Speakersforum News - Uutiskirjeitä Speakersforum - Helmikuu 2016

Klaus Härö - Luovuus, johtaminen ja tiimityö

Klaus Härö on yksi Suomen tunnetuimpia elokuvaohjaajia. Hän on voittanut yli 60 palkintoa elokuvistaan, jotka ovat vakuuttaneet niin suuret yleisöt kuin kriitikotkin. Härön uusin elokuva Miekkailija (The Fencer, 2015) saavutti Golden Globe –ehdokkuuden sarjassa "Paras ulkomainen elokuva" ja se listattiin myös parhaan ulkomaisen elokuvan Oscarin short-listalle.

- Miekkailija oli kolmen maan - Suomen, Viron ja Saksan yhteistuotanto. Projektin onnistumiselle olennaisinta oli luottamuksen rakentaminen ihmisten välille, sekä nopea tiimiytyminen. Tätä kautta päästään nopeasti kiinni töihin. Omalla esimerkilläni ohjaajana ja työnjohtajana pyrin aina olemaan innostunut ja tekemään ilolla. Asenne tarttuu. Pyrin esittämään täsmällisiä toiveita, levittämään innostusta ja kunnioittamaan ihmisiä, kertoo Härö.

Hänen ydinaiheitaan ovat johtajuus, luovuus ja tiimityö, joista hän puhuu elävästi omien kokemustensa ja tarinoidensa kautta. Hän on innostava puhuja, joka ottaa yleisön haltuunsa elävällä, mukaansatempaavalla kerronnalla.

- Kun tehdään ihmisten kanssa töitä, on otettava huomioon jokaisen oma osaaminen ja temperamentti. Tätä ei tehdä manipuloimalla vaan kuuntelemalla, tutustumalla ja huomaamalla jokaisen omat tavat toimia sekä vaalimalla niitä, Härö painottaa.

Lue lisää tästä

Jukka Jalonen - Huippuvalmentaja

Jukka Jalonen on yksi Suomen arvostetuimmista valmentajista. Hän on toinen valmentaja maailmassa, joka on onnistunut johtamaan niin aikuisten, kuin nuorten maajoukkueen maailmanmestaruuteen. Valmentajana Jalonen on kannustava, vaativa, rohkaiseva ja ammattitaitoinen. Hän uskoo kaiken lähtevän ryhmästä - kokonaisuuden on toimittava, jotta saavutetaan menestys. Jalonen puhuu yrityksille johtamisesta, tiimihengestä, tavoitteiden saavuttamisesta sekä positiivisen työilmapiirin merkityksestä. Hän avaa teemoja omakohtaisten tarinoiden kautta jääkiekkomaailmasta vangiten yleisön mielenkiinnon suoraselkäisellä ja kursailemattomalla tyylillään.

- Valmentajan tärkein tehtävä on pitää narut käsissä ja hallita kokonaisprosessia. On luettava peliä – nähtävä mikä henki joukkueessa on, mitä naruja on milloinkin vedeltävä ja kuinka itse suhtautua tilanteisiin. Voittojen ja tappioiden jälkeen vaaditaan johtajuutta ja pelisilmää, jotta saadaan joukkueen jalat taas maanpinnalle ja mindsetti kohti tulevaa, Jalonen kertoo.

Lue lisää tästä

Outi Mäenpää - Vuorovaikutuskouluttaja

Outi Mäenpää on teatteritieteen maisteri, palkittu näyttelijä ja yksi Suomen kysytyimmistä vuorovaikutus- ja improvisaatiokouluttajista. Mäenpää puhuu rakentavasta vuorovaikutuksesta ja sen merkityksestä elämässä rohkeasti, suoraan ja herättelevästi. Hän on läsnäolollaan ja esiintymistaidoillaan äärimmäisen vaikuttava puhuja, joka ottaa yleisön haltuunsa ainutlaatuisella huumorin, faktojen ja kokemusten yhdistelmällä. Mäenpää lähestyy aiheitaan käytännön esimerkein sekä lyhyiden harjoitusten kautta osallistaen yleisönsä ja rakentaen ryhmähenkeä. Hän puhuu luennoillaan myös vastuunottamisesta ja sen jakamisesta, spontaanista reagoimisesta sekä omien ja toisten ideoiden tunnistamisesta, hyväksymisestä ja edelleen kehittämisestä.

-Työyhteisössä hyvä vuorovaikutus on korvaamaton voimavara, jonka päälle tiimihenki rakentuu. Kukaan ei voi olla enempää kuin on, mutta jokainen voi päättää onko viestinnällään rikkomassa vai rakentamassa, Mäenpää painottaa antaen koulutuksissaan konkreettisia keinoja rakentavan vuorovaikutuksen valitsemiseksi ja vaalimiseksi.

Lue lisää tästä

Olli Keskinen - Myyntivalmentaja

Olli Keskinen on kokenut myyntivalmentaja. Hän on mies Kummelin tuotteistamisen, brändin luomisen, myynnin ja markkinoinnin takana. Keskisellä on takanaan satoja B2B-myynnin valmennuksia ja hän on ollut osakkaana Trainer`s Housessa vuosina 2003 -2013.

- Huippumyyjä tekee huipputulosta vuodesta toiseen suhdanteista riippumatta. Huiput ovat tyypillisesti vähintäänkin hyviä kaikilla myyntityön osa-alueilla, jonka lisäksi heillä on jokin 'lethal weapon' eli yksi selvästi muista erottuva ominaisuus, jota he osaavat erityisesti hyödyntää. Mieleeni tulee kaksi tuntemaani huippumyyjää: toisella sosiaaliset taidot ja toisella sinnikkyys ovat poikkeuksellisia. Uskon, että huippumyyjäksi voi kehittyä jokainen joka haluaa sitä riittävästi, Keskinen kertoo painottaen, että yrityksen kaikki talousongelmat voidaan ratkaista myynnillä.

Puhujana Keskinen on suora, persoonallinen ja hauska. Hän yhdistää luennollaan taitavasti oivallukset, selkeän viestin sekä huumorin. Keskisen myyntivalmennuksessa palautetaan mieliin B2B myyntiprosessin neljä vaihetta tosielämän tarinoiden, konkreettisten vinkkien ja uusimpien tutkimustulosten vauhdittamina keskittyen parantamaan oman toiminnan laatua.

Lue lisää tästä

Jenni Alexandrova - Kuukauden juontaja

Jenni Alexandrovalla on pitkä kokemus radiojuontamisesta, suorista tv-lähetyksistä sekä tapahtumista. Hän on tuttu ääni Radio Rockin aamuista, ja televisiossa hänet on nähty mm. Nelosen uutistoimittajana, sekä juontajana ohjelmissa Kuninkaalliset häät ja The Voice of Finland.

- Onnistuneeseen tapahtumaan kuuluu naurua, puhetta ja asiaa sopivasti annosteltuna. Tapahtumasta, joka on onnistunut, kerrotaan seuraavana päivänä kahvipöydässä muillekin. Suorat radiolähetykset ja televisiolähetykset ovat muovanneet minusta juontajan, joka jää harvoin – jos koskaan sanattomaksi. Vuodet ovat pudottaneet yltäni kaikki roolit ja kuorineet esiin rennon, ironisen, vitsailevan aikuisen naisen. Radio Suomipopin juontaja-kollegani Sami Kuronen on kuvaillut minua rennoksi, älykkääksi ja nopeaksi, sellaiseksi juontajaksi, jonka kanssa haluaisi viettää aikaa myös vapaa-ajalla. Se on kauniisti sanottu ja toivon muidenkin olevan sitä mieltä, Alexandrova kertoo.

Lue lisää tästä

Sani Leino - Social Selling

Sani Leino on teknologiayhtiö ThingLinkin Euroopan myyntijohtaja ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus tuloksellisesta myyntityöstä B2B ja B2C myynnin parissa. Leino puhuu myynnistä, asiakaskokemuksesta, sekä digitalisaatioon ja sosiaalisten ympäristöjen hyödyntämiseen myyntityössä.

- Onnistuneet tavat tehdä myyntiä eivät ole muuttuneet, mutta kanavat ja toimintamallit ovat. Monet myyjät ja markkinoijat tarjoavat asiakkaille oikeita asioita, mutta asiakkaalle väärissä kohdissa. Huomiota tulisi kiinnittää enemmän tunnistamaan omalle liiketoiminnalle otolliset asiakkaat ja kehittää
onnistuneita toimintamalleja tämän tutkimuksen perusteella. Asiakkaat arvostavat ammattitaitoa ja ajansäästöä. Asiantuntija, joka osaa opastaa asiakkaita ostopolun oikeissa kohdissa on rasitteen sijasta rahanarvoinen resurssi, Leino kertoo.

Puhujana Leino on läsnäoleva ja rakentaa hyvän vuorovaikutuksen yleisön kanssa puhuen teemoista suoraan. Leinon luento on visuaalinen presentaatio, joka viihdyttää ja herättää ajattelemaan omaa työskentelytapaansa ollen samalla äärimmäisen asiantunteva.

Lue lisää tästä

Antoni Lacinai - Kuukauden kansainvälinen puhuja

Antoni Lacinai on loistava moderaattori sekä vaikuttava puhuja. Lacinai muistetaan mm. Vuoden 2015 Nordic Business Forumin juontajana. Hänen palonsa on auttaa ihmisiä viestimään paremmin ja vahvistaa kommunikaatiotaitoja työyhteisöissä. Hän painottaa kommunikaatiossa kuuntelemisen merkitystä.

– Jokainen kuulee, mutta harva kuuntelee. Kuunteleminen vaatii läsnäoloa ja kykyä olla aidosti kiinnostunut toisen sanomasta. Parhaat ystävät, myyjät ja johtajat ovat hyviä kuuntelijoita, Lacinai sanoo. Vuorovaikutustaitojen lisäksi hän puhuu motivoiden tavoitteiden asettamisesta sekä niiden saavuttamisesta.
Juontajana ja puhujana Lacinai on energinen, innostava ja kannustava. Hän ottaa yleisönsä huomioon ja pitää mielenkiinnon yllä.

Lue lisää tästä

UPDATE FORUM OF INSIGHT 27.04.2016

Savoy-teatterissa 27. huhtikuuta järjestettävä Update on foorumi päätöksentekijöille, jotka ohjaavat organisaationsa rohkeasti menetykseen - nyt ja tulevaisuudessa. Update on merkityksellisiä kohtaamisia kupliva tapahtuma, joka tuulettaa ajatusmaailmat. Oman alansa suunnannäyttäjät ottavat menestyksen, urakehityksen ja työelämän tiukkaan tarkasteluun, viitoittaen tietä kohti oivalluksia, inspiraatiota ja motivoitumista.

Speakersforum tuo yhteistyössä tapahtumaan kansainväliset huippupuhujat. Paikalla ovat Milad Mohammadi, Marco Acerbi, Bruno Giussani, Hanne Melin, Reuben Kaye, Arun Sundararajan, Tuija Seipell, Blanca Juti, André Nöel Chaker ja Laura Schwartz. Laadukkaan ja merkityksellisen tapahtuman takana ovat Evento-lehti, Lyyti, SMT, Management Events Studio ja Bright.

Tutustu tapahtumaan tästä

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2