Tunne asiakkaasi ja menesty myyjänä

Pata Degerman – “Out of the Box” -ajattelu

Vuoria valloittanut Pata Degerman tietää, että niin löytöretkeilyssä kuin myynnissä onnistumisen edellytys on tavoitteellisuus. Tavoitteiden pitää olla selkeitä ja realistisia. On tiedettävä tarkkaan, mitä haluaa saavuttaa. Yrityksen on kysyttävä itseltään, meneekö meillä hyvin vai huonosti. Degerman rohkaisee yrityksiä muuttamaan reittiä, jos on eksytty sivupolulle - Tämä tarkoittaa yleensä muutosta toimintatavoissa tai organisaatiossa.

Haastavat tilanteet ja vaikeat tehtävät kävelevät usein käsi kädessä - miten ongelmasta pääsee pois? “Out of the Box” -ajettelulla, Degerman toteaa. Hänen Power Hour-luennoilla kysymys on juuri tästä. Miten myyntiä voidaan kehittää löytämällä uusia toimintapoja.

Puhujaesittely

Ollis Leppänen – Myynti on innostuksen siirtämistä

Pitkän linjan yrittäjä, myyntivalmentaja Ollis Leppänen on sparrannut Suomessa satoja yrityksiä. Jos pohdit, miksi asiakkaat eivät osta sinulta, on suurin syy siihen todennäköisesti se, että asiakkaat eivät edes tiedä sinun tarjoavan sitä, mitä he tarvitsevat. Yrityksen täytyy näkyä kaikissa kanavissa ja tulla laajasti ihmisten tietoisuuteen.

“Myynti ei ole rakettitiedettä, se on yksinkertaisesti asiakkaan kohtaamista. Varmin tapa tehdä parempaa tulosta tulevaisuudessa on tavata mahdollisimman paljon niin uusia kuin vanhoja asiakkaita. Joten älä jää odottamaan, että asiakkaat tulevat sinun luoksesi vaan lähde liikkeelle!" Kun aktiivisesti ja innokkaasti lähdet asiakkaan luokse, on myynti parhaimmillaan innostuksen siirtämistä, Leppänen kertoo.

Puhujaesittely

Sani Leino – Viiden tähden asiakaskokemus

Sani Leinolla on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisesta myyntityöstä B2B-myynnin parissa erityisesti ICT, Telecom ja Retail puolella. Viimeisen vuoden aikana Sani on aktiivisesti kouluttanut erilaisia organisaatiota digitalisaation, digitaalisen asiakaskokemuksen ja sosiaalisten ympäristöjen hyödyntämisessä myyntityössä.

Menestyvä digiajan myyjä ymmärtää sosiaalisia kanavia ja digitaalisia työkaluja. On huomioitava data ja erilaiset tiedon lähteet unohtamatta ihmisten välistä vuorovaikutusta. Tämän hetken ajankohtainen aihe Social Selling on Leinon erityisosaamisalue.

Vuonna 2016 Leino listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling -vaikuttajan joukkoon maailmassa. Sani Leinon, Janne Gyllingin ja Perttu Ahvenaisen yhdessä kirjoittama teos, Viiden tähden asiakaskokemus julkaistiin syksyllä 2016.

Puhujaesittely

Olli Keskinen – Mies Kummelin menestyksen takaa

Olli Keskinen on myynnin monitaituri, jolla on takana satoja B2B-myynnin valmennuksia. Hän on mies Kummelin tuotteistamisen, brändin luomisen ja myynnin takaa. Jokaisesta on huippumyyjäksi, kun se on intohimo ja tahto, Keskinen kertoo.

Myynnin taidot karttuvat rohkeiden kokeilujen ja oman aloitteellisuuden kautta. Menestyvän myyjän täytyy tunnistaa asiakkaansa tarpeet ja löytää heille oikea molempia miellyttävä ratkaisu. Kun asiakas on aina keskiössä, syntyy luottamus ja vankka asiakassuhde, joka tuo asiakkaan aina uudelleen yrityksesi tuotteiden ja palveluiden luokse. Jokainen kohtaa elämässään ihmisiä, jotka epäilevät taitojasi. Keskinen kertoo, että alkuun pääsee, kun on rohkeus uskaltaa ja luottamus omaan tekemiseen.

Puhujaesittely

Outi Somervuori – Hinnoittelun psykologia

Tutkija Outi Somervuori on keskittynyt hinnoittelun psykologiaan, ja miten asiakas tekee ostopäätöksen. Myynti, jonka kautta hinta, on vahvin väline vaikuttaa yrityksen tulokseen. Pienilläkin tuotteiden ja palveluiden hintojen muutoksilla voidaan saada aikaan suuri vaikutus.

Ostopäätöksiin vaikuttavat useat tekijät, jossa tunteet voittavat usein järjen. Somervuori kertoo, kuinka merkittävää on, että yritys tuntee asiakkaansa, ja mikä mielikuva heillä on brändistä. Hinnan ja tuotteen ominaisuuksien on oltava olla linjassa tai tämä herättää ristiriitaisia tunteita ostajassa. Yrityksen täytyy ymmärtää ostajan kokema laatu ja miten se muuttuu, kun kilpailijat kehittävät tuotteitaan, Somervuori painottaa.

Puhujaesittely

Klaus Härö - Johtajaksi vastoin tahtoaan

Järjestämme yhdessä Technopoliksen kanssa syksyllä viiden kiertueen Business Breakfast -aamun.
Tapahtumassa moni palkittu elokuvaohjaaja Klaus Härö kertoo matkastaan, kuinka päätyi vahingossa johtajaksi. Arvostettu Härö on vaikuttava ja innostava puhuja. Lue lisää inspiroivasta aamusta ja ilmoittaudu mukaan!

Tapahtumapaikat ovat 22.8 Tampere, 29.8 Kuopio, 30.8 Jyväskylä, 31.8 Helsinki ja 14.9 Oulu.

Puhujaesittely

Speakersforum Academy – Olet yrityksesi ääni ja viestinviejä?

Varmista paikkasi syksyn iskevimmässä puhetaidon valmennuksessa ja harjaannu puheella vaikuttamisessa. Puheen Boot Camp on tehopäivä puheen ja esiintymisen ytimeen kahden huippuvalmentajamme André Noël Chakerin ja Tom Pöystin intensiivisessä ohjauksessa. Päivä sisältää kaksi vuorovaikutteista, käytännönläheistä workshopia, joissa pääset harjoittelemaan ja saat palautetta.

Puheen Boot Camp -valmennuksessa:

  • Opit vaikuttavan puheen metodit puheen mestareilta. 

  • Kuulet ammattilaisten käytännön vinkit ja keinot vaikuttavan puheen rakentamiseen sekä yleisön huomion vangitsemiseen.- Tunnistat omat vahvuutesi ja kehittämiskohteesi puhujana.

- Nostat vaikuttavuutesi seuraavalle tasolle.

Puheen Boot Camp
Vaikuta puheella - kehity puhujana!
Ke 16.8.2017, klo 8-16
Tapahtumahotelli Huone, Helsinki

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2