Vesa Nissinen

Vesa Nissinen

Syväjohtamisen valmentaja

KT, dosentti, eversti (evp) Vesa Nissinen on entinen Puolustusvoimien tutkimuslaitoksen johtaja. Hän on upseerin uransa ohella tutkinut ja valmentanut johtamista kahdenkymmenen vuoden ajan. Ihmisten johtamisen ja johtajana kehittymisen uusin teoria ja parhaat käytännöt yhdistyvät syväjohtamisessa.

Syväjohtaminen tunnetaan Suomessa jo laajasti. Puolustusvoimat on oman henkilökuntansa lisäksi kouluttanut jo yli 100 000 varusmiesjohtajaa syväjohtamisen opein vuodesta 1998 lähtien. Deep Lead Oy on vuodesta 2002 lähtien tuottanut syväjohtamisen valmennuspalveluja sadoille suomalaisille yrityksille, ja yrityksen hyvin varjellusta datapankista löytyykin yli 20 000 henkilön 360 asteiset vuorovaikutusprofiilit.

Teorian ja valmennustyökalut sisältävä väitöskirja valmistui Helsingin Yliopistoon vuonna 2001. Vuonna 2004 Nissinen julkaisi kirjan Syväjohtaminen. Lisäpainoksia on otettu jo seitsemän kertaa, ja monet korkeakoulut käyttävät kirjaa omissa opintokokonaisuuksissaan. Myöhemmin ovat ilmestyneet yhteisjulkaisut Sovella syväjohtamista (2009) ja Syväoppimisesta syväjohtamiseen (2015). Syväjohtamiseen liittyviä ja sitä soveltavia opinnäytetöitä on julkaistu yli 100 viime vuosien aikana. Nissisen oma johtamisen dosentuuri on Lapin Yliopistossa.

Vesalla on puolustusvoimien johtajatehtävien lisäksi kokemusta yrittäjyydestä, toimitusjohtajuudesta, yrityksen hallituksen johtamisesta ja urheilujohtamisesta, valmentamisesta puhumattakaan. Vuosina 2011 - 2012 hän toimi muutosjohtajana Saudi-Arabiassa isossa kansainvälisessä projektissa. Hänen puheensa johtamisesta onkin vahvasti kokemuksellista.

"Yhteinen nimittäjä kaikelle inhimilliselle toiminnalle on tavoitteellinen vuorovaikutus. Näistä sanoista muodostuu selkeä pelikenttä, jolla onnistuvat ryhmät ja organisaation toimivat." Syväjohtamisen kulmakivistä arvostus ja luottamus ovat vuorovaikutuksen perusta, koska ne tuottavat turvallisuutta. "Tuloksiin ei tänään enää riitä turvallisuus ja hyvät rutiinit. Tarvitaan motivaatiota, innostusta, sitoutumista ja - kaiken tämän päälle - oppimista. Näissä asioissa onnistuminen ratkaisee kokonaisuutena suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden."

Pressikuvat

Vesa Nissinen

Vesa Nissinen

Syväjohtamisen valmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2