilla menestykseen

Timo Toivanen on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen talouden oivalluksia. – Yrityksiä ohjataan numeroilla ja luvuilla, joten on tärkeää varmistaa osaamisen olevan tarpeellisella tasolla. Yrityksissä oletetaan talouteen liittyvien asioiden olevan hallussa, mutta näin ei aina valitettavasti ole, Toivanen huomauttaa.

Hän on valmentanut yrityksen talouden aiheita laajasti. Sen lisäksi hän puhuu yrittäjyydestä sekä liiketoiminnan kehittämistä. Toivasen vahvin osaaminen talouden valmentajana liittyy yrityksen liiketoiminnan ja talouden johtamisen kehittämiseen, mm. hinnoittelun, kannattavuuslaskennan, talousinformaation analysoinnin, talouden suunnittelun tai investointilaskennan keinoin.

Haluatko kuulla lisää Timosta?

Mikko Kalliola – Innostu työstäsi, opi uutta ja menesty

Luova johtaja, itseään kuolleistaherättäjäksi tituleeraava Mikko Kalliola herättää kuulijan innostumaan työstään, oppimaan uutta ja menestymään. Kalliolan omakohtainen yrittäjätarina yhdistettynä ainutlaatuiseen tarinankerronnan taitoon tekee luennosta unohtumattoman elämyksen.

-Lopettakaa uhriutuminen! 80% suomalaisista tuntee olevansa väärässä paikassa, tekemässä vääriä asioita. Valtaosa odottaa, että joku tulisi ja pelastaisi heidät, mutta kukaan ei ole tulossa. Kiinnostavaa onkin juuri se 20%, jotka ovat innostuneita siitä mitä tekevät ja jotka jatkavat itseoppimista. Nyt kun robotit tulevat tekemään liukuhihnatyöt, meillä on kova kiire herättää nämä meidän ihmiset, Kalliola linjaa. Hänen missionaan onkin auttaa suomalaisia yrityksiä löytämään työn merkityksellisyys uudestaan.

Haluatko kuulla lisää Mikosta?

Kimmo Vehviläinen – Tunnelmaa taidokkaasti nostattava juontaja

Kimmo Vehviläinen on pitkän uran radiossa tehnyt juontaja. Hänet tunnetaan aiemmin Radio Novan Aamunradion isäntänä ja nykyään häntä kuullaan Radio Aallon aamuohjelma Dynastiassa.

Tämän lisäksi Vehviläinen on juontanut lukuisia yritystapahtumia ja Suomen suurimpia yleisötilaisuuksia Elämä lapselle-konsertista Naisten kymppiin ja Porin Jazzin pääkonserttiin, messuja ja juhlavastaanottoja. Vehviläinen nostaa tunnelman tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Hän tekee taustatyöt huolella ja sujuvasanaisella tyylillään sekä karismallaan luo tapahtumasta kokonaisuuden, joka jää osallistujan mieleen.


Haluatko kuulla lisää Kimmosta?

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2