Henri Tuomilehto

Unen pitäisi olla viimeinen asia, josta tingitään

Unilääkäri

Henri Tuomilehto

Nukkumalla menestykseen!

Uni on kaiken hyvinvointimme perusta, jopa 95 % palautumisesta tapahtuu unen välityksellä. Uni on ominaisuus, jota kuka tahansa meistä voi parantaa ammattitaitoisella valmennuksella.

Unilääkäri dosentti Henri Tuomilehdolla on 15 vuoden kokemus niin uniongelmaisten potilaiden hoitamisesta kuin tutkimustyöstä uneen liittyen, mm. hänen johtama tutkimusryhmä osoitti ensimmäisenä maailmassa painonpudotuksen suotuisat vaikutukset uniapnean hoidossa. Henrin vankka asiantuntemus on huomattu niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suomessa Henri johtaa kolmea Oivauni Uniklinikkaa Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Yritysmaailmassa ja huippu-urheilun parissa luotetaan Henrin asiantuntemukseen. Esim. Tuomilehto toimii Suomen Olympiajoukkueen uniasiantuntijana valmentaen Olympiajoukkueen urheilijoita parempaan uneen ja sitä kautta parempaan palautumiseen.

Myös HJK valitsi Tuomilehdon huolehtimaan pelaajien palautumisesta ja kehittämään niin juniorien kuin edustusjoukkueenkin pelaajien terveellistä unikulttuuria.

Henri on ammattitaitoinen puhuja, joka inspiroi ja ottaa yleisön mukaan esitykseensä. Hän laittaa kuulijat pohtimaan omaa elämäänsä ja toimintaansa asiantuntevalla näkemyksellään liittyen unen ja palautumisen maailmaan. Henrin luennolla kuulija havahtuu ymmärtämään kuinka merkittävät tekijät uni ja palautuminen ovat niin yksilölle kuin kansantaloudellekin.

Luentoa ennen on mahdollista teettää osallistujille elektroninen unikysely, jonka vastauksia läpikäydään luennon aikana ja osallistuja saa vastausten perusteella henkilökohtaista palautetta omasta nukkumisesta ja palautumisesta.

Unilääkäri dosentti Henri Tuomilehdolla on unilääketieteen erityispätevyys sekä eurooppalainen unilääketieteen pätevyys.

Luentoaiheita ovat mm.
- Nukkumalla menestykseen
- Vapauta uinuva elinvoimasi
- Mikä on hyvän unen salaisuus?
- Työikäisten palautumisen haasteet
- Uni hyvinvointimme perustana, unen vaikutus terveyteen ja suorituskykyyn
- Lääkkeettömät hoitomenetelmät unettomuuden hoidossa

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Henri Tuomilehto

Henri Tuomilehto

Unilääkäri

Elämäntapamuutoksen valmentajat

Kehontoiminnan asiantuntijat

Fitness & Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2