Alkuvuoden kick-offeissa jälleen apuna

Vuosi 2021 on pian pulkassa ja näin ollen on hyvä suunnata katseet kohti ensi vuoden kick-offeja. Vuoden aloitus on mainio tilaisuus motivoida henkilöstöä uusiin haasteisiin, yhteisen suunnan löytämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Mielestämme huolella suunnitellun kick-off tilaisuuden merkitystä ei voi liikaa korostaa, ja haluamme täten olla apunasi ideoimassa ja järjestämässä alkuvuoden vaikuttavimpia puheenvuoroja eri tapahtumiin. Esimerkiksi syventyminen teemoihin kuten rohkeus, ilo, kiitollisuus, muutos ja yhteistyö voivat toimia inspiraationa uusiin oivalluksiin ja näkemyksiin!

Inspiraatiota kick-offeihin löydät esimerkiksi seuraavista puhujista:

Robson Lindberg

Vaikuttava tarina, inspiroiva puhuja

Robson Lindberg kertoo luennoillaan vaikuttavan omakohtaisen tarinansa. Hän valaa esimerkkinsä kautta uskoa siihen, miten kaikki on mahdollista, kun ottaa vastuun omasta asenteestaan, tekemisestään ja menestyksestään. Robson avaa myös sitä, mitä aivovamma tarkoittaa arjessa, ja miten ensisilmäyksellä aivovamma voi olla täysin näkymätön. Mukaansatempaavan, inspiroivan puheenvuoron aikana yleisö saa nähdä kuvia Robsonin kuntoutusprosessista, nauraa mitä synkimmillekkin asioille ja kysyä kysymyksiä. Eikä hätää, Robsonin nauru on yleensä äänekkäin. Koska silloin kun kaikki vaikuttaa synkimmältä ja kaikki tuntuu mahdottomalta on aina helpompaa jos hymyilee!

Ilkka Halava

Arvostettu tulevaisuuden työelämän asiantuntija

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja hallitusammattilainen. Hän on yksi Suomen valovoimaisimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja. Tällä vuosikymmenellä hän on noussut lavalle yli 1.400 kertaa, mukana mm. TEDx Marrakesh. Esityskielinä suomi ja englanti.

Ilkka on moniosaaja, joka valmentaa organisaatioiden kaikkia henkilöstöryhmiä ja ohjaa kokonaisia työyhteisöjä työn murroksen karikoita ohittaen uuden työn sekä paremman tuottavuuden aikakaudelle. Puhujana hän on yksi Suomen laaja-alaisimmista kattaen aihepiirit työn murroksesta oppimisen vallankumoukseen, tulevaisuuden kuluttajasta alue- ja kaupunkikehittämiseen sekä modernin yhteisörakentamisen kysymyksistä sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuteen. Ilkka Halavan pitkän ajan puhujakeskiarvo on 4,6 (asteikolla 1-5).

Kaj Kunnas

Valovoimainen juontaja - motivoiva puhuja

Ylen tunnettu selostaja Kaj Kunnas on valovoimainen ja karismaattinen juontaja, moderaattori, jolla pysyy langat käsissä, ja tunnelma on käsin kosketeltava.

Kunnas on toiminut Yleisradion urheilutoimittajana vuodesta 1989 lähtien. Hänet on kuultu niin jääkiekon MM-kisojen selostajana kuin olympialaisten juontajana, selostajana & somettajana. Kunnas omaa myös vankan kokemuksen yritystapahtumien & juhlien juonnoista sekä moderoinneista.

Juontojen lisäksi Kaj Kunnas tunnetaan karismaattisena ja motivoivana puhujana. Kunnas puhuu mm. positiivisuudesta, henkisestä kasvusta, kiitollisuudesta, henkisestä hyvinvoinnista ja tiimistyöstä.

Marjo Rantanen

Speakersforum All Stars - Puhuja & Vuoden Puhuja 2019

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun erikoistunut lisenssivalmentaja ja tietokirjailija (Tunnelmamuotoilu, Talentum Pro, Tunnelmajohtaminen, Alma Talent). Marjolla on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä konseptoinnista ja henkilöstövalmennuksesta. Marjo auttaa tulevaisuuden menestyjiä, yrityksiä ja yhteisöjä luomaan parhaita kokemuksia ja johtamaan tunnelmaa myös muutoksen keskellä. Marjo on yksi Speakersforumin suosituimpia luennoitsijoita ja valittiin Vuoden Puhujaksi 2019. Valmentajana Marjo osaa kääntää hevin teorian ja kokemuksen mukaansa tempaaviksi esimerkeiksi ja tarinoiksi viihteellisellä tavalla. Luennoitsijana Marjo on osallistava, rento ja humoristinen. Marjo saa yleisön viihtymään ja rentoutumaan, tunnelman keventyminen on käsinkosketelevaa.

Marjon suosituimpia aiheita on mm. Tapahtumamuotoilu, henkilöstökokemus ja työhyvinvointi ja miten johtaa tunnelmaa muutoksessa. Marjo tekee aiheista myös pidempiä workshoppeja ja on myös kokenut tapahtumien juontaja ja moderaattori.

Olli Keskinen

Parempi työpäivä!

Speakersforumin Vuoden Aihe 2019

Olli Keskisen riemukkaan hauska puhe-esitys Parempi työpäivä on takuuvarma hitti, joka elää kuulijoiden puheissa vielä pitkään esityksen jälkeen. Ollin tarinoiden punainen lanka, paremman työpäivän idea, on se, että meidän tulisi tehdä yhä parempaa tulosta yhä vähemmällä vaivalla. Ollin Parempi työpäivä valittiin Vuoden Aiheeksi 2019.

Ollin havainnot ovat usein humoristisia, mutta myös ajatuksia herättäviä, inspiroiviakin. Millainen ihminen olen työntekijänä, esimiehenä, yrittäjänä, myyjänä, asiantuntijana, asiakaspalvelijana, yhteisön jäsenenä? Olli pohtii terävästi suomalaista arvomaailmaa, hyvinvoinnin ihannetta, yksilökeskeisyyttä, stressiä, kiirettä ja paineita. Yleisö pääsee useampaan otteeseen tarkistamaan omia asenteitaan. Esityksen kesto 45-90min.

Sari Havas

Virtaa vuorovaikutukseen

Sari Havas on näyttelijä, käsikirjoittaja, valmentaja ja puhuja. Sari on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi 1990 lisäksi hänellä on parisuhde- ja seksuaaliterapeutin koulutus 2007. Sari on näytellyt lukuisissa TV -sarjoissa, elokuvissa ja teatteriesityksissä. Sari on Suomen improvisaatioteatterin pioneereja.

Sari Havas on karismaattinen ja inspiroiva puhuja. Sari puhuu aiheista, joita kohtaa työssään näyttelijänä päivittäin: esiintymistaito, työyhteisön dynamiikka ja vuorovaikutus. Sarin valmennustapa on ihmisläheinen ja konkreettinen. Hän uskoo elämyksen voimaan. Muutos tapahtuu vain oman kokemuksen ja elämyksen kautta, siksi Sarilla on powerpointtien asemasta aktivoivia harjoitteita jopa webinaareissa mukana. Sarin energia tempaa mukaansa osallistujat, jopa sen ujoimmankin. Sari luo valmennuksiinsa turvallisen ja luottamuksen ilmapiirin, jossa osallistujat saavat positiivisen ja voimauttavan kokemuksen.

Stefan Hyttfors

Futurology, business development and innovation

Stefan Hyttfors is one of the most popular lecturer in Sweden in the areas of futurology, business development and innovation. Stefan lectures on how innovation, disruptive technologies and behavioral change affects the worlds of business and social issues. Themission is to inspire as many as possible to embrace change.

Stefan is a passionated and entertaining speaker with excellent rhetorical, and multi-media presentation skills. To ensure relevance and make each listener both challenged and inspired he blends historical facts with innovations in a tailor made high-energy session. His lectures mix together visions of the future, business trends, and societal changes in an unique way.

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2