Ruokkikaa aivojanne - on parempi tietää kuin luulla!

RunFest – Speak or Die

Moni puhujamme on julkaissut tai julkaisee kirjan syksyn aikana. Syksy onkin loistavaa aikaa lukemiselle. Vuoden puhuja Esko Valtaojakin on todennut: Ruokkikaa aivojanne, on parempi tietää kuin luulla.
Tässä uutiskirjeessämme esitellään muutamia tuoreita asiantuntijakirjoja puhujiltamme.
Syksy on myös reippailun ja ulkoilun parasta aikaa: Speakersforum on ensi viikolla mukana RunFest hyväntekeväisyystapahtumassa – hyvän, huvin ja urheilun vuoksi. Tule torstai-iltana 31.8 kanssamme kannustamaan puhujiamme, tapaamaan meitä Speakersforumilaisia sekä ennen kaikkea pitämään hauskaa yhdessä. Nähdään Speakersforumin teltalla.

Lue lisää RunFestista

Sani Leino – Viiden tähden asiakaskokemus

Viiden tähden asiakaskokemus on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja Sani Leinon, Janne Gyllingin ja Perttu Ahvenaisen yhteistyön tulos.

Ainutlaatuinen ja mieleenpainuva asiakaskokemus on digitaalisella aikakaudella ainoa tapa erottua ja pärjätä kiristyvässä kilpailussa. Miten tulevaisuudessa erotut, kun hinta, laatu, palvelu, kanavat ja tuotteet ovat pitkälti samat ja vastassasi saattaa olla kansainvälinen jättiläinen?

Kirjassa kerrotaan yli 30 tarinaa siitä, kuinka elämyksellinen asiakaskokemus synnytetään erilaisissa ympäristöissä yhdistämällä tunneälykkäät kohtaamiset tehokkaisiin teknologisiin ratkaisuihin. Kirjan ensimmäinen painos on loppunut suuren kysynnän vuoksi. Toinen painos on saatavana elokuun lopussa.

Lue lisää Sani Leinosta

Anna Perho - Antisäätäjä

Mitä jos et olisikaan vähän väsynyt? Jos jatkuva kiire laantuisi, mikä elämässäsi olisi toisin? Valtaosa suomalaisista työntekijöistä kokee itsensä kiireisiksi ja stressaantuneiksi. Silti vain murto-osa suunnittelee ajankäyttöään. Luettuasi tämän kirjan sinulla ei ole enää koskaan kiire.

Mitä haluat saada elämässäsi aikaan? Mikä on sinulle tärkeää? Kalenterin rakentaminen näiden vastausten ympärille merkitsee luopumista monista asioista, kivoistakin. Se tuntuu aluksi hankalalta, mutta kun menetelmän sisäistää, elämä lakkaa olemasta pelkkää selviytymistä. Tilalle tulee selkeyttä, voimaa ja kuningastunne oman elämän hallinnasta. Rempseä ja rento opas sisältää mahtavia ajanhallintavinkkejä, runsaasti tehtäviä sekä Antisäätäjän Kaavan, jonka avulla lukija pystyy laatimaan itselleen realistisen, omaan arkeen sopivan ajankäyttösuunnitelman.

Lue lisää Anna Perhosta

Linda Liukas - Hello Ruby - Löytöretkellä internetissä

Palkitun lastenkirjailijan ja digivalmiuksien kehittäjän Linda Liukkaan kolmannessa Hello Ruby –kirjassa lähdetään löytöretkelle internetiin. Satua ja harjoituksia yhdistävä kirja puhuttelee tämän päivän lapsia, joille internet on arkipäivää.
Hello Ruby – Löytöretkellä internetissä ilmestyi 17. elokuuta suomenkielisenä painoksena ensimmäisenä maailmassa. Se julkaistaan myös Hollannissa, Japanissa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Kirja on kolmas osa sarjaa, jonka kaksi aiempaa osaa käsittelevät ohjelmoinnillista ajattelua ja sitä, miten tietokoneet toimivat. Kirjasarjan oikeudet on myyty 22 kielialueelle.

Lue lisää Linda Liukkaasta

Helena Åhman- Tilannetaju – Päätä paremmin

Helena Åhman ja henkisestä suorituskyvystä Tampereen johtamiskorkeakoulusta väittelevä hallintotieteiden maisteri sekä henkisen ja fyysisen valmentamisen rautainen ammattilainen Harri Gustafsberg julkistavat syyskuussa kirjan: Tilannetaju.

Ihminen tekee vuorokaudessa keskimäärin 7000 päätöstä. Ilman kirkasta tilannetietoisuutta ja henkistä suorituskykyä todellisuuden tulkintakyky heikkenee dramaattisesti. Mutta miten saada aivokapasiteetti käyttöön mahdollisimman tehokkaasti erityisesti vaikeissa ja paineisissa tilanteissa ja miten palautua nopeasti?

Kirja kuvaa kahdeksan parempaan tilannetajuun johtavaa elementtiä ja antaa selkeitä käytännön vinkkejä, miten säilyttää toimintakyky ja välttää vääriä ratkaisuja. Opit samalla aiheeseen liittyvästä uusimmasta tutkimuksesta  ja käytännön kokemuksista. 

Lue lisää Helena Åhmanista

André Noël Chaker -The Finnish Miracle - Sata menestyksen vuotta

Suomalaistunut kanadalainen André Noël Chaker räjäytti viisi vuotta sitten pankin kertomalla meille, mitkä ovat suomalaisuuden ja menestyksen yhtymäkohdat. Suomalaisuuden oivaltaminen teki hänestä suositun esitelmöitsijän ja muun muassa Vuoden puhujan.

Edelleen hän esiintyy tilaisuuksissa Suomessa ja maailmalla kertoen, kuinka omaperäiset kansalliset arvomme ja toimintatapamme ovat johtaneet kadehdittavaan rauhaan ja kestävään vaurauteen.

Yli 400 tilaisuuden matkallaan hän on kohdannut  lukemattomia uusia tarinoita, yrityksiä ja yhteisöjä. Nämä kokemukset ja oivallukset kiteytyvät uudistuneessa kirjassa Sata menestyksen vuotta: uusia ajatuksia, kertomuksia ja totuuksia – juhlavuoden kunniaksi. The Finnish Miracle - Sata menestyksen vuotta julkaistaan lokakuussa ja Andrélta on tulossa myös Speak or Die kirja helmikuussa 2018.

André Noël Chaker

Tomato - Oodi uudistumiselle

Tullakseen nähdyiksi ja kuulluiksi yritysten on uskallettava erottautua ja laittaa itsensä peliin. Epäonnistumisen pelko, kuten itsetunnon puutekin on heitettävä syrjään ja valjastettava mieli rohkeudella sekä riemulla.

Suomen suosituimmat asenteen, rohkeuden ja positiivisuuden puolestapuhujat ovat yhdistäneet voimansa tavoitteenaan nostaa suomalaiset yritykset suosta takaisin kasvun polulle. Nämä kaksi taiteilijaa, palkittua puhujaa ja vaikuttavaa esiintyjää – näyttelijä Tom Pöysti ja muusikko Mato Valtonen, muodostavat yhdessä tragikoomisen parin, jotka ajatuksia ja näkemyksiä törmäyttämällä sekä monimuotoista ilmaisua käyttäen ovat valmiita kaivamaan yritysten vahvuudet esiin ja tuomaan ne näkyville. 

Lue lisää Tomatosta

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2