Tavataan Kongressimessuilla 29.3–30.3.2017

Tavataan Kongressimessuilla 29.3 – 30.3.2017

Helena Åhman – Ammenna menestystä ja suorituskykyä mielen saloista

Mielen johtamisen ammattilainen ja arvostettu työpsykologian tohtori Helena Åhman tunnetaan ajatuksia herättävistä, innostavista ja äärimmäisen kiinnostavista puheenvuoroistaan. Åhman on palkittu tietokirjailija ja yksi Suomen suosituimmista yritysvalmentajista.

Ihmismieleen perehtynyt Åhman tietää, miten johtajat ja työyhteisöt sparrataan menestymään. Juha Hietasen haastattelussa hän nostaa esiin mielen avaintekijät ja paljastaa keinot, joilla henkistä suorituskykyä voi kohentaa.

Helena Åhman on Speakersforumin Vuoden puhuja 2015.

Helena Åhman Juha Hietasen haastattelussa keskiviikkona 29.3 klo 11:00–11:30 Helsinki Salissa.

Tutustu Helena Åhmanin puhujaesittelyyn.

Juha Hietanen – Suomalaisten tuntema juontaja ja tuottaja

Juha Hietanen on juontaja, kirjoittaja ja tuottaja. Juhan toimittajatausta on vankka. Hän on toiminut uutisankkurina, ajankohtaisjuontajana, radiojuontajana, päällikkönä, tuottajana ja esimiehenä valtakunnallisissa sähköisissä medioissa vuodesta 1991.

Näiden lisäksi Juha on aktiivinen populaarikulttuurin, kirjallisuuden ja urheilun seuraaja. Pitkän ja laajan kokemuksen ansiosta Hietasella on kirkas näkemys tapahtumajuontajan missiosta.

Juha Hietanen haastattelee Helena Åhmania keskiviikkona 29.3 klo 11:00–11:30 Helsinki Salissa.

Tutustu Juha Hietasen puhujaesittelyyn.

Ismo Jokinen ja Marianne Harjula – Jännittääkö esiintyminen? Vuorovaikutus haltuun

Ismo Jokinen ja Marianne Harjula ovat esiintymisen ja viestinnän rautaisia ammattilaisia. Viestintä- ja esiintymistaidot ovat tämän päivän työelämässä välttämättömiä ja jopa merkittävä kilpailuetu.

Ismo Jokinen on erikoistunut vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennukseen, esiintymisjännityksen kanssa elämiseen, sekä median kohtaamiseen. Marianne Harjulalla on vuosien tausta tapahtuma-alalta, televisiosta ja juonto-tehtävistä. Lukuisat kokemukset suorista lähetyksistä tuovat valmennukseen uutta näkökulmaa juuri tapahtumien ja live-tilanteiden kantilta.

Yhdessä he opastavat kuinka käytännön harjoitteiden kautta esiinnytään ja viestitään vakuuttavasti ja selkeästi.

Ismo Jokinen ja Marianne Harjula nähdään keskiviikkona 29.3 klo 14:00–14:30 Helsinki Salissa.

Tutustu Ismo Jokisen ja Marianne Harjulan puhujaesittelyyn.

Pata Degerman – Mount Suomi - hulluutta vai järkipuuhaa?

Löytöretkien ja eri organisaatioiden suuria projekteja voi monin tavoin verrata toisiinsa. Usein joudutaan kohtaamaan tuntemattomia asioita, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja ja luovaa ajattelua. Pata Degerman antaa ideoita ja konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen, saavuttamiseen sekä tiimityöhön.

100-vuotiaan Suomen kunniaksi Degerman retkikuntineen nimesi joulukuussa 2016 Etelämantereella vuoren - Mount Suomeksi. Onko se hulluutta vai järkipuuhaa? Suomen oma Indiana Jones, Pata on osallistunut useille tutkimusmatkoille Etelämantereella, Grönlannissa, Huippuvuorilla, Amazonaksen viidakossa ja Himalajalla.

Pata Degerman on Speakersforumin Vuoden puhuja 2006.

Pata Degerman Helsinki Salin lavalla torstaina 30.3 klo 14:00–14:30.

Tutustu Pata Degermanin puhujaesittelyyn.

Mistä nyt puhutaan? Puhuja-alan trendit ja ilmiöt 2017

Speakersforum Academy – Vaikuta puheella – kehity puhujana!

Olemme seuranneet puhuja-alan kehitystä näköalapaikalta jo 15 vuotta. Olli Bergman ja ja Mari Alén esittelevät Speakersforum Academyn, joka toteuttaa vaikuttavan puhe- ja esiintymistaidon valmennuksia. Mentoreina valmennuksissa toimivat Suomen eturivin puhujat ja puhuja-alan pioneerit. Speakersforum Academyn tavoitteena on tehdä suomalaisista maailman parhaimpia puhujia.

Mari Alén torstaina 30.3 klo 10:30–10:50 Piazza Salissa.

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2