Marjo Rantanen

Tunnelma tarttuu, koska aistimme toistemme todellisia aikomuksia, ajatuksia ja tunteita sanojen ja tekojen takana.

Marjo Rantanen

Palkittu ja arvostettu tunnelmamuotoilun kehittäjä

Speakersforum All Stars - Puhuja & Vuoden Puhuja 2019

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija. Marjo on noussut yhdeksi Speakersforumin suosituimmaksi puhujaksi, aiheinaan miten luoda tulevaisuuden asiakaskokemuksia, työhyvinvointia ja johtaa tunnelmaa muutoksissa. Hänellä on lähes 20 vuoden rautainen kokemus liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisestä, palvelumuotoilusta ja konseptoinnista. Tällä hetkellä hän auttaa yrityksiä palaamaan takaisin yhdessä tekemisen raiteille koronan jälkeen.

Marjo Rantanen on voittanut Speakersforumin Vuoden puhuja 2019 ja All Stars 2021 -palkinnot. Hänen kirjojaan Tunnelmamuotoilu (Talentum Pro, 2016) ja Tunnelmajohtaja (Alma Talent, 2018) käytetään liiketalouden, hoito-, opetus- ja matkailualan oppikirjoina. Hänen kolmas kirja Tunnelman voima (Viisas Elämä) ilmestyi syksyllä 2022.

Tunnelma dominoi - johda sitä!
Tunnelmalla on väliä enemmän kuin koskaan. Hyvä tunnelma lisää tuottavuutta, tehokkuutta ja luovuutta. Se saa asiakkaat suosittelemaan ja työntekijät viihtymään. Hyvä tunnelma on työyhteisösi tärkein liima ja auttaa jaksamaan yhdessä vaikeitakin aikoja.

Huono tunnelma lamaannuttaa, synnyttää turhaa hässäkkää ja saa lopulta ihmiset katoamaan. Huonon tunnelman hinta yksin Suomessa on noin 24 miljardia euroa vuodessa, ja se on yksi suurin syy sekä pitkiin sairauspoissaoloihin että työntekijöiden vaihtuvuuteen. Tunnelma on enemmän kuin kynttilöitä ja kick offeja, se on kivijalka ja konsepti, jonka päälle rakennat oman ja tiimisi menestyksen.

Tunnelmamuotoilu tarjoaa hyvän näkökulman moniin eri tilaisuuksiin, suosituimpia otsikoita ovat esimerkiksi:

  • Tunnelmamuotoilulla johdat kokemuksia ja hyvinvointia
  • Tunnelma on energiaa – näin johdat sitä
  • Löydä vahvuutesi yrittäjänä, ja nouse oman juttusi maailmanmestariksi
  • Ketterä kaaoksessa – näin johdat omaa ja toisten tunnelmaa muutoksessa

Aina yleisöä viihdyttäen
Stand up -koomikkonakin tunnetun Marjon tyyli esiintyjänä on aina yleisöä viihdyttävä, energinen ja hauska. Jutut ovat työelämän parhaita paloja, vinkkejä tarjoilevia ja aina salonkikelpoisia.

Pyydä Marjo Rantasen ansioluettelo ja tarkemmat valmennuskuvaukset Speakersforumilta.

Vahvasti yleisön kanssa läsnä oleva Marjo on loistava ja ammattitaitoinen valmentaja, joka räätälöi esityksensä sisällön ja tunnelman kohderyhmänsä huomioiden. Tunnelmamuotoilu tarjoaa syvällistäkin pohtimisen aihetta ja uudenlaisia näkökulmia itsensä ja muiden johtamiseen. Raikkaana lähestymistapana se sopii paitsi erilaisiin kehittämisprojekteihin kuin ihan arkipäiväänkin.

Aiheet esimerkiksi

  • Tunnelmamuotoilu
  • Asiakaskokemus ja työhyvinvointi
  • Muutosjohtaminen
  • Käytännön palvelumuotoilu ja konseptointi
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Podcastit

3. Älä anna tunnelmanpilaajan vallata mieltäsi ja elämääsi - Marjo Rantanen

Vieraana Marjo Rantanen, joka on tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, valmentaja ja tietokirjailija. Mitä tunnelmamuotoilu on? Miten rakentaa ympärilleen parempi kulttuuri? Miksi moni vaihtaa työpaikkaa juuri nyt? Miten ihmiset voivat suunnitella oman happy placen? Miten luoda itsellensä hyvä fiilis? Miten selvittää omat luontaiset taipumukset? Missä vaiheessa Marjo miettiä vaihtavansa alaa? Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

Artikkelit

Marjo Rantanen

Marjo Rantanen

Tunnelmamuotoilun pioneeri

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2