Uutiskirje Maaliskuu 2022

Vuoden Puhuja 2022 -ehdokkaat

Vuoden Puhuja –äänestys on käynnissä! Nyt voit käydä vaikuttamassa kenet valitaan Speakersforumin Vuoden Puhujaksi 2022. Henkilöt ovat saaneet poikkeuksetta kiitettävää palautetta puhetoimeksiannoistaan. Tutustu tämän vuoden ehdokkaisiin oheisesta linkistä.

»Tutustu ehdokkaisiin...

Vuoden Juontaja 2022 -ehdokkaat

Vuoden Juontaja –kategoriassa ehdokkaat ovat ansainneet asiakkaiden ja tapahtumajärjestäjien luottamuksen vuoden tärkeimmissä tapahtumissa niin livenä, kuin etänä. Nämä henkilöt luovat tapahtumaan sopivan tunnelman ja hallitsevat ammattilaisina ohjelman kulkua ja aikataulua.

»Tutustu ehdokkaisiin...

Vuoden Tulokas 2022 -ehdokkaat

Vuoden Tulokas ehdokkaat ovat täällä! Vuoden tulokas –kategoriassa ehdokkaat ovat tehneet läpimurtonsa kuluneen vuoden aikana. Heidän esimerkillinen tekemisensä, kunnianhimo ja menestyminen omalla alallaan tuovat heidät nyt pysyvästi myös puhuja-alalle. Tutustu lisää ehdokkaisiin oheisesta linkistä.

»Tutustu ehdokkaisiin...

International Speaker of the Year 2022 -ehdokkaat

Verkostomme on laaja, myös kansainvälisesti. International Speaker Of The Year –kategoriassa ehdokkaat ovat saavuttaneet suuren suosion kansainvälisesti eri alan tapahtumissa. Tutustu lisää valovoimaisiin ehdokkaisiin oheisesta linkistä.

»Tutustu hdokkaisiin...

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2